Main menu

header

700 4 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Denumită Cocoa Locks, adică „șuvițe de cacao”, ciocolata caldă care promite îmbunătățirea semnificatică a calității și sănătății părului, precum și oprirea căderii acestuia, face senzație pe rețelele de socializare.

Rezultatul unei combinații de vitamine și minerale

Băutura de tip ciocolată caldă care a cucerit social media ar avea, potrivit producătorilor săi, proprietatea de a face părul să crească foarte repede, mai frumos și mai sănătos ca niciodată. Există utilizatoare care jură că părul lor s-a schimbat complet de când folosesc acest produs. Imaginile postate de multe femei pe rețelele de socializare au stârnit o adevărată ardoare de a achiziționa acest produs care pare să facă minuni pentru podoaba capilară. Cocoa Locks este rezultatul unei combinații de vitamine și minerale și se comercializează în „rații” suficiente pentru tratament de o lună, notează „Daily Mail”.

Șuvițe catifelate, mai sănătoase

Ciocolata-minune se consumă de trei ori pe săptămână și, potrivit bloggerului Sara Ross, care a testat produsul pe propriul păr, asigură șuvițe catifelate, mai sănătoase, și o creștere vizibilă a părului. „Când am început acest tratament nu eram prea convinsă că va da rezultate, dar acestea există și sunt incredibile”, afirmă Ross. Băutura are 26 de calorii pe porție și include în formula sa biotină, substanță care a demonstrat că poate contribui la menținerea unui păr sănătos, fiind ușor de procurat, de altfel, din nuci și ouă, deși în cantități mici. De asemenea, Cocoa Locks conține selenium și zinc, minerale creditate cu capacitatea de a combate căderea părului. „Băutura conține o serie de ingrediente menite să susțină creșterea părului, precum și alți nutrienți, cum este acidul folic”, explică nutriționistul Alex Glover.

SFAT. Experții recomandă prudență în administrarea acestei băuturi, întrucât momentan nu există sufici- ente dovezi științifice care să ateste beneficiile ciocolatei speciale pentru păr.