Main menu

header

783 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Sprâncenele cu „personalitate”, groase, bine definite, sunt un „must” al aspectului chipului și beneficiază de o mare atenție. Cea mai recentă și promițătoare metodă de styling pe această direcție este laminarea.

Îndreptarea firelor în aceeași direcție

În prezent, persoanele care doresc să aibă sprâncene perfecte, bine definite, au la dispoziție pensatul, microblading, tatuarea, vopsitul etc., fiecare cu nivelul său de disconfort. Pentru cei care urmăresc evoluțiile în domeniu există cea mai recentă metodă de îndesire vizibilă a sprâncenelor, laminarea, un tratament ultramodern, care promite forma ideală fără durere, timp pierdut și risc de eșec. „Laminarea este ultima tendință în aranjarea sprâncenelor. Neinvazivă, această metodă implică îndreptarea tuturor firelor în aceeași direcție, ceea ce le conferă rapid și natural un aspect mult îndesit. Asemănătoare cu un tratament cu keratină, procedura generează un aspect de sprâncene proaspăt periate”, explică Yana Gushchina, co-fondator al brandului BBM London.

Acțiune - o oră; efect - o lună

Laminarea sprâncenelor are ca prim pas o consultație, pentru determinarea formei perfecte, care să avantajeze la maximum chipul. Apoi este aplicată pe sprâncene o soluție vegană, cu formulă… secretă și acțiune blândă, care face părul din această zonă drept și foarte flexibil. Urmează hidratarea cu un serum special, aplicarea unei anumite folii în zona sprâncenelor, iar după timpul de acțiune, eliminarea acesteia și întinderea pe toată suprafața a unei loțiuni hrănitoare. Întreaga operațiune durează circa 60 de minute și are efect o lună. În unele cazuri, la sfatul specialistului, se poate recurge la o pensare sumară înainte de procedură.

Recomandată firelor rebele

Laminarea sprâncenelor se pretează cel mai bine persoanelor care au de lucru în fiecare zi cu aranjarea firelor rebele. De asemenea, este o procedură indicată celor care au sprâncenele subțiri sau cu fire rare. „După procedură, sprâncenele vor arăta mai groase, mai pline, mai drepte și cu forma ideală”, punctează Gushchina. În urma laminării, tot ce trebuie să faceți este să aplicați pe sprâncene puțin ulei cosmetic în fiecare zi și să periați. În timp, se observă îndreptarea naturală a tuturor firelor în aceeași direcție, simpla aplicare a unui gel ușor definind look-ul dorit.