Main menu

header

879 24 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Odată cu „Furios și iute 9”, lansat în 2021, franciza a devenit al cincilea cel mai mare generator de încasări din istoria filmului - peste 6 miliarde de dolari. Starurile care au evoluat în filmele seriei absorbite cu nesaț de spectatorii de pe toate continentele sunt mari iubitoare de animale și au acasă câini adorbili, care le-au așteptat cuminți să se întoarcă de la filmările cu atât de mare succes.

Jordana Brewster și Endi

879 24 2Interpreta rolului Mia Toretto-O’Conner în șase dintre filmele „Furios și iute”, Jordana Brewster, este văzută deseori plimbându-și câinele, pe iubita sa Endi. Adoptat în 2020, necuvântătorul a devenit rapid un star al rețelelor de socializare, pe care actrița postează deseori imagini cu splendida femelă. „Este atât de dulce! Am numit-o Endicot câtă vreme am crezut că este mascul, apoi s-a dovedit a fi o minunată fetiță și îi spunem Endi. M-am gândit să adopt un câine în 2019, când filmam pentru franciză. A fost momentul ideal”, povestește Jordana.

Eva Mendes și Lucho

879 24 2Interpreta personajului Monica Fuentes, actrița Eva Mendes, a adoptat în 2019, împreună cu partenerul său, celebrul actor Ryan Gosling, un Doberman numit Lucho, de la un adăpost. Actrița este foarte atașată de splendidul exemplar, pe care îl prezintă adesea pe rețelele de socializare. În același timp, vedeta este o susținătoare înfocată a adopțiilor. „L-am adoptat pe Lucho de la această rețea numită Friends for Life Rescue Network. Dacă sunteți în căutarea unui nou membru în familie, adopția este o opțiune grozavă. Atât de mulți puiuți sunt în căutarea unui cămin! Dacă nu puteți adopta, dar iubiți animalele, puteți dona organizațiilor nonprofit. Donația va ajuta la ocrotirea animalelor străzii de hingherii care îi ucid în loc să îi îngrijească”, a îndemnat vedeta, pe Instagram.

Dwayne „The Rock” Johnson și Hobbs

„The Rock” s-a alăturat distribuției „Furios și iute” în 2011. Luptătorul devenit actor pare să aibă un mare atașament față de personajul său, Luke Hobbs, deoarece și-a numit Bulldogul Francez după acesta. „The Rock” și Hobbs sunt aproape nedespărțiți. De fiecare dată când starul petrece timp în natură, când se plimbă sau este alături de familie, fermecătorul cățel este prezent. De asemenea, când Dwayne are întâlniri importante, patrupedul este împreună cu prietenul său, care rămâne foarte atent la nevoile necuvântătorului devenit un membru de familie în toată puterea cuvântului. Hobbs este nelipsit inclusiv de la sesiunile în care „The Rock” își menține fizicul impresionant sau se pregătește pentru vreun rol nou: în sala de forță. Și, bineînțeles, la unele filmări, inclusiv pentru „Furios și iute”.

Scott Eastwood și Fred

Desemnat cel mai sexi bărbat în viață în 2017, Scott Eastwood a apărut în „Furios și iute” în același an. Starul este părintele devotat al unui Labrador pe nume Fred. „A avea un câine este grozav, pentru că, indiferent de ceea ce se întâmplă în viață, când ajungi acasă, acelui câine nu-i pasă, el iubește necondiționat. Te va face să râzi, te va irita, te va pune la treabă, așa că a avea un câine umple căminul de viață”, a explicat actorul, pentru „People”. În același timp, fiul lui Clint Eastwood este foarte mândru de faptul că și sora sa, și tatăl său, sunt susținători ai drepturilor animalelor și ai adopțiilor. „Pe Fred l-am luat de la un amic, care avea foarte mulți pui de la câinele său. Este foarte jucăuș și iubitor și nu pot să mă supăr pe el nici atunci când îl prind încălcând regulile și știu că știe asta. Îl iau cu mine la plajă, în drumeții, adoră să îi arunc mingea ore în șir. Și îl îmbrățișez mereu, chiar dacă am auzit că în general câinilor nu le place acest gest. Dar Fred este deosebit”, adaugă Scott.

Elsa Pataky și Sunny

879 24 5În 2019, Elsa Pataky și soțul său, actorul Chris Hemsworth, au trecut printr-un moment de panică după ce iubitul Labrador al cuplului, Sunny, a dispărut în orașul Byron Bay, Australia. Era doar un puiuț pus pe șotii, s-a speriat de gardul prin care trecea curent electric și a luat-o la sănătoasa. Stăpânii săi, care îl iubesc nespus, l-au căutat cu înfrigurare, cu atât mai mult cu cât aventura printre străini a lui Sunny s-a prelungit timp de mai multe zile. Actrița a împărtășit fiecare moment de teamă cu fanii de pe rețelele de socializare, cărora li s-a solicitat ajutorul. După un timp, când neastâmpăratul pui a fost depistat și reunit cu familia sa, cele două staruri au împărtășit cu admiratorii bucuria și sentimentul de ușurare.

Sung Kang și Daeji

Interpretul rolului Han Lue, Sung Kang, are un însoțitor canin de toată frumusețea, pe nume Daeji. Actorul a încărcat pe Instagram o poză cu prețiosul pui întins pe capota unei mașini... de jucărie. „Daeji și-a dorit întotdeauna să stea într-o mașină, așa că i-am îndeplinit dorința”, a scris actorul pe rețelele de socializare. Nici că se putea aluzie mai străvezie la franciza despre viteză. În rest, câinele a cucerit imediat cohorta de admiratori ai actorului, dormind în poziții „imposibile”, solicitând atenție și făcând tot felul de năzbâtii în fața cărora starul se arată fermecat. Bineînțeles, cu ocazia aniversării lui Daeji, Kang a organizat o petrecere în toată regula, cu invitați, baloane și un tort special pentru prietenul necuvântător.

Rapperul Ludacris, care îl interpretează pe Tej Parker, are trei câini pe care îi iubește nespus - doi Ciobănești Belgieni și un metis de Labrador

Charlize Theron şi Leo, Cleo, Johnny, Berkley

Una dintre cele mai frumoase actrițe ale lumii, deținătoare a unui Premiu Oscar, Charlize Theron este o devotată stăpână de căței. Familia vede- tei numără nu mai puțin de patru exemplare salvate din adăposturi, pe nume Leo, Cleo, Johnny și Berkley. Într-un interviu din 2019, la „The Late Show with Stephen Colbert”, actrița s-a lăudat cu cât de bine s-au comportat câinii mai în vârstă, Johnny și Berkley, când au apărut în familie ceilalți: „Câinii mei sunt foarte bine dresați, nu fac nicio greșeală”. Pe de altă parte, Theron este o mare susținătoare a adopțiilor de animale. Într-o intervenție recentă pe o rețea de socializare, actrița cu șapte miioane de urmăritori a îndemnat oamenii să ia animale de la adăposturi, povestind că în copilărie, cel mai bun prieten a fost... o capră pe nume Bok. „Adăposturile sunt supraaglomerate, ceea ce pune viața animalelor în pericol. Eu una nu am stat nicio secundă fără câini de când locuiesc în SUA”, afirmă actrița.