Main menu

header

  Este prezentator al ştirilor sportive şi realizator al rubricilor „Brumă de mişcare” şi „Brumă de nutriţie” de la Realitatea TV, considerată una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul autohton. Vorbim despre Carmen Brumă, vedeta de televiziune care a scos de curând pe piaţă o carte numită „SLIM - Cum am slăbit 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi”.  Iubita lui Mircea Badea ne împărtăşeşte reţeta-minune a unui trup de invidiat şi ne învaţă cum să facem faţă poftelor culinare. Datorită stilului de viaţă echilibrat şi foarte atent, dar şi ambiţiei, Carmen a reuşit să dea jos peste 30 de kilograme într-un singur an. De atunci nu a mai pus pe ea mai mult de un kilogram, maximum două.

„Imaginea din oglindă m-a ambiţionat să pierd în greutate“

- Care este primul sfat pe care îl dai femeilor supraponderale?
- Kilogramele în plus nu reprezintă doar o problemă de ordin estetic, ci una mult mai importantă, ce ţine de sănătate. Sper ca „SLIM - Cum am slăbit 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi”, cartea pe care am lansat-o recent, să ajute femeile care au probleme cu greutatea.
- Crezi în eficienţa curelor de slăbire?
- Cred în curele de slăbire personalizate, dar neapărat urmate de un regim de viaţă echilibrat. De asemenea, sportul are un cuvânt foarte important de spus în ceea ce priveşte aspectul tonic al corpului.
- Ce te-a ambiţionat cel mai mult pentru a slăbi?
- M-a determinat să fac acest pas imaginea din oglindă (la 86 de kilograme numai bine nu arăţi ca femeie!) şi disconfortul fizic pe care îl ai atunci când te îngraşi.
- Ce ţi-ai dori să schimbi la tine în momentul de faţă?
- Numărul zilelor de concediu şi câte ceva la contul din bancă. Glumesc. Lucrez zilnic şi sunt nu numai moderatoarea emisiunilor „Bruma de mişcare’’ şi „Bruma de nutriţie’’ (difuzate în fiecare sfârşit de săptămână la Realitatea TV), ci sunt şi producător al acestor emisiuni. Am avut o perioadă puţin cam grea, pentru că am scris şi această carte, cu toate că lucram zilnic. Oricum sunt obişnuită cu acest program, îl fac de câţiva ani buni. Important este că sunt pasionată de ceea ce fac!
- Cum de nu ai scris această carte mai demult?
- Acum a venit propunerea din partea Editurii Benefica. Eu nu mi-am dorit niciodată să scriu o carte. „Slim - cum am slăbit 30 de kilograme şi nu le-am mai pus înapoi’’ este scrisă din perspectiva omului care a avut o problemă cu greutatea şi a depăşit-o. Conţine o serie de sfaturi, metode, soluţii care pe mine m-au ajutat
să mă transform dintr-o adolescentă de 86-87 de kilograme într-o femeie cu un aspect fizic decent.

„Aş mânca oricând broccoli“

- Care este sportul tău preferat şi de ce?
- Îmi place atletismul, dar nu îl pot practica din cauza unor uşoare probleme de sănătate (hernie de disc).
- Crezi că fără sport am avea şanse să arătăm ca femeile din reviste?
- (n.r. - râde) Da, dacă suntem atent lucrate în photoshop!
- Care este alimentul sau mâncarea preferată?
- Broccoli. Este o legumă pe care poţi să o mănânci oricând, pentru că nu îngraşă, se digeră uşor şi previne cancerul.
- Spune-ne o reţetă culinară pe care îţi face plăcere să o găteşti.
- Salata de fructe este preferata mea. Dacă se numeşte gătit, atunci pot spune că gătesc des celebra salată de fructe! Eu o prepar cu mere, portocale, banane, kiwi, ananas natural (în niciun caz conservat), nuci, seminţe de in, migdale neprăjite şi miere, evident naturală.
- Ce mănânci atunci când ţi-e poftă de ceva dulce?
- Amestec două linguri cu miere cu germeni de grâu şi miez de nucă. Este o combinaţie foarte bună la gust şi energizantă.

Electrostimularea are efecte de moment

- Crezi în lipoaspiraţie?
- Ştiu puţine lucruri despre această procedură. Cu toate astea, nu cred că este o soluţie la care trebuie să apelăm în primă instanţă.
- Ce părere ai despre tratamentele de electrostimulare şi vacuum corporal, care ne garantează pierderea în centimetri a stratului adipos?
- Cred că sunt efecte de moment, ce dispar după ce ai încetat tratamentul. Sportul are un efect îndelungat.
Ana-Maria Cocea
A slăbit peste 30 de kilograme într-un an!

  Dacă veţi cumpăra cartea scrisă de Carmen Brumă veţi vedea în premieră o poză cu vedeta aflată la greutatea de 86 de kilograme! Trecând prin multe experienţe de a slăbi fără rezultate şi care îi puteau afecta sănătatea, moderatoarea vă oferă soluţiile de succes prin care a ajuns ea însăşi la silueta de invidiat pe care o afişează astăzi. Veţi afla tot ceea ce trebuie să ştiţi despre o nutriţie sănătoasă şi, cu ajutorul exerciţiilor fizice ilustrate chiar de Carmen, aveţi şansa să vă faceţi propriul program de mişcare zilnică. Cartea scrisă de Carmen Brumă nu este numai o lecţie de nutriţie sau una de fitness, ci un întreg concept despre viaţă.