Main menu

header

de Ileana Tudor

Piaţa cosmeticelor este umplută ochi cu fel de fel de oferte, lăsându-le producătorilor puţine posibilităţi de a mai crea ceva nou-nouţ, eficient şi cu un aspect ieşit din comun. Cu toate astea, specialiştii şi-au bătut puţin capul şi au scos pe piaţă nişte produse ce vă vor lăsa, garantat, cu gura căscată.

Pompiţa de buze à la Angelina Jolie
Orice femeie ar vrea să arate ca Angelina Jolie, să aibă buzele mari, voluminoase şi senzuale. Din păcate, multe dintre reprezentantele sexului slab nu s-au născut cu gura sexy ca a focoasei actriţe, dar mereu există soluţii! Pentru a avea buze voluptoase nu trebuie neapărat să se recurgă la operaţii estetice dureroase şi costisitoare, ci se poate folosi un produs capabil să dea volum buzelor mai ceva decât orice gloss sau colagen la un loc: pompiţa de buze. Pompiţa are la bază un sistem de lărgire cunoscut sub denumirea de Micro Collagen Plumping Balm. Balsamul conţinut de pompiţă, menit să dea volum, penetrează şi hidratează buzele, activând uşor moleculele, astfel încât să le dea un aspect ademenitor, superb.

Perna care estompează ridurile
Când credeam că le-am auzit pe toate, iată că un grup de cercetători ne contrazice cu lansarea pe piaţă a unui produs destul de bizar: perna în stare să reducă ridurile. Nu e o glumă, dovadă a acestui fapt fiind studiile realizate pe voluntari, ce demonstrează că, în urma dormitului pe acel gen de pernă, ridurile feţei nu mai ies în evidenţă atât de mult ca în cazul celor care dorm pe perne normale. De ce? Pentru că materialul din care este făcută perna antirid conţine şi cupru, ce face adevărate minuni asupra tenului, estompând ridurile fine. Perna, prin textura pe care o are, eliberează ioni de cupru, a căror menire este să stimuleze producţia de colagen la nivelul pielii. Concluzia este că vă puteţi trezi cu ridurile estompate, dacă apucaţi să dormiţi câteva nopţi pe această pernă!... Cel puţin, aşa susţin cercetătorii. Şi astfel puteţi spune că ridurile au fost doar un coşmar!

Glossul... prăjitură
Pentru că tot s-a constatat un interes ridicat al femeilor pentru o înfăţişare cât mai armonioasă, specialiştii caută metode cât mai practice de înfrumuseţare. Dar nu doar criteriul eficienţei este luat în considerare de cercetători, ci şi aspectul produselor născocite. Ca dovadă, au scos la vânzare un set delicios de gloss pentru buze. Odată intrate în posesia lui, veţi dori să-l folosiţi mai tot timpul, pentru că este de-a dreptul irezistibil, prezentându-se sub forma unor... prăjituri. Aromele glossului sunt diferite: cu cremă de zmeură, de tartă, de căpşuni sau de ciocolată. O nebunie, nu-i aşa? Avantajul utilizării unui asemenea produs este nu numai că nu-i veţi rezista şi-l veţi scoate tot timpul din portfard pentru a vă  răsfăţa buzele cu el, dar nici celor din jurul dumneavoastră nu le va fi uşor să păstreze distanţa. Acest set este de vânzare pe internet şi costă în jur de 50 de lei.

Mască de hoţ cu efect de saună
Ştiu, aţi încercat numeroase măşti de faţă, în speranţa găsirii uneia care să vă facă tenul frumos, lipsit de defecte. Ei bine, japonezii au plăsmuit un produs cu totul deosebit, ce are înfăţişarea unei măşti pe care ar purta-o un om care jefuieşte o bancă. Cu toate astea, această mască poate creea un efect de saună, foarte benefic tenului. Închide porii şi dă pielii un aspect întinerit. Aceasta este roz, special concepută pentru femei, sau gri, pentru bărbaţi.

Kush pentru sâni fermi
Una dintre temerile femeilor este că, la un moment dat, li se vor lăsa sânii. Ei bine, iată că şi pentru asemenea situaţie există numeroase soluţii. Dar, de ce să apelaţi la priceperea doctorului chirurg, dacă problema se poate rezolva mai simplu şi mai ieftin decât amplasarea unor implanturi siliconice mamare?! Kush, un aparat american, promite ameliorarea drastică a situaţiei. Tot ce trebuie să faceţi, ne spun inventatorii lui, este să îl puneţi pe Kush în decolteu de fiecare dată când vă duceţi seara la culcare. Efectul este cel dorit, mai ales dacă aparatul este folosit de femei care au cupa C la sutien sau chiar mai mare de atât, fie că sunt mame care alăptează sau femei care au implanturi mamare. Cathinka Chandler, cea care a creat acest dispozitiv, declară: „În timp ce îmbătrânesc, femeile încep să facă riduri între sâni, mai ales dacă au obiceiul de a dormi pe o parte. Kush oferă odihnă sânului şi posibilitatea de a nu dezvolta în continuare riduri.” Preţul unui asemenea produs este între 140 de lei şi 190 de lei.