de Gabriela Niculescu
Rejuvelacul este o băutură fermentată, care are rol important în procesul de digestie. Aceasta are un gust plăcut, uşor acidulat, puţin acrişor, cu o aromă asemănătoare borşului. Se obţine cu ajutorul cerealelor precum grâu, ovăz, secară, mei, quinoa şi altele. Existenţa acestei băuturi se datorează unei persoane deosebite, doctor Anne Wigmore, o femeie dedicată slujirii sănătăţii oamenilor, o persoană care a fost numită „mama alimentelor vii”, un pionier în utilizarea sucului din iarbă de grâu şi a alimentelor vii necesare dezintoxicării şi vindecării corpului, a minţii şi a sufletului. Datorită ei, foarte mulţi oameni au reuşit să se vindece de multe bolii, printre care şi de cancer. Specialista în nutriţie Cornelia Marin ne-a oferit detalii despre această băutură sănătoasă.
Read more: Băutură naturală pentru digestie: Rejuvelacul