Main menu

header

de Claudia Stan

Ea, o actriţă frumoasă şi talentată. El, un cântăreţ şarmant, mereu cu zâmbetul pe buze. Laura Cosoi şi Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley, formează un cuplu îndrăgit de mulţi. S-au întâlnit pe ringul de dans, iar de atunci au construit o relaţie bazată pe dragoste, respect şi sinceritate. Piatra de temelie le-a fost prietenia, iar felul în care Smiley o făcea pe Laura să zâmbească a cucerit-o definitiv. Andrei încearcă tot posibilul să îi dovedească iubitei cât de importantă este pentru el, de aceea piesa „Designed to love you” îi este dedicată frumoasei care i-a răpit inima. Despre relaţia lor ne va vorbi Laura.

„Mă făcea mereu să zâmbesc”
- Vă mai aduceţi aminte prima zi în care v-aţi cunoscut? Ce te-a atras la Smiley?
- Da, era luna iunie a anului 2007, la repetiţiile de dans de la filmul „Cu un pas înainte”, la orele de balet. Andrei refuza să se încalţe cu flexibilii, încălţăminte specială şi toate orele cu el erau foarte amuzante. Mă făcea mereu să zâmbesc şi acest lucru mi-a plăcut foarte mult.

- Când şi mai ales cum v-aţi dat seama că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt?
- Sincer, nu cred că a existat un moment anume. Noi doi eram foarte buni prieteni înainte de a deveni un cuplu, vorbeam despre orice, dar după s-a creat un context din care a rezultat o poveste minunată de dragoste, ce durează de mai bine de doi ani.

„Avem o relaţie sinceră şi deschisă”
- Credeţi în dragoste la prima vedere sau sunteţi convinşi că dragostea vine pe parcurs?
- Există dragoste la prima vedere, cu siguranţă! Dar la noi a fost ceva construit, a început cu o relaţie de prietenie frumoasă, sinceră şi deschisă, iar asta cred că a contat. Am continuat comunicarea şi în povestea noastră de dragoste. A fost şi este o relaţie şi cu bune, dar şi cu rele.

- Ce surprize vă faceţi unul altuia? Cum vă place să vă surprindeţi?
- Ne facem declaraţii de dragoste mereu. Spre exemplu, piesa „Designed to love you” este făcută pentru mine, un compliment minunat din partea lui Smiley. M-a făcut să mă simt specială, iar surprizele chiar se ţin lanţ! Obişnuim să aranjăm ieşiri inedite, alegem destinaţia pe loc, fără planuri făcute înainte.

- Vă plac excursiile romantice sau cu prietenii?
- Le preferăm pe cele romantice, deoarece în doi au ieşit cele mai frumoase excursii.

„Avem încredere unul în celălalt”
- În orice cuplu există certuri mai mici sau mai mari. Dacă se întâmplă aşa ceva, cine este cel care face primul pas spre împăcare?
- Comunicăm foarte bine în orice problemă şi nu ajungem la certuri. Există armonie şi încredere în relaţia asta, iar cuvântul „ceartă” nu există în vocabularul relaţiei noastre. Dacă totuşi ne-am certa sunt sigură că am face amândoi pasul spre împăcare. Ne iubim!

- Cum sfătuiţi cuplurile să înlăture monotonia ce se instalează în timp?
- Nu avem pregătire de specialitate să dăm sfaturi. Putem spune doar ce facem noi, iar acest lucru să fie o sursă de inspiraţie pentru cei care vor. Cred că e important cum eşti ca om.

- Sunteţi de câţiva ani împreună. Plănuiţi să vă căsătoriţi?
- Nu am discutat despre asta încă, dar când o să vină momentul ne vom asigura ca toată lumea să afle!

- Ce le transmiteţi cititorilor revistei Taifasuri?
- Este foarte important să-ţi trăieşti viaţa într-un mod plăcut, în armonie, să ai în preajmă oameni buni, veseli, care te fac să râzi, de la care ai ce învăţa în fiecare zi. Bucuraţi-vă de viaţă!