Main menu

header

de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Indiferent ce sfaturi de detașare ați putea primi, prima întâlnire contează dacă vă doriți cu adevărat o relație. Iată și câteva ponturi.

Naturalețe cu ceva în plus

Mai toți oamenii tind să pună o anumită etichetă persoanei pe care o văd pentru prima dată. Așadar, la prima întâlnire mizați pe naturalețe, dar veniți cu ceva în plus. Firește, fără ostentație. Mai departe, este recomandat să lăsați suspansul să intervină, chiar dacă sunteți o persoană ordonată și organizată. Unele lucruri trebuie să se întâmple în mod spontan. Pregătiți-vă (eventual cu umor) pentru dezamăgire. Riscul de a interveni există.

Păstrați puțin mister

Nu vă arătați toate „cărțile” de la prima întâlnire. Sentimentele, gândurile și ideile exprimate cu această ocazie trebuie să fie în armonie cu faptul că aveți în față o persoană pe care o vedeți pentru prima oară. Sinceritatea este un atu, dar puteți să-l folosiți fără a vă pune „sufletul pe masă”. Nu în ultimul rând, aveți grijă cu cine stați de vorbă, mai ales dacă v-ați cunoscut prin intermediul rețelelor de socializare (acestea sunt un mediu în care mai toată lumea prezintă ce are mai bun...).