Main menu

header

669 4 1de Roxana Istudor şi Gabriela Comşa

Pentru foarte multe femei care caută să arate impecabil în fiecare zi, dar nu au răgazul să facă tratamente îndelungate sau să petreacă ore în fața oglinzii și nici atunci rezultatul să nu fie garantat, genele magnetice sunt una dintre opțiunile momentului când vine vorba despre aspectul natural și despre latura confortabilă a frumuseții de fiecare zi.

Nu irită ochii

Genele magnetice false sunt trendul momentului pentru femeile care caută o privire pătrunzătoare, spectaculoasă, care să le pună în valoare forma și culoarea ochilor fără să aibă aspect de gene false. Îndrăznețe, aceste gene care au cucerit atâtea consumatoare se potrivesc oricărui look. Se aplică rapid și simplu, în câteva secunde, banda magnetică din dotare oferă o prindere sigură și rezistentă, fără riscul de a se desprinde. Persoanele care au optat pentru această formulă cosmetică spun de foarte multe ori că aceste gene sunt extrem de confortabile. Poate cel mai important aspect este acela că sunt perfect sigure în utilizare, nu irită ochii și nu deteriorează genele naturale.

Din fibre naturale sau sintetice

669 4 2Genele magnetice false asigură frumusețea ochilor cu orice ocazie. Au un design universal, care le fac să se preteze oricărui chip și oricărui tip de privire. De altfel, versatilitatea lor este renumită - există gene magnetice false care pun accentul pe colțul exterior al ochiului sau altele create special pentru a evidenția culoarea, unele pentru fiecare zi, altele pentru evenimente, unele din fibre naturale, animale sau păr uman, altele din fibre sintetice etc. Una peste alta, genele magnetice false pot face persoanele care recurg la această metodă de înfrumusețare să renunțe la serurile pentru creștere, la extensiile care pot dăuna genelor naturale, la ondulări artificiale sau la rimeluri pe care nu oricine este suficient de îndemânatic încât să le aplice cu succes, impecabil. Alături de persoanele obișnuite, celebritățile recurg deseori la genele magnetice false, dovadă în plus că acest accesoriu se pretează nu doar la look-ul de fiecare zi, ci și la ocazii cu totul deosebite.

PONT. Genele magnetice false sunt o soluție ideală în sezonul nunților.

Rimelul asigură un plus de fixare

Genele magnetice false își datorează succesul faptului că aderă și la linia ochilor persoanei, și unele la celelalte, amplificând efectul. Practic, genele naturale intră ca într-un „sendviș” între două straturi care se mențin cu ajutorul magneților. Potrivit specialiștilor în make-up, unul dintre secretele unei fixări mult mai îndelungate a genelor magnetice false este aplicarea înainte a unui strat de rimel, notează instyle.com.