Main menu

header

801 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Înfrumusețarea fără atingere a devenit o preocupare de top în industria înfrumusețării, brandurile fiind într-o adevărată competiție de a imagina formule și dispozitive care să combine calitatea pro- duselor, ingredientele cât mai naturale, sustenabilitatea ambalajelor și igiena în utilizare.

Aplicator fără atingere

Perioada de pandemie a acutizat preocupări mai vechi ale clienților industriei frumuseții, pe direcția prezenței bacteriilor, virușilor și agenților de contaminare într-o mare gamă de produse cosmetice. În acest tablou general, brandul Meiyume a lansat o linie de aplicatoare fără atingere, pentru păstrarea igienei ideale a cosmeticelor care se folosesc de fiecare în rutina personală de acasă. „Gemstone Facial Wand permite consumatorilor să aplice produsele fără să le atingă cu degetele și astfel să contamineze întregul conținut”, explică Stephane Bulle, vicepreședinte pentru Inovare al companiei.

Pânza care exfoliază și elimină machiajul

801 5 3O altă piesă inovatoare, care dă rezultate spectaculoase în condițiile în care poate fi spălată la mașină repetat, este pânza care elimină machiajul cu o parte și exfoliază cu cealaltă. Realizată din microfibră ingenios imaginată în scopuri cosmetice, această pânză asemănătoare unui prosop obișnuit vă scapă de orice fel de fard, inclusiv de urme de produse rezistente la apă, apoi poate elimina celulele moarte de la suprafața pielii, în final curățându-se impecabil la mașina de spălat, pentru noi utilizări.

Adaptabil, ușor de dezinfectat

Realizat din silicon, moale flexibil, destinat exclusiv aplicării machiajului, Gemstone Facial Wand are la un capăt o spatulă adaptabilă procesului de machiaj, iar cu celălalt se poate amesteca produsul din recipient. Vârful în formă de bilă din metal poate fi accesorizat sau împodobit, la cerere, cu pietre semiprețioase (ametist, cuarț, onix), care dau concomitent și o plăcută senzație de răcorire a pielii. De asemenea, această parte a aplicatorului poate fi dezinfectată cu ușurință.

Plasturii antiacneici lăsați să acționeze peste noapte fac să dispară coșurile fără să fie nevoie de alte produse cu aplicări repetate

Buretele „magic“ care ţine pensula curată

801 5 2În vremuri în care igiena a intrat frontal în preocupările machiajului de fiecare zi, problema pensulelor care trebuie curățate periodic are o nouă rezolvare: un burete care absoarbe orice exces de fard anterior, lăsând pensula numai bună de utilizat de nenumărate ori, până la o eventuală dezinfectare. Acest produs inovator este deopotrivă util și persoanelor care folosesc mai multe nuanțe în același look. Pensula se trece pur și simplu peste acest burete, care reține fardul existent și îl depozitează la bază, pentru ca utilizările să poată fi cât mai multe. În același timp, atunci când curățați pensulele, puteți folosi același burete „magic” și apă caldă, iar pensulele vor fi ca noi.