Main menu

header

838 4 1de Călin Popa şi Adrian Barna

Întinderea frecventă a părului poate avea ca urmare uscarea podoabei capilare, deteriorarea firului, accelerarea procesului de despicare a vârfurilor. Un dispozitiv de ultimă oră vine să rezolve toate aceste probleme printr-o invenție remarcabilă.

Reduce cu 50% ruperea firelor

Corrale Hair Straightener este singura placă de întins părul din lume care are brațe flexibile, ce se pot adapta la forma părului pe care acționează și la grosimea șuviței. Utilizarea acestui dispozitiv de înfrumusețare se traduce prin „mișcare împreună cu părul”, în loc de a-l fixa între două repere fixe de temperatură înaltă și astfel, rezultatul este un păr mult mai strălucitor. Se reduc semnificativ daunele aduse părului, uscarea acestuia, mirosul de păr ars și se obține o întindere cu aspect natural. Toate aceste efecte se datorează unui sistem inovator de măsurare, de menținere și de ajustare a căldurii aplicate părului de 100 de ori pe secundă. În acest fel, potrivit producătorului, ruperea firelor de păr se diminuează cu 50%.

„Styling mult mai bun cu mai puțină căldură”

Aparatul de întins părul imaginat și realizat de compania Dyson este foarte versatil, întrucât funcționează și fără cordonul de alimentare, iar exteriorul dispozitivului rămâne în permanență rece pe toată suprafața, fiind astfel foarte confortabil de utilizat inclusiv la sala de fitness. Pe de altă parte, aceste inovații nu aduc nicio atingere performanței aparatului. „Corrale Hair Straightener înseamnă un styling mult mai bun cu mai puțină căldură și cu mai multă mobilitate”, punctează Jen Atkin, unul dintre cei mai cunoscuţi stiliști din lume. Specialiștii care au testat produsul, precum și numeroși influenceri, au confirmat faptul că placa de întins părul cu brațe flexibile păstrează strălucirea naturală a părului, îl aranjează fără să-l deterioreze și nu-i afectează masiv hidratarea.

Corrale Hair Straightener oferă un bun control asupra procesului de îndreptare a părului, brațele se adaptează fiecărui tip de păr și aplică tensiune uniform, reducând tendința firelor de a rămâne dezordonate