Main menu

header

872 24 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Există atât de mulți câini în faimoasa familie Kardashian-Jenner, încât numele patrupedelor au ajuns să se repete, iar unii membri au pierdut șirul iubitelor animale ale celor mai la modă starlete din showbiz. Cum viața tuturor se desfășoară practic pe rețelele de socializare, companionii cu lăbuțe au ajuns, la rândul lor, vedete, cu cifre impresionante de urmăritori.

Kris a adoptat-o pe Brigette după o emisiune tv

872 24 2Kris Jenner a făcut „valuri” în opinia publică după ce a adoptat-o pe cățelușa Brigette odată cu Chrissy Teigen, care a făcut gestul în urma apelului din emisiunea lui Ellen DeGeneres, în care s-a vorbit despre „cățelușii abandonați”, care aveau nevoie de o casă și erau într-o situație grea la un adăpost. „Bine ai venit în familie, Brigette!”, a scris imediat vedeta de reality show pe rețelele de socializare, iar cățelușa a devenit brusc, dintr-un animal abandonat și fără șanse, cunoscută în întreaga lume și liberă să zburde într-o curte minunată.

Kendall, gardianul, Mew și.. șarpele

872 24 3Kendall Jenner este înconjurată de dragostea necondiționată a câinilor săi, Pyro, un Doberman, și Ogarul Mew. De „gardianul” cu alură de autentic câine de pază Kendall este foarte mândră și declara, la momentul când patrupedul era doar un puiandru, că „îl crește să fie model”. Pyro a călătorit cu starleta, în avion privat și se bucură de toate deliciile unei vieți bune. La fel de răsfățat este și Mew. Pe de altă parte, o mare senzație a făcut o imagine publicată de revista People în 2019, preluată dintr-un videoclip în care Kendall a apărut cu un mic șarpe înfășurat în păr, care era numit în postare „fiul meu”. Nu s-a clarificat între timp dacă Jenner și respectivul șarpe pur și simplu au făcut o poză sau reptila a fost adoptată ca animal de companie. Dar efectul în social media a fost garantat.

Un Golden Retriever ca o jucărie pentru Kourtney

872 24 4Kourtney o are de aproape cinci ani pe Honey, un Pomeranian mic și pufos, căruia îi place să se alinte și pe care stăpâna o îmbracă deseori în carouri. În octombrie 2019, starleta a postat pe Instagram o fotografie cu fiica sa, Penelope, și Honey, iar în plus a primit cadou de Crăciun un adorabil pui de Golden Retriever. Cățelușul a cucerit pe loc inimile tuturor, membrii familiei înghesuindu-se să se pozeze cu micul patruped, care a încălzit rapid inimile tuturor admiratorilor vedetei de pe rețelele de socializare. Cu atât mai mult cu cât era Crăciunul…

Kylie are nouă prieteni necuvântători

Campioana familiei la numărul de câini, Kylie, este o binecunoscută iubitoare a speciei. Odată cu celebritatea starletei care la un moment dat avea un exemplar a crescut și numărul companionilor cu lăbuțe, iar astăzi Kylie are nouă - Norman, Bambi, Harlie, Rosie, Ernie, Penny, Odie, Sophia și Kevin. Practic, sunt atât de mulți, încât nici partenerul său, Travis Scott, cu care Kylie are doi copii, nu le știe numele. La fel de adevărat este că numărul câinilor din casa vedetei a crescut odată cu puii pe care i-au avut împreună Norman și Bambi și care au sosit pe neașteptate. Răsfățatele exemplare din casa lui Kylie sunt din rase diverse, de la Ogari italieni la metiși de Daschund, plus un Chihuahua care s-a alăturat grupului în 2019.

Pomeranienii lui Kim au nume de… preparate japoneze

872 24 5Kim are peste 175 de milioane de urmăritori pe Instagram. Dincolo de toate controversele pe care le-a stârnit, un lucru este cert: una dintre cele mai cunoscute persoane de pe planetă iubește animalele de companie. În 2007, când Kim Kardashian avea o relație cu Reggie Bush, cei doi au adoptat un Boxer pe nume Rocky. Câinele a fost prezentat inclusiv în faimoasa emisiune „Keeping Up With The Kardashians”, în care starleta l-a comparat cu sine: „În mare, Rocky este ca mine - calm, așezat, în ritmul lucrurilor”. După despărțirea de Reggie, Rocky nu a mai fost văzut cu Kim. În 2009, Kim a găsit-o pe Princess, un Chihuahua, în fața unui salon. Cum nu i-a identificat stăpânul, Kim a adoptat câinele. Mai târziu, a aflat că Princess avea probleme serioase de sănătate și avea nevoie de o intervenție chirurgicală și de îngrijire constantă, așa că vedeta nu a putut păstra cățelușa - dar a avut grijă să ajungă la un asistent veterinar. Când Kim a început relația cu rapperul Kanye West, acesta i-a făcut cadou un pisoi pufos, pe nume Mercy, botezat după un cântec lansat de Kanye la acea vreme. Din păcate, starleta s-a dovedit alergică la părul de pisică, așa că Mercy a fost dată spre adopție. Viața celei mai faimoase Kardashian a mers mai departe, iar astăzi în casa sa sunt trei exemplare fermecătoare de Pomeranian. Unul alb și unul negru, adoptați mai recent, care poartă numele de Saké și Soba (sos de soia), ce i s-au alăturat celuilalt exemplar, pe nume… Sushi.

Caitlyn, cât pe ce s-o piardă pe Bertha

În 2017, o veste teribilă făcea înconjurul internetului: Caitlyn Jenner își căuta cu disperare câinele rătăcit, pe Labradorul Bertha, temându-se că iubitului patruped i s-a întâmplat ceva rău după ce o furtună puternică a dărâmat parțial casa lui Caitlyn. Din fericire, animalul a fost găsit în stare foarte bună. „A fost îngrozitor. Cu toții credeam că Bertha a fost îngropată sub dărâmături. Nu a fost de găsit nici aseară, nici dimineață”, a împărtășit Caitlyn pe rețelele de socializare. În timp ce Jenner chemase ajutoare care să dea la o parte ruinele, cineva i-a spus că zărise un câine asemă- nător descrierii. În scurt timp, Caitlyn și Bertha erau reuniți într-o întâlnire plină de emoție. „O iubesc pe Bertha și ea mă iubește”, afirmă Jenner, care postează neîncetat imagini cu atât de îndrăgitul patruped.

„Îmi amintesc de toate animalele care au fost în familia noastră, chiar dacă au fost atât de multe“ (Kim Kardashian)

Alături de câini, în familia extinsă Kardashian-Jenner au mai existat doi iepurași, primiți cadou cândva de Kourtney și Kylie, a căror soartă a rămas necunoscută, precum și un păun, pe nume Peter Pan, care a rămas să trăiască în curtea din spate a proprietarilor care au cumpărat casa lui Kim

Gabanna, de neînlocuit pentru Khloe

Mare iubitoare de câini, Khloe este și o susținătoare a drepturilor animalelor - a luat parte la o campanie a organizației PETA, în 2008, pozând nud ca mesaj împotriva utilizării blănurilor naturale în industria modei. Acasă, vedeta a avut mult timp o cățelușă pe nume Gabbana, care s-a stins în 2018, iar de la acel moment, Khloe s-a dovedit nemângâiată. În 2019, mama vedetei, Kris, a încercat să-i dăruiască trei cățeluși, dar Khloe le-a găsit rapid cămine iubitoare. „Merg spre familii care îi vor adora”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. Momentan, Gabanna rămâne de neînlocuit pentru Khloe Kardashian.