Main menu

header

de Daniela Purgaru

Şi ce dacă vă petreceţi fiecare dimineaţă împreună la micul dejun? Şi ce dacă seara vă culcaţi unul lângă altul? Credeţi că vă cunoaşteţi? Dacă răspundeţi afirmativ, mai gândiţi-vă! Un studiu recent a scos la iveală faptul că, din trei bărbaţi, unul nu ştie ce parfum foloseşte partenera, iar 12% nu ştiu ce culoare au ochii acesteia.

10% nu ştiu în ce zi s-a născut persoana iubită
Un sondaj realizat recent în Marea Britanie a arătat că milioane de bărbaţi n-au habar de măsurile hainelor partenerei (27%). 30% nu cunosc nici măcar mărimea cupei de la sutien a soţiei sau prietenei. Situaţia e chiar mai dramatică, 10% necunoscând nici măcar data de naştere a partenerei, iar 8% neavând habar care este culoarea naturală a părului acesteia.

Dau greş în mod lamentabil
Sondajul realizat mai arată că 12% dintre cei 2.000 de bărbaţi care au participat nu ştiu numele celei mai bune prietene a soţiei/partenerei. Cei care au răspuns apreciaseră iniţial, în proporţie de 60%, că îşi cunosc partenera ca pe propria persoană. Lipsa lor de atenţie face însă ca nici numele parfumului preferat al iubitei să nu fie reţinut, fiecare al treilea bărbat dând greş când a fost nevoit să-l nominalizeze.

Importanţa „detaliilor” este relativă
Majoritatea celor intervievaţi au recunoscut că, dacă femeile ar fi fost chestionate în cadrul unui sondaj similar, acestea nu ar fi avut niciun fel de probleme în a numi aftershave-ul folosit de acesta sau culoarea ochilor. Cercetătorii care au analizat rezultatele au fost de părere că, în timp ce, pentru femei, toate aceste „detalii” sunt vitale, pentru bărbaţi sunt insignifiante sau doar greu de reţinut.