Main menu

header

663 4 3de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Un nou dispozitiv care combină crioterapia, termoterapia și terapia cu lumină a primit un nume pe măsura acestor calități: vibratorul OZN.

Nu lasă urme

Lansat recent, noul dispozitiv este anunțat ca o revoluție în îngrijirea pielii, arată „Daily Mail”. În cadrul demonstrației, voluntarii care au dorit să testeze obiectul au fost introduși în „laboratoare” unde li s-a înmânat dispozitivul plin cu un lichid de culoare roz. Acesta este conectat la o aplicație pe smartphone și combină crioterapia, termoterapia și terapia cu lumină, generând ca o mască de față să aibă efect în 90 de secunde. În plus, nu lasă nimic de curățat în urmă.

Tratamentul se poate face oricând

Vibratorul OZN încape în palma mâinii, își schimbă temperatura, vibrează și emite lumină benefică pentru a stimula efectele tratamentului aplicat. „Dorim să dăm un imbold îngrijirii pielii. Mai ales în SUA sunt create mereu și mereu aceleași produse, iar consumatorul cade în plasa publicității, deși produsele sunt, practic, statice. Dar cu dispozitivul nostru se obține efectul perfect în 90 de secunde, și tratamentul se poate face oricând, întrucât conținutul nu se consumă”, explică Trisha Mendiola, reprezentantul producătorului.

Înlocuiește aplicarea unei măști

Testele au arătat că „vibratorul OZN” are capacitatea de a îmbunătăți vizibil, prin temperatură, prin mișcare sau prin lumină, efectele oricărui produs cosmetic aplicat pe față. Considerat un dispozitiv complet, acesta înlocuiește aplicarea unei măști și așteptarea de 20 de minute, în medie, care urmează. „În loc să puneți o mască din hârtie, acționați asupra tenului de 126 de ori mai eficient cu ajutorul dispozitivului nostru”, dă asigurări Mendiola. Produsul este așteptat în magazine în primăvara acestui an.

„Acest dispozitiv îmbunătățește fiecare ingredient care alcătuiește produsul pe care îl aplicați pentru înfrumusețare“ Trisha Mendiola, reprezentantul producătorului