Main menu

header

de Daniela Purgaru

Una din trei femei care îşi aleg partenerul de pe site-urile de matrimoniale face sex la prima întâlnire, iar bărbaţii nu îşi declară vârsta reală, conform unor studii realizate în străinătate. Dar până să ajungă acolo sunt multe minciuni de... tastat.

Când pornesc la cucerit pe net, bărbaţii se înarmează cu minciuni legate în primul rând de vârstă - fie sunt mai bătrâni şi mai experimentaţi, fie sunt mai tineri şi mai în putere. Apoi urmează neadevărurile legate de înălţime, dar şi de venitul lunar. Totuşi, sexul tare preferă, spre deosebire de femei, să îşi aleagă partenerele din zone publice, baruri, discoteci sau petreceri, evitând astfel, într-un procent mai mare, internetul.

Reprezentantele sexului frumos nu riscă
Femeile, în schimb, mint de cele mai multe ori în legătură cu greutatea, urmează constituţia fizică şi abia apoi vârsta. Lor le place să îşi aleagă partenerii de pe site-urile de matrimoniale, deoarece preferă să nu rişte prea mult. Îi testează prin discuţii interminabile pe net şi apoi trec la „atac” mai repede decât se crede, multe chiar din prima noapte.