Main menu

header

728 5 2de Valeria Roman şi Florica Pintea

Dacă în 2018 nunta regală dintre Meghan Markle și Prințul Harry a setat trenduri și a fost principala sursă de inspirație pentru doamnele și domnișoarele care au ajuns și ele în fața altarului, anul acesta puteți fi chiar dumneavoastră cea care stabilește moda pentru mirese. Miruna Vasile (foto dreapta), managerul salonului de înfrumusețare „The Lash Lounge” din Capitală, ne-a prezentat topul coafurilor de mireasă și le sfătuiește pe cele care se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie să nu facă experimente riscante înainte de eveniment.

„Pentru un stil sofisticat, și totuși frumos, recomand o împletitură la care să ataşaţi o panglică”

728 5 3- Ce coafură ar trebui să adopte o mireasă în 2019 și să nu fie considerată demodată?

- Este important ca miresele să țină cont de multe aspecte atunci când vine vorba despre ce coafură să aleagă în ziua nunții. Este bine să nu aleagă ceva care nu le reprezintă. Nu este indicat să abordeze stiluri pe care nu le-au mai încercat până acum și să nu încerce să se transforme cu două zile înainte de marele eveniment. Totuși, lăsând la o parte recomandările care le pot ține pe tinere într-o zonă de siguranță, pentru a nu da greș, noi știm că miresele își doresc să fie în tendințe și să se vorbească și peste ani despre cât de frumoase au fost în ziua cea mare. Așadar, buclele și clasicul coc sunt în continuare pe primul loc, dar de data aceasta îmbogățite cu accesorii florale. Coronițele de flori sunt în topul accesoriilor de păr, iar în 2019 sunt mai mari decât oricând. Pentru o mireasă diafană și veselă ca o primăvară se recomandă un coc lejer și coronițe florale supradimensionate sau flori individuale așezate în bucle.

Părul aranjat în coadă de cal va fi o coafură pentru întreaga noapte

- Împletiturile și coada de cal pot fi și ele variante fericite în ziua nunții?

- Sigur că da. Împletiturile de mireasă au și ele tronul lor în 2019. În special coada de pește voluminoasă. Pentru un stil sofisticat, și totuși frumos, recomand o împletitură accesorizată cu panglică. Panglica este la modă anul acesta. Indiferent de ce stil preferă miresele să abordeze, romantic, clasic, relaxat sau boem, cu siguranță vor găsi o panglică perfectă. Deși elegantă, subevaluata și clasica coadă de cal pentru mirese, voluminoasă și texturată, va stârni și anul acesta multă admirație. Coada de cal este interesantă prin simplitatea ei și spune despre cea care o poartă că este o femeie sigură pe ea. Recomandăm această coafură în special pentru acele nunți care durează până a doua zi în zori, deoarece se potrivește unei mirese distractive și încrezătoare. Cu această coafură, puteți să dansați toată noaptea și să nu vă faceți griji despre cum arată părul dumneavoastră.

„Penele, perlele și franjurii scot din anonimat o coafură retro”

728 5 4- Ce recomandări ar putea primi o mireasă conservatoare, căreia nu-i place să încerce ceva nou?

- Stilul retro este omniprezent și nu face abstracție nici în 2019. Dacă sunteți o admiratoare a acestei abordări conservatoare, puteți să dați un plus de valoare coafurii îmbogățind-o cu accesorii de păr din pene, perle sau franjuri cu pietre prețioase. Un accesoriu de păr ales cu atenție și bine plasat poate face minuni și poate oferi un aspect de neuitat în cea mai importantă zi din viața mireselor. Ultima, dar nu cea din urmă recomandare, este aspectul care dă acea senzație de coafură neterminată. Părul lăsat cât mai natural, cu bucle lejere și vârfurile drepte și înclinate conferă aspectul mai puțin „aranjat” pe care și-l doresc unele mirese. Noi adorăm miresele care aleg un aspect cât mai natural. Dacă vă țineți părul în fiecare zi lejer și desfăcut, purtați-l așa și în ziua nunții, dar adăugați un pic de volum și câteva bucle, iar pentru a da un plus de romantism aranjați coafura din spate în față. În încheiere, le recomand mireselor ca în acea zi să zâmbească mult, să fie autentice, să adopte un stil propriu pe care să-l facă inconfundabil prin atitudine și personalitate!

„Dacă ați optat pentru o rochie cu umerii goi, cea mai potrivită coafură este un bob sălbatic, dezordonat și completat cu niște cercei voluminoși, tip candelabru“