Main menu

header

769 4 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Celulita poate fi un coșmar pentru orice femeie. Chiar și în cazul în care aveți un stil de viață sănătos și faceți exerciții, aceste neplăcute zone de acumulare de grăsime pot persista. Dacă nu aveți timp să apelați la cabinete specializate pentru a scăpa de celulită, este bine să știți că tehnologia de ultimă oră vă pune la dispoziție dispozitive cu rezultate excelente pentru masaj anticelulitic în confortul propriei locuințe.

Colanţi cu bile

1.600 de mărgele din lemn într-o pereche de colanți, un masaj foarte eficient și o certă acțiune anticelulită - acesta este, pe scurt, produsul numit Cellulite Crusher (zdrobitorul de celulită). Inventați de o casnică sătulă să vadă că după două sarcini nu reușea să scape de depozitele inestetice de grăsime, acești colanți cu bile au ajutat inițial inventatoarea la sală, apoi s-au răspândit cu repeziciune în rândul doritoarelor de a profita de faptul că pot fi purtați acasă, notează standard.co.uk. Pentru rezultate optime, colanții se poartă zilnic, între 30 şi 60 de minute, acasă, în activitate sau pe canapea în fața televizorului, precum și la sală. Atunci când muşchii se contractă, bilele exercită o anumită forţă pe picior, ajutând astfel la spargerea celulelor de grăsime și la îmbunătăţirea circulației sangvine.

Întrebuințare personalizată

769 4 2Printre dispozitivele de top pe care puteţi miza împotriva celulitei se află Beurer CM50. Acest aparat foarte confortabil a dat rezultate excelente, a fost testat pe un număr de consumatoare suficient de mare încât să se poată justifica prezența acestuia printre cele mai eficiente aparate de masaj anticelulitic. Dispozitivul include role care stimulează eficient circulaţia sângelui în ţesuturi şi permit absorbţia mai uşoară a gelului anticelulitic întrebuinţat. Aparatul are un design compact, ergonomic, se manevrează cu uşurinţă şi se alimentează la priză, oferind constant aceeaşi putere de masaj. Printre alte avantaje se numără posibilitatea de reglaj în trepte a intensităţii de lucru, așadar o personalizare a întrebuințării în funcție de gradul de prezență a celulitei sau mânerul de prindere ajustabil. Potrivit consumatoarelor, acest aparat este o soluţie care dă rezultate pentru subţierea coapselor, a gambelor şi a taliei.

Îndepărtare de durată a stratului gras

769 4 3Un alt aparat performant de masaj anticelulitic este Medicura M240N. Dotat cu capete interschimbabile şi sistem cu infraroşu, este ideal pentru utilizare la domiciliu. Funcţionează cu radiaţii infraroşii şi oferă, la alegere, un masaj delicat şi plăcut, de relaxare, sau unul profund şi intens, pentru îndepărtarea eficientă şi de durată a stratului de celulită. Dispozitivul prezintă o varietate de funcţii, precum percuţie, presiune şi vibraţii, pentru adaptarea facilă la starea organismului.

Aparatul Daga AC 2000 este recomandat atât pentru diminuarea celulitei şi redobândirea fermităţii pielii, cât şi pentru relaxarea muşchilor obosiţi