Main menu

header

757 4 1de Călin Popa şi Sorin Dumitrescu

Genele sunt cruciale pentru a avea o privire unică, pătrunzătoare, fermecătoare. Ele trebuie să primească aceeași atenție cu restul „beneficiarelor” de îngrijire - sprâncenele, unghiile etc. -, iar efectul nu va întârzia.

Formule hidratante pentru îndesire

Într-o lume a frumuseții care apelează la extensii, pigmentare sau chiar variante artificiale, genele pot beneficia din plin de o soluție mult mai simplă, care nu doar le înfrumusețează, ci le și însănătoșește: serumurile. Acestea vin într-o mare varietate de formule, fiecare dedicată aspectului și refacerii genelor. După demachiant, toner, cremă hidratantă de noapte și serum antirid pentru ochi, aplicați în fiecare seară și o soluție specială pentru gene. Există pe piață variante pentru hidratare, în cazul în care observați că pierdeți gene din cauza uscăciunii zonei. Serumurile de acest tip ajută la îndesirea și lungirea genelor. Se aplică la rădăcina acestora, cu atenție ca lichidul să nu ia contact cu globul ocular.

Aminoacizi pentru strălucire

Pentru un plus de volum, pentru definire și pentru umplerea spaţiilor dintre gene, vă stau la îndemână serumurile cu peptide, antioxidanţi și aminoacizi. Aceste formule previn pierderea prematură a genelor, le fac mai sănătoase și mai strălucitoare. Dacă ochii sunt sensibili, puteți apela la serumuri care se adresează și acestei zone, tratând în același timp și genele, și ridurile de expresie. Formulele de acest tip îndesesc și accentuează.

Curățare delicată

Pentru persoanele care se fardează zilnic din plin în zona ochilor, folosind mascara și diverse formule de demachiere, serumurile pentru gene cu acțiune delicată sunt formula ideală pentru a nu suporta consecințele acestor agresiuni zilnice. Cu un conținut de bună calitate, aceste serumuri conferă genelor lungime și volum, tratând, în același timp, urmările aplicărilor frecvente de fard. De asemenea, dacă doriți să îngrijiți concomitent și sprâncenele, există variante de serumuri care le mențin puternice, bine definite şi accentuate.

Serumurile pentru gene vin și în formule îmbogățite cu vitamine, minerale, extracte de seminţe şi ulei de soia