Main menu

header

808 4 1de Ştefania Băcanu şi Claudia Mîţoi

Odată cu trecerea timpului, tenul devine mai tern, cu aspect obosit, îşi pierde din strălucire şi din elasticitate. De aceea, multe femei trecute de prima tinereţe se confruntă cu reale probleme de nesiguranţă şi chiar de neacceptare. Terapia Oxigenera ar putea fi o soluţie pentru că este una dintre cele mai eficiente proceduri care îmbunătăţeşte starea epidermei. Emilia Voinea (foto), manager salon Tehnique Art’s Of Beauty, ne-a vorbit despre beneficiile acestui tratament, în ce condiţii se face şi cum înlătură imperfecţiunile de la nivelul feţei.

„Radiofrecvenţa multipolară acţionează la nivelul dermului”

808 4 2- În ce constă tratamentul Oxigenera?

- Oxigenera este un nou concept unic în tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric şi laser, ce ajută la oxigenarea şi regenerarea celulară. Terapia Oxigenera oferă rezultate imediate cu efect de lifting instant.

- Ce include o şedinţă?

- Oxigenera include patru tratamente într-o singură şedinţă. Este un mix de tratamente. Primul pas este tratamentul cu Oxigen Hiperbaric. Aici, cu ajutorul aparatului, este produs oxigenul hiperbaric care introduce ingredienţi activi în straturile profunde ale pielii. Vorbim despre acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanţi, extraşi din aloe vera şi ceai verde. Odată introduse în derm, aceste substanţe acţionează din interior către exterior şi tratează problemele ţintite. Apoi, urmează Photon OxygenMask - InfraRed Soft Laser, terapia ideală pentru infuzarea ingredientelor active, oxigenare şi stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii. După aceea, se face microdermabraziunea cu particule de diamant. Adică, se realizează un peeling superficial sau profund, tratează cicatricile postacneice, are efect antirid, lifting şi luminozitate dramatică. La final, se face radiofrecvenţa multipolară, ce acţionează la nivelul dermului, compactează fibrele de colagen şi de elastină, având un intens efect de lifting, antirid şi ajută la redobândirea tonusului şi a conturului facial.

„Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui”

808 4 3- Ce este oxigenul hiperbaric?

- Vorbim despre oxigen de puritate medicală 98%, care, sub presiune, este introdus în cele mai profunde straturi ale pielii, ajutând la oxigenarea şi îmbunătăţirea respiraţiei celulare. Oxigenul este foarte important pentru celule, el ne dă energie şi susţine viaţa. Când celulele nu sunt oxigenate, riscăm să îmbătrânim pielea. Un astfel de tratament reinfuzează celulele cu oxigenul de care au nevoie, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, neutralizează toxinele, reglează pH-ul pielii şi oxigenează ţesuturile. De asemenea, tratamentul cu oxigen hiperbaric reduce cearcănele şi edemele, oferă luminozitate, estompează ridurile, hidratează intens pielea, stimulează producerea de colagen şi de elastină şi, în plus, întinereşte tenul.

- Cum se realizează şi care sunt tehnologiile utilizate?

- Se începe prin demachierea şi tonifierea tenului cu produse care aduc un aport de hidratare încă de la prima etapă. În pasul doi, se realizează microdermabraziunea cu particule de diamant, care exfoliază şi îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii, reprezentând un pas pregătitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric. Pasul trei, oxigenenare/mezoterapie virtuală, se pulverizează cu ajutorul aerografului, concentratul activ ce are la bază colagen, elastină şi acid hialuronic şi este introdus în piele datorită puterii oxigenului hiperbaric. Substanţele acţionează din interior către exterior şi reduc ridurile, tratează acneea şi petele pigmentare. Mezoterapia virtuală penetrează în profunzime principiile active, ajută la o hidratare mai bună, previne apariţia ridurilor şi stimulează regenerarea celulară. Mai departe, avem terapia cu radiofrecvenţă multipolară, ce compactează fibrele de colagen şi de elastină, având un intens efect de lifting şi de redobândire a tonusului facial. Şi, în sfârşit, pasul cinci, se aplică o mască-cremă, stimulează metabolismul pielii, apoi se aşază Photoon Oxygen Mask - InfraRed Soft Laser care ajută la infuzarea ingredientelor active şi are rol de oxigenare şi de stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii. La finalul tratamentului, se aplică o cremă contur ochi şi una de zi.

„Accelerează hidratarea naturală a tenului”

808 4 4- La ce ajută microdermabraziunea?

- Microdermabraziunea este o metodă de curăţare noninvazivă a epidermei, printr-o exfoliere blândă şi eficientă. Practic, este o terapie complet nedureroasă cu multe beneficii. Curăță, regenerează și întinerește tenul, redându-i luminozitatea, are rezultate excelente în tratamentul acneei și al tenului matur, îndepărtează straturile superioare de celule moarte și de impurități, accelerează hidratarea naturală a tenului, corectează hiperpigmentările şi regenerează celulele și țesuturile.

- Aţi menţionat de mezoterapia virtuală. Ce este?

- Mezoterapia vizuală este un procedeu noninvaziv şi complet nedureros, al cărei scop este remedierea unor probleme descoperite la nivelul pielii, precum acneea, riduri sau anumite cicatrici. În primă fază, măreşte porii epidermei, conferindu-i un grad ridicat de permeabilitate. Apoi, împinge ingredientele active în straturile profunde ale pielii.

„Trebuie făcut o dată la două săptămâni”

- Care este feedback-ul clientelor?

- Feedback-ul este unul foarte bun. Clientele pur şi simplu adoră acest tratament. Sunt fascinate de rezultat de la prima şedinţă. Majoritatea clientelor spune că acesta este momentul lor de răsfăţ.

- De câte şedinţe este nevoie pentru a obţine rezultatul dorit sau la ce interval trebuie să revii la salon?

- În primă fază, tratamentul trebuie făcut la două săptămâni, apoi la o lună pentru întreținere şi consolidarea rezultatelor. Astfel, vă puteţi bucura timp îndelungat de efectele lui uimitoare.

„Masca conţine substanţe ce acţionează din interior către exterior, reducând ridurile şi tratând acneea sau petele pigmentare“

„Înlocuieşte tradiţionalele terapii cu botox sau acid hialuronic“

- Este singurul tratament cu mască?

- În general, terapia Oxigenera ajută la oxigenarea şi regenerarea celulară, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant. În plus, tratează cicatricile postacneice, petele pigmentare şi uniformizează textura pielii. Mai există un concept unic în tratamentele faciale, Oxygenera PRO. Aceasta este o variantă mai îmbunătăţită, mai avansată şi mai complexă a celui clasic. Noutatea absolută a echipamentului este faptul că încorporează una dintre cele mai avansate forme de mezoterapie virtuală, iar efectele sunt uimitoare. În primul rând, tratamentul cu Oxygenera PRO reface elasticitatea şi oferă luminozitate tenului, înlocuieşte tradiţionalele tratamente invazive cu botox sau acid hialuronic şi infuzează ingredientele active până în derm, pentru o mai mare eficacitate.