Main menu

header

   Acest ulei poate fi utilizat şi pentru tratarea varicelor, oboselii cronice, pentru întărirea sistemului imunitar, hemoroizi, aparatul reproductiv feminin, ulcere bucale şi infecţii respiratorii. De asemenea, vindecă gingivitele şi circulaţia deficitară a sângelui. Nu irită pielea şi o hidratează în profunzime.

  Arborele de ceai provine din Australia şi Asia. Este o plantă cu importante calităţi medicinale şi terapeutice. Prin presarea şi distilarea frunzelor se obţine uleiul esenţial. Uleiul obţinut din arborele de ceai este numit ulei inteligent, pentru că elimină organismele ce provoacă diverse boli şinu deranjează dezvoltarea florei bacteriene. Uleiul din arbore de ceai este antiseptic, antibiotic, antibacterian şi antifungic conţinând peste 90 de elemente benefice pentru sănătate.

  Remediu pentru psoriazis
  Se recomandă folosirea uleiului de trei ori pe zi, aplicând câteva picături de ulei pe zona afectată. Are efecte benefice asupra pielii, grăbind vindecarea infecţiilor, tăieturilor şi a cicatricelor. De asemenea, luptă împotriva bacteriilor ce pot afecta pielea sensibilă.
Uleiul din arbore de ceai este eficient pentru tratarea acneei, punctelor negre, psoriazisului, iritaţiilor şi eczemelor. Acesta poate fi folosit ca atare, dar se regăseşte şi în produsele cosmetice.

  Atenţie! Uleiul nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor şi nu se administrează pe cale internă. Dacă apar reacţii adverse, încetaţi imediat tratamentul şi cereţi sfatul medicului.

Cristina Tache