Main menu

header

de Ileana Tudor

Par întotdeauna fericite, împăcate pe deplin cu fiecare aspect al traiului lor. Când colo, vedetele se chinuie şi ele, ca noi toţi, să facă rost de o viaţă sexuală cât mai incitantă, cu satisfacţii pe măsură. Chiar dacă te numeşti Eva Longoria şi ai milioane de bărbaţi la picioare sau dacă eşti Pierce Brosnan, Agentul 007 care a pus pe jar imaginaţia atâtor femei, trebuie să găseşti trucuri pentru a fi mereu sexy. Iată câteva strădanii de-ale celebrităţilor, în încercarea lor de a căpăta şi de a oferi plăcere.

 

Jessica Alba, în haine sexy
Frumoasa actriţă Jessica Alba este perfect de acord că hainele trebuie să aibă şi rolul de a pune pe jar inima bărbaţilor: „Bărbaţii sunt stimulaţi vizual. Şi de aceea pot fi manipulaţi atât de uşor! Tot ce trebuie să facă femeia pentru a stârni interesul bărbatului este să îşi aleagă o vestimentaţie sexy”.

Hugh Jackman, „prizonier” sau „afacerist la patru ace”
Pentru a păstra atmosfera incitantă în propriul dormitor şi nu doar în fanteziile admiratorilor, vedetele sunt în stare de orice. Împrumută din atitudinea îndrăzneaţă şi chiar veşmintele personajelor pe care le interpretează, în încercarea de a isca reacţii pline de extaz din partea partenerilor. „Soţia mea e înnebunită când mă întorc acasă în costumul de la filmări, deoarece îi dă impresia că are o aventură fără să înşele, de fapt”, declară măgulit actorul Hugh Jackman, proaspăt votat cel mai sexy bărbat din lume. „Când ne-am întâlnit”, continuă acesta, „jucam rolul unui prizonier cu multe tatuaje, şi, când am ajuns într-o seară acasă, soţia mi-a spus să nu cumva să-mi dau jos tatuajele. Ceea ce îi place totuşi cel mai mult este imaginea la patru ace a unui afacerist”.

Christina Aguilera şi duminicile dezbrăcate
Christina Aguilera şi soţul său, Jordan Bratman, au găsit o metodă interesantă de a păstra viu interesul unuia pentru celălalt fără să fie nevoie să dea iama prin buticurile cu afrodiziace sau să se repeadă să-şi însuşească roluri sexuale interpretate convingător. „Noi doi ne mândrim că suntem cel mai comod cuplu care a existat vreodată”, declară mustăcind cântăreaţa. „De aceea am inventat «duminicile dezbrăcate», în care facem tot ce avem de făcut prin casă, dar goi-goluţi. Ajungem chiar să gătim dezbrăcaţi. Trebuie să înţelegeţi că ne dorim foarte mult să ne menţinem mariajul viu, să ne piperăm puţin traiul împreună.”

Justin Timberlake: „Nu suport să fac dragoste pe muzică!”
Un preludiu îndrăgit de mulţi este muzica, iar Usher, rapper-ul sexy, se mândreşte că melodii mai ademenitoare ca acelea născocite de el nu există. „Am făcut dragoste pe câteva cântece de-ale mele, iar «Love You Gently» este preferata mea. Ajungi sigur la momente incredibil de erotice când asculţi o asemenea melodie!”, garantează cântăreţul. Cu toate astea, Justin Timberlake, alt interpret adulat de femei, îl contrazice: „Eu nu suport să fac dragoste pe muzică, deoarece nu mă mai pot concentra, îmi fuge imediat mintea la versurile melodiei şi încep, fără să vreau, să fredonez.”

Evei Longoria îi plac bărbaţii cu iniţiativă
Cunoscuta actriţă din „Neveste disperate”, Eva Longoria, nu se fereşte să împărtăşească trucurile seducătoare care-i sunt pe plac. „Nu mă supăr dacă sunt, din când în când, legată de mâini cu nişte eşarfe de mătase. Îmi plac bărbaţii care preiau iniţiativa! Cel care deţine frâiele are un aer foarte sexy, trebuie să recunoaştem!” Iar dezvăluirile sale de alcov nu se opresc aici: „Toate femeile ar trebui să se epileze inghinal în stil brazilian, credeţi-mă că ştiu ce zic. Acesta este secretul meu sexy. Şi, de altfel, această «coafură pubiană» îmi permite să port numai bikini.”

Mel B.: „Îmi place la nebunie să fac sex!“
Componenta formaţiei Spice Girls, Melanie Brown, este şi ea dezinhibată şi vorbeşte pe şleau despre viaţa sa sexuală. „Îmi place la nebunie să fac sex! Este foarte important pentru mine! Şi nu e nevoie să-mi iau acasă biciul pe care-l folosesc în numărul meu de scenă, pentru că am deja unul în dormitor.”
Şi Carmen Electra mizează pe accesorii când vine vorba să facă pe plac partenerului său: „Toate femeile ar trebui să aibă la ele oricând un parfum bun, gloss de buze şi nişte pantofi cu tocuri cui.”

Pierce Brosnan, pe post de chelner
Pe cât de şarmant îl vedem pe micul ecran, pe atât este Pierce Brosnan şi în viaţa de zi cu zi. „Îmi place romantismul! Îi aduc lui Keely micul dejun la pat pe o tavă pe care nu uit niciodată să pun o floare din grădina noastră. Am făcut asta la începutul relaţiei noastre şi o fac încă fără să mă satur.”
Nu atât de prevăzătoare şi de atentă este Dolly Parton, se pare, care, după 43 de ani de căsnicie, a găsit calea cea mai la îndemână de a păstra relaţia întocmai cum şi-o doreşte. „Eu păstrez distanţa”, spune just cântăreaţa. „Şi atunci când mă întorc din turnee suntem amândoi aşa de emoţionaţi că ne vedem, încât nu mai e nevoie de artificii ca să ne bucurăm de moment.”

Katie Holmes:  „Tom mă face să roşesc de fiecare dată!”

Şi pentru Tom Cruise imaginea scorţoasă are un anumit farmec, preferând ca soţia sa să poarte măcar din când în când costum. „Tom mă place îmbrăcată cu un taior şi o fustă mini”, spune încântată Katie Holmes. „Iar eu ador să îl văd fericit! Tom mă face să roşesc de fiecare dată! Vine la mine şi îmi spune: «Arăţi foarte bine! Sper că îţi iei şi nişte bodyguarzi cu tine când ieşi din casă îmbrăcată aşa». Iar complimentele sale mă fac să mă simt bine, îmi dau încredere în mine!”