Main menu

header

798 5 1de Carmen Ciripoiu şi Gabriela Comşa

Simbol al feminității din cele mai vechi timpuri, sânilor le trebuie acordată o atenție specială, pentru a rămâne mereu fermi. Iată câteva metode simple, dar eficiente, să aveți cei mai frumoși sâni la orice vârstă.

Alegeți sutienul adecvat

Specialiștii spun că un lucru extrem de important pentru ca sânii să nu se lase, este să alegeți sutienul care vi se potrivește. În acest sens, cupele trebuie să corespundă formei și dimensiunii sânilor. În niciun caz, nu trebuie să-i comprime sau să atârne. Atenție și la cusături! Acestea nu trebuie să fie iritante. Materialul ales e important să fie plăcut la purtat. Puteți opta între mătase, satin, materiale naturale sau microfibre cu proprietăți superioare, ce asigură un confort deosebit.

Nu ridicați greutăți mari

Pentru ca sânii să nu se lase, nu trebuie să ridicați niciodată greutăți mari. Întotdeauna când faceți duș, încheiați cu un jet de apă rece pe sâni, timp de unu-două minute. Evitați pe cât posibil să dormiți pe burtă și nu purtați haine strâmte, care strâng sânii. Dacă practicați un sport solicitant pentru sâni, fie că e vorba despre tenis, jogging, baschet, handbal, lupte sau arte marțiale, purtați un sutien special. Acesta se poate procura de la magazinele specializate în articole sportive. Doamnele care alăptează trebuie să aibă noaptea așa-numitul sutien de alăptare. În timpul sarcinii și câteva luni după naștere, masați sânii ușor cu ulei de migdale.

Evitați cât puteți curele de slăbire drastice

798 5 2În cazul în care doriți să țineți o cură de slăbire, nu faceți acest lucru brusc. Odată cu pierderea în greutate, se vor lăsa și sânii. În plus, dacă vă îngrășați repede, e posibil să vă treziți cu vergeturi pe sâni. Consumul unei diete neechilibrate este una dintre cauzele care duc la apariția sânilor lăsați. Prin urmare, introduceți în dietă multe fructe, legume și alimente cu un conținut bogat în proteine, respectiv nucile, laptele, ouăle, peștele, untul de arahide, carnea de pasăre, semințele de dovleac, iaurtul. Eliminați băuturile cu un conținut ridicat de zahăr, mâncarea de tip fast-food și alimentele procesate.

Stați mereu cu spatele drept

Postura este un lucru foarte important pentru a vă asigura că veți avea un decolteu frumos pe tot parcursul vieții. Dacă nu sunteți obișnuite să stați cu spatele drept, atunci sânii vor avea tendinţa să se alungească și să devină moi. Pentru a vă întări sânii, faceți masaj odată la câteva zile folosind cuburi de gheață. Bananele sunt foarte bune pentru a păstra fermitatea sânilor. Luați două banane foarte coapte, curățați de coajă și pasați cu o furculiță. Aplicați pasta pe sâni, lăsați să acționeze câteva minute și clătiți cu apă călduță, apoi cu apă rece. Tratamentul se repetă de trei ori pe săptămână. Atenție! Sânii se vor masa întotdeauna de jos în sus.

Consumul ridicat de băuturi alcoolice duce la pierderea fermității sânilor

Hidrataţi-vă corespunzător

Pentru a vă păstra fermitatea sânilor, specialiștii vă recomandă să vă hidratați corespunzător. Consumul zilnic de apă este benefic pentru întregul organism, deoarece stimulează circulația sangvină și contribuie la oxigenarea celulelor. Dacă veți bea zilnic doi litri de apă, vă veți menține pielea fermă, lipsită de celulită și de vergeturi. Un nu hotărât sedentarismului, care crește riscul de boli cronice și de obezitate. În plus, întrucât glandele mamare sunt neglijate în urma lipsei activității fizice, sânii își pierd în timp fermitatea și elasticitatea.