Main menu

header

825 4 1de Ștefania Băcanu şi Florica Pintea

Țesutul adipos în exces dă mari bătăi de cap femeilor, dar și bărbaților, în deosebi celor care au un stil de viață sedentar sau care nu pot face mișcare, așa cum recomandă specialiștii, din motive medicale. Accent Prime este un aparat revoluționar, creat pentru eliminarea celulitei, al depozitelor de grăsime și remodelarea corporală, fără efort și fără durere. Roxana Minciunescu (medalion), manager la Clinica Fit4You, ne-a prezentat această ultimă inovație, cum acționează asupra pielii și cât de benefic este pentru întregul organism.

„Combină două tehnologii ultramoderne”

- Ce este Accent Prime?

- Accent Prime este cea mai nouă inovație în remodelare corporală, pentru reducerea moliciunii pielii și conturarea vizibilă a corpului prin eliminarea celulitei și subțierea stratului de grăsime. Acest aparat revoluționar combină două tehnologii ultramoderne precum radiofrecvența unipolară și ultrasunetele UltraSpeed, pentru a livra rezultate eficiente, rapide, personalizabile, naturale și de lungă durată.

- Ce funcţii îndeplineşte?

- Accent Prime acoperă o gamă largă de tratamente estetice, fiind soluția ideală atât pentru persoanele care își doresc rezultate la nivel localizat, cât și pentru cele care vor o schimbare generală. Aparatul conturează corpul și fața, elimină celulita și aspectul de „coajă de portocală”, reduce laxitatea pielii și ajută la estomparea vergeturilor, a petelor pigmentare superficiale și, foarte important, previne semnele înaintării în vârstă.

„Reduce imperfecțiunile pielii provocate de vârstă”

- Care sunt zonele asupra cărora acţionează și care sunt cele mai solicitate?

- Accent Prime poate acționa pe picioare, fesieri, abdomen, brațe și chiar la nivelul feței, definind conturul acesteia. Toți pacienții (pentru că și bărbații apelează la aceste servicii) care ajung la noi își doresc, cu siguranță, o schimbare. Nevoile sunt diferite de la o persoană la alta, însă zona picioarelor și a abdomenului rămân cele mai solicitate părți.

- Ați spus că se face şi în zona feţei…

- Da, cu ajutorul unui aplicator facial. Reduce imperfecțiunile pielii provocate de vârstă, precum riduri, linii fine, tonusul neregulat al pielii și laxitatea acesteia. În același timp, reduce bărbia dublă, acolo unde este cazul.

„Radiofrecvența permite încălzirea profundă a țesutului”

825 4 2- Accent Prime slăbeşte sau doar elimină celulita?

- În perioada de tratament și nu numai, specialiștii noștri recomandă să asociem ședințele periodice cu o alimentație sănătoasă, pentru ca rezultatele să fie unele mai rapide și de lungă durată. Astfel, Accent Prime nu doar vă ajută să scăpați de celulită, ci elimină și depozitele de grăsime printr-o modalitate noninvazivă. Practic, acest aspect duce la pierderea kilogramelor pe care le aveți în plus.

- Care este procedura?

- Aparatul Accent Prime dă voie să se producă încălzirea focalizată, sigură și profundă a țesuturilor din diferite adâncimi ale pielii. Acest mecanism determină contracția fibrelor existente de colagen și stimulează formarea altora noi. Apoi, radiofrecvența permite încălzirea profundă și omogenă cu rezultate uniforme.

- Se folosesc anumite substanțe sau acționează singur?

- Nu se folosesc substanțe, ci doar crema recomandată care va permite ca terapeutul să realizeze mișcările circulare cu aparatul la nivelul pielii, fără ca aceasta să fie afectată în vreun fel.

„Pacienții nu simt durere sau disconfort”

825 4 3- Cât durează o şedinţă şi ce simt pacienții pe piele?

- Pacienţii pot opta pentru tratarea mai multor zone corporale în aceeași ședință. Dacă aleg așa, practic, pentru fiecare parte, e nevoie de cel puțin 30 de minute. Nu vor simți durere sau disconfort, ci o ușoară încălzire a zonei tratate, asemănătoare cu statul la soare.

- Există contraindicaţii pentru această procedură?

- Nu este recomandat femeilor însărcinate sau în perioada de alăptare, persoanelor care au implanturi metalice sau suferă de afecțiuni cardiologice grave, infecții sau hipertensiune arterială.

- Pot apărea reacţii adverse în urma procedurii?

- Nu. Singurul disconfort este acela că zona tratată poate prezenta roșeață, chiar și o oră după procedură. De asemenea, pacienţii trebuie să știe că acest aparat este pentru absolut orice tip de problemă, grad de celulită și strat de grăsime. Accent Prime se setează în funcție de nevoia fiecărei persoane și în urma unei analize corporale, efectuate în prealabil.

„Rezultatele se văd de la prima şedinţă”

825 4 4- De câte şedinţe este nevoie pentru rezultate vizibile?

- Deși efectele se văd încă de la prima intervenție la nivelul pielii, recomandăm un protocol de cel puțin șase ședințe pe fiecare zonă, pentru ca rezultatele să persiste și rezultatul să fie mult mai vizibil. Numărul acestora depinde, evident, de pacient, stratul țesutului adipos, stilul de viață și cum reacționează la tratament organismul fiecărei persoane.

- Trebuie combinat şi cu alte tipuri de tratament pentru rezultate mai bune? De exemplu, sport?

- Pentru că timpul nu ne permite întotdeauna să mergem la sala de fitness, specialiștii recomandă atenție sporită la alimentație, cum spuneam și mai sus. O masă sănătoasă poate facilita întregul proces și, astfel, veți ajunge mai repede la rezultatele dorite. În urma unei analize corporale, se va stabili un plan personalizat de tratament. Astfel, Accent Prime poate face „echipă” cu alte proceduri ale clinicii, în funcție de nevoile pacientului. Aici, recomandăm sauna japoneză Iyashi Dome, criolipoliza sau terapia prin înghețare la -8 ori -11 grade Celsius.

„Accent Prime este o procedură nouă care oferă rezultatele mult mai rapide decât celelalte tratamente, reface fibrele de colagen și distruge membrana celulară adipoasă“

„Oferă soluţii personalizate pentru fiecare tip de piele“

- Sunt multe variante prin care se elimină celulita. De ce aţi recomanda Accent Prime?

- Recomandăm Accent Prime pentru că este lider de piață, a venit cu o îmbunătățire considerabilă față de alte tehnologii de acest fel. În plus, este o procedură nouă care oferă rezultatele mult mai rapide decât celelalte tratamente, reface fibrele de colagen și distruge membrana celulară adipoasă. De aceea, pacienții din întreaga lume se bucură acum de ce au obținut. Accent Prime ocupă prima poziție în preferințele pacienților care ne trec pragul, atunci când discutăm despre remodelare corporală. Este singurul aparat care combină cele două tehnologii despre care am vorbit mai sus, ceea ce îi permite să aibă un control mai mare al trata- mentului și, bineînțeles, mai puține ședințe pentru pacient, soluții personalizate pentru tipuri și afecțiuni diferite ale pielii.