Main menu

header

821 4 3de Călin Popa şi Sorin Dumitrescu

Una dintre cele mai recente invenții pentru frumusețea întregului corp este de o uimitoare simplitate și ingeniozitate, asigurând, în schimb, o eficiență care recomandă dispozitivul pentru utilizare permanentă.

Eficientă împotriva acumulărilor de impurități

Creată de dermatologi, capabilă să ajungă în locurile cele mai ascunse unde se poate acumula mizeria, peria de duș proactivă este o „rudă” elevată a periilor clasice de duș și poate fi folosită în fiecare zi. Dispozitivul se adresează tuturor tipurilor de piele și curăță impuritățile cu delicatețe, dar cu maximă efici- ență. Recomandată pentru toate tipurile de piele, această perie este mult mai capabilă să vă scape de murdărie, ca și de acumulările la care în mod normal nu se poate ajunge doar spălând cu mâna. De asemenea, dispozitivul are un cap din silicon care se poate înlocui cu ușurință, cu un design special, intens studiat din perspectiva unei curățări complete.

Atenuează vergeturile

Peria de duș proactivă se utilizează cu mare ușurință. Se umezesc corpul și capul dispozitivului, apoi pe perie se pune gelul de duș obișnuit, după care se mișcă peria circular, acoperind fiecare arie timp de un minut. În acest fel se asigură o curățare deplină și profundă, iar după acest proces se clătește foarte bine toată suprafața și se usucă prin tamponare. Pe lângă eliminarea impurităților, peria proactivă lasă în urmă o piele strălucitoare, plină de viață, energizată, dat fiind efectul de exfoliere delicată. Totodată, dispozitivul stimulează circulația sangvină, ceea ce furnizează pielii o vindecare dinspre interior. Potrivit specialiștilor care au creat această perie, folosirea regulată este de natură să aducă îmbunătățiri pe direcția atenuării vergeturilor, a celulitei și aspectului de coajă de portocală, precum și să contribuie la eliminarea semnelor superficiale care există la suprafața pielii.