Main menu

header

de Daniela Purgaru

Fie că începeţi o nouă relaţie sau sunteţi deja căsătoriţi, sunt anumite lucruri care nu se schimbă, precum nevoia de a fi atractivi, apreciaţi şi doriţi. Şi nu, nu doar femeile au aceste dorinţe. Iată ce tânjesc bărbaţii să audă în orice etapă a relaţiei voastre.

„Arăţi super”
Şi bărbaţii au momente de nesiguranţă fie că o arată sau nu. Uneori se întreabă dacă le stă bine cămaşa pe care au ales-o sau dacă nu cumva burta le iese în evidenţă... Acest compliment, rostit de femei în special dimineaţa, le poate da aripi bărbaţilor de lângă ele.

„Îmi place la nebunie când…”
Chiar dacă nu recunosc, masculilor le place când li se spune, într-o manieră foarte subtilă, ce să facă. Aşadar, este bine ca femeile să le dea de înţeles ce le face plăcere, în special în pat. Dacă vă place când vă atinge faţa, când vă masează umerii sau când vă strânge în braţe, spuneţi-le! Este mai sigur decât să aşteptaţi să descopere ei.

„Femeia aia tocmai ţi-a aruncat o ocheadă”
Chiar dacă poate părea ciudat, acesta este un compliment care nu dă greş niciodată, iar bărbatul va prinde aripi. De asemenea, va înţelege faptul că sunteţi cu ochii în patru, dar, prin faptul că i-o spuneţi, capătă încredere că nu îi ascundeţi nimic, că sunteţi sigură pe sine şi în soliditatea relaţiei.

„Ai dreptate”
Da, e o expresie magică pentru bărbaţi. Poate nu mereu au dreptate, însă, prin faptul că le-o spuneţi destul de des, îi veţi face să se simtă bine şi veţi pune stavilă anumitor discuţii interminabile.

„Mă ajuţi?”
Bărbaţilor le place să se simtă mereu utili, aşa că, în ciuda faptului că vă puteţi descurca şi singure, cereţi-le ajutorul. Ajutarea femeilor este o parte din moştenirea lor genetică şi se vor simţi macho. Atenţie însă! Lucrul respectiv trebuie să pară cu adevărat greu, altfel vor ajunge să vă desconsidere.

„Nu vei cheli!”
Aproximativ un sfert dintre bărbaţi încep să chelească la 25-30 de ani, iar mai mult de două treimi fac acest lucru în jurul vârstei de 60 de ani. Pentru mulţi dintre ei, acesta este un coşmar pe care îl trăiesc toată viaţa. Aşadar, chiar dacă tatăl său este chel şi are toate şansele să păţească acelaşi lucru, daţi-i puţină încredere.