Main menu

header

828 4 1de Ștefania Băcanu şi Claudia Mîţoi

Relaxare, tonifiere, detoxifiere, slăbire și hidratare. Acesta este Iyashi Dôme, numit și sauna japoneză, care vă ajută să aveți corpul pe care îl doriți. Dispozitivul este bazat pe un concept ce implică razele infraroșii de undă lungă, care există în natură și sunt o sursă vitală în evoluția plantelor și a întregii materii vii. Mircea Brânzei (foto), fondator al clinicii Fit4You, ne-a vorbit despre acest tratament revoluționar, cum acționează asupra organismului și cum elimină efectele îmbătrânirii.

„Distruge toxinele existente prin transpirație”

- Ce este dispozitivul Iyashi Dôme?

- Dispozitivul Iyashi Dôme a fost inventat de Shogoro Uemura, în colaborare cu un grup de cercetători care studia principiul regenerării celulare, ca urmare a efectelor nocive ale radioactivității. Aceştia căutau o soluţie pentru a elimina eficient metalele grele din corp şi toxinele dăunătoare. Astfel, a apărut Iyashi Dôme, dezvoltat după o străveche tehnică japoneză.

- Despre ce tehnică este vorba?

- Încă de acum 300 de ani, în Japonia exista o practică veche pentru detoxifierea organismului, numită Suna Ryoho. Aceasta era folosită pentru a elimina natural metalele grele din corp, iar japonezii făceau băi tradiționale în nisipul fierbinte al unor izvoare naturale calde. Căldura (radiația infraroșie, emisă de soare) încălzește nisipul și îi conferă proprietăți specifice care sunt prețioase pentru bunăstarea corpului. Această terapie distrugea toxinele existente prin transpirație și, totodată, curăța corpul. În aceste locuri speciale, pământul eliberează căldură în stratul de nisip din jurul corpului scufundat. Din această practică naturală s-a inspirat și Shogoro Uemura, care se întreba cum ar putea transpune beneficiile acestei practici într-un dispozitiv, cu ajutorul tehnologiei. Așa a luat naștere compania Iyashi Dôme, în noiembrie 2004, cu scopul de a oferi fiecăruia acces la tratamente benefice pentru corp și minte.

„Elimină metalele grele”

828 4 2- La ce ajută, efectiv, acest dispozitiv?

- Iyashi Dôme este un dispozitiv de tratament dezvoltat de profesioniști în domeniul frumuseții și sănătății, începând din noiembrie 2004, ca o tehnologie avansată pentru slăbire, detoxifiere, antiîmbătrânire și pentru creșterea imunității. Acesta nu urmează o tendință, nu a făcut-o și nu o va face niciodată. Iyashi Dôme a inițiat o tendință și a început să joace un rol de vârf încă de la apariţia sa. Din acest motiv, producătorii garantează: siguranță, eficacitate și calitate.

- Cum acționează?

- Există câteva tipuri de raze infraroșii lungi, ce cuprind valori între 3 și 1.000 de microni. Celulele corpului nostru sunt receptive la raze infraroșii de undă lungă, cu valori cuprinse între 4 și 25 de microni. Tehnologia B-Carbon a aparatului Iyashi Dôme emite raze cu valori între 5 și 20 de microni, care rezonează cel mai bine cu organismul nostru. În timpul unei ședințe, corpul va elimina până la 1.200 ml apă. Procesul este atât de complex, încât va elimina și metalele grele din organism. O sedință de Iyashi Dôme asigură o pierdere de până la 600 de kcal. Tehnologia folosită este fabricată exclusiv pentru compania Iyashi Dôme în scopuri profesionale, companie ce nu a încetat niciodată să-și îmbunătățească dispozitivul de tratament. Dovada acestei performanțe stă în studiile clinice stricte, așa cum sunt prezentate în publicațiile medicale.

„Distruge celulita și reconturează silueta”

828 4 3- Care sunt avantajele utilizării Iyashi Dôme?

