![](/images/stories/nr_201/pag_06-1-1.gif)
Sărbătorile de iarnă sunt pentru mulţi dintre noi adevărate festinuri culinare, în care grăsimile se acumulează într-un ritm accelerat. Un pahar în plus, mesele copioase, oboseala se pot solda cu probleme de sănătate mai mici sau mai mari...
Ceaiul de angelică reduce balonările Dacă după o masă copioasă aveţi dureri de stomac şi balonări, ceaiurile de angelică, obligeană şi roiniţă vă poate scoate din impas. Iată cum trebuie procedat. Puneţi o linguriţă cu rădăcină de angelică la 250 ml de apă clocotită. Astupaţi vasul vreme de cinci minute, apoi beţi ceaiul cald înainte de următoarea masă. La fel de eficient este şi ceaiul obţinut din rădăcină de obligeană, preparat astfel: zece grame pulbere din rădăcină se pun într-o cană cu apă clocotită, se lasă vasul acoperit 15 minute, apoi se beau 100 ml de ceai înainte de mese. Roiniţa este, la rândul ei, de mare folos în
Read more: Remedii naturale după Sărbători