Main menu

header

740 4 3de Călin Popa şi Alexandru Brădescu

Specialistul în înfrumusețarea vedetelor Ivan Pol a găsit o metodă de a da timpul înapoi de pe chipuri care face furori printre staruri. Celebrități ca Sienna Miller, Nina Dobrev sau modelele „Victoria’s Secret” dau năvală în locurile unde expertul le pune la dispoziție toată expertiza necesară unei înfrumusețări depline fără toxine.

Tehnologie cu radiofrecvență care ridică pielea

Vedetele apelează la metoda lui Pol pentru a-și „sculpta” chipurile fără să fie nevoite să apeleze la botox, chirurgie sau alte metode invazive. „Îmi doresc ca toți clienții mei să strălucească din interior”, argumentează specialistul. Astfel, Pol pune la dispoziția celebrităților tratamente personalizate, complet lipsite de chimicale, care le stimulează natural colagenul și elastina cu ajutorul unei metode puse la punct chiar de Pol și care implică o tehnologie cu radiofrecvență care practic ridică pielea.

Încălzire succesivă a straturilor epidermei, masaje cu piatră

740 4 4În timpul unei ședințe, Pol întreabă clientul ce-și dorește pentru aspectul său și care este rutina de îngrijire. Apoi elaborează un mix de tratamente pentru fiecare persoană în parte. De regulă, este vorba despre lumină albastră, încălzire succesivă a straturilor epidermei (de unde și denumirea de „sandwich”), masaje cu piatră, exfoliere a tenului și gâtului. La trei zile după tratament, pielea începe să strălucească puternic, după două săptămâni colagenul își reîncepe ciclul, iar sinteza acestuia declanșează remodelarea atât de dorită, notează forbes.com.

Suplimentele cu colagen completează tratamentul

Producția de colagen continuă timp de săptămâni, chiar luni, după procedurile lui Pol, iar faptul că vedetele sunt aliniate la spa-urile expertului certifică aceste efecte. Ședințele durează circa o oră, iar la final specialistul recomandă suplimentele cu colagen în completarea tratamentului, produse de îngrijire naturale care au același efect de întinerire, precum și un sfat: „Spune-ți în fiecare zi că ești frumoasă”.

 

Fiecare ședință de tratament „semnată“ de Ivan Pol pornește de la un preț de 850 de dolari