Main menu

header

543 8 1de Dana Purgaru

Beneficiile aloei au fost evidențiate în nenumărate cazuri de îmbolnăviri dintre cele mai diverse. Iată însă că aceste frunze miraculoase își dovedesc eficacitatea și în probleme grave, cum ar fi cancerul uterin, tuberculoza, ulcerul sau scleroza.

Se administrează între două săptămâni şi o lună și jumătate

În caz de cancer uterin e nevoie de următoarele ingrediente: 1.500 g frunze de aloe în vârstă de 3-5 ani, date prin mașină (plantele nu trebuie udate cu cinci zile înainte de tocare), 2.500 g miere pură, 3.500 g vin roșu cu o tărie de 18-20 de grade și dulce. Toate acestea se pun într-un vas de sticlă de culoare închisă, se amestecă bine și se lasă într-un loc întunecos și rece timp de cinci zile înainte de folosire. Vasul trebuie să fie bine închis. Amestecul se ia astfel: în primele cinci zile de tratament, câte o linguriță, de trei ori pe zi, cu două ore înainte de mese. În zilele următoare, doza este mărită cu o linguriță, luată de trei ori pe zi, cu o oră înaintea meselor. Cura este de minimum două săptămâni, preferabil să se ţină o lună și jumătate.

Util în ulcer stomacal

Aceeași mixtură, cu același dozaj, este recomandată pentru tratament în tuberculoză, în ulcer stomacal și pentru alte organe afectate prin procese inflamatorii dureroase. Această medicație este deosebit de eficientă, deoarece, începând chiar din primele zile, toți pacienții au o enormă poftă de mâncare, astfel că acțiunea ei vindecătoare este adesea foarte rapidă. Acest tratament este important și pentru vindecarea altor afecțiuni foarte supărătoare, printre care: artrită, astm, scleroză, hipertensiune, tromboflebită, sciatică, septicemie, gută, paralizie, reumatism, tulburări cardiace, afecțiuni ale rinichilor și ale organelor genitale. De asemenea, este bine de știut că și angina sau gripa este vindecată în una sau în două zile, chiar în cazurile cronice.