- Cu o experiență de aproape 15 ani pe piață, Iyashi Dôme, care combină inovaţia cu tradiția, a devenit o referință calitativă pentru tratramente eficiente și este destinat atât femeilor, cât și bărbaților, care caută o soluție profundă de eliminare a toxinelor, în special a metalelor grele, celor care doresc să slăbească sănătos sau care vor regenerarea celulelor pentru un efect antiîmbătrânire. De asemenea, sunt avantaje chiar şi pentru ten sau pentru pregătirea și recuperarea sportivilor.

- Punctual, cum ajută în procesul de slăbire?

- Transpirația profundă înregistrată în timpul unei sesiuni Iyashi Dôme este echivalentul alergării unei curse de 20 de kilometri. Cantitatea de 1.200 ml transpirație eliminată de organism are ca rezultat distrugerea în medie a 600 de kilocalorii în fiecare sesiune. Pe parcursul unei luni, urmând un protocol de două sesiuni pe săptămână, a câte 30 de minute fiecare, puteți pierde, în medie, 3-4 kilograme. Procentul grăsimii în corp scade până la 23% şi se pot pierde una, până la două mărimi la îmbrăcăminte. 30 de minute de Iyashi Dôme aduc rezultate măsurabile pe cântar, imediat după tratament. Cei mai mulţi pacienţi aleg această terapie pentru a pierde kilogramele nedorite, redefinirea siluetei şi eliminarea celulitei. Ce rezultate se înregistrează după patru săptămâni? Scăderea procentului de grăsime din corp, pierdere în greutate, estomparea celulitei și reconturarea siluetei.

- O altă caracteristică a dispozitivului este detoxifierea…

- Da, Iyashi Dôme oferă o detoxifiere profundă prin eliminarea unei cantităţi mari de metale grele cum ar fi stronțiu, bariu, nichel, plumb, molibden, telur, crom, cobalt, arsen, cadmiu, cupru și aluminiu. În plus, aparatul a fost recunoscut ca o inovație certificată de Institutul Național Francez de Proprietate Industrială, fiind singura saună japoneză de pe piață cu această certificare.

„Pe parcursul unei luni, urmând un protocol de două sesiuni pe săptămână, a câte 30 de minute fiecare, puteți pierde în medie 3-4 kilograme. Procentul grăsimii în corp scade până la 23% şi se pot pierde una, până la două mărimi la îmbrăcăminte“

„Iyashi Dôme este o soluție holistică, versatilă, care reduce durerile musculare şi accelerează vindecarea, creşte imunitatea, îmbunătăţeşte calitatea somnului și întăreşte metabolismul“

„Redă strălucirea tenului“

- Ce efecte are asupra pielii?

- Îmbătrânirea pielii este un proces natural și inevitabil care se manifestă prin apariția ridurilor, a liniilor fine și a petelor pigmentare, scăderea fermității și elasticității pielii, precum și o pierdere a strălucirii. Îmbătrânirea tenului implică atât factori intrinseci, genetici și hormonali, cât și factori extrinseci, stres, climă, poluare, vicii. Iyashi Dôme oferă beneficii rejuvenative pentru piele, în special prin regenerarea celulară. Reduce ridurile, le netezește, ajută la întărirea și umplerea țesutului, redă strălucirea tenului și îmbunătățește tonusul, fiind un adjuvant excelent în stoparea efectelor negative ale înaintării în vârstă. După patru săptămâni de utilizare a dispozitivului Iyashi Dôme, cu câte două şedinţe pe săptămână, se îmbunătăţeşte textura pielii de pe faţă şi corp, tenul își recapătă luminozitatea, ridurile fine de la nivelul feței se estompează, se îmbunătăţeşte elasticitatea şi fermitatea țesutului, se stimulează microcirculaţia sângelui, se reduc efectele înaintării în vârstă, iar pielea devine mult mai hidratată.