Main menu

header

841 3 1de Carmen Ciripoiu şi Florica Pintea

Perioada cea mai grea a pandemiei a trecut, festivalurile își deschid porțile, dar nu știți cum să vă puneți în evidență frumusețea, astfel încât să fiți remarcate? Apelați la machiajurile de festival. Tot ce trebuie să faceți pentru a străluci, aflați de la specialistul Margareta Mihai (număr de telefon: 0723.765.676).

Fiți vedetă folosind sclipiciul

841 3 2Festivalurile tehno sau house sunt definiția vieții trăite la maximum. Iar machiajul și, cel mai important, sclipiciul, nu trebuie să lipsească din peisaj. Veți obține efectul la care sperați odată ce veți combina o bază de machiaj cu adevărat ireproșabilă cu un fard de pleoape argintiu, care trebuie să fie aplicat la final. E garantat că dacă veți alege acest tip de machiaj, veți fi în centrul atenției. Pentru ca totul să iasă ca la carte, iată și un truc de care trebuie să țineți cont. Începeți cu ochii, pentru ca resturile de sclipici să fie curățate de pe față înainte ca fondul de ten să fie aplicat. Pentru fardul de pleoape o pensulă mică cu care să aplicați produsul pe toată suprafața pleoapei superioare este absolut necesară. Bineînțeles că sprâncenele trebuie definite cu un creion care să se potrivească cu nuanța părului, iar rimelul negru de pe gene obligatoriu din belșug, pentru volum și definire.

Pudra este esențială în timpul verii

Revenind la baza de machiaj, pentru ca totul să iasă uniform, folosiți un fond de ten lichid cu acoperire mică spre medie. Corectorul va acoperi orice imperfecțiune, dar insistați în zona de sub ochi și de-a lungul nasului. Pentru că majoritatea festivalurilor au loc vara, e greu să dansați toată ziua în căldură și machiajul să reziste. Pudra va ajuta make-up-ul să nu vă curgă pe față. Aceasta se adaugă înainte de cea bronzantă și fardul de obraz. Puteți să pulverizați și spray pentru fixare pe toată fața și veți fi sigure că soarele nu va mai fi un dușman. Nu vă mai trebuie decât un luciu de buze, o ținută potrivită și succesul este garantat.

Apelați la un „smokey eyes” îndrăzneț

841 3 3Sunteți la un pas distanță de festivalul rock pe care-l așteptați cu sufletul la gură? Trebuie să știți și care este machiajul perfect pentru acest loc. Aveți nevoie de un look languros, adică un ten perfect, buze naturale și bineînțeles, „smokey eyes” îndrăzneț. Veți avea nevoie de o paletă de farduri de pleoape în nuanțe maronii, nelipsitul dermatograf, mascara din belșug, creion pentru sprâncene și ruj de culoarea pielii. Un sfat pe care nu trebuie să-l uitați este să aplicați puțin anticearcăn sub formă de puncte în zona de sub ochi. Doar așa machiajul „smokey eyes”, va ieși exact ca la carte, pentru că previne mânjirea ochilor. Apoi adăugați puțin fond de ten cu o ușoară tentă iluminatoare și uniformizați cu un burețel umed, folosind mișcări circulare, pentru a crea acoperire ridicată, dar cu aspect natural.

Definiți sprâncenele cu un creion special

841 3 4Aplicați puțină pudră bronzantă și o cantitate mică de iluminator pe arcadă, în colțurile interioare ale ochilor și pe curba buzei superioare. Truc: când folosiți nuanțe mai închise de fard de pleoape, țineți un șervețel îndoit sub ochi. Particulele de pigment vor cădea pe acesta în timp ce este aplicat fardul, iar baza de machiaj nu va fi distrusă. Folosiți o nuanță arămie pe pleoapă, iar la final, un ton tot maroniu sau violet mai închis de-a lungul liniei genelor superioare și inferioare. Cu ajutorul unei pensule pentru estomparea fardului de pleoape uniformizați cele două nuanțe până când diferența dintre ele nu mai este vizibilă. Nu mai trebuie decât un dermatograf, de asemenea maroniu intens pe linia genelor superioare și inferioare. Definiți sprâncenele cu un creion special și aplicați ruj mat de culoare pielii, dar cu o nuanță mai închisă decât a buzelor naturale. Sunteți gata să vă dezvăluiți și latura rebelă!

Atemporalitatea merge mână în mână cu jazz-ul

Se spune că un festival de jazz nu se compară cu niciun frate de-al său, de aceea rujul roșu trebuie să fie nelipsit. Pe de altă parte, în acest loc se pretează machiajul atemporal. Ce înseamnă asta? Tonuri aurii delicate pe pleoape și obraji bine conturați. Este însă o adevărată artă pentru a obține buze perfecte. De aceea, veți avea nevoie de balsam pentru buze, creion pentru contur și corector. Pentru că nu puteți să aplicați ruj roșu, pur și simplu și să considerați că ați terminat treaba. Utilizați pentru început un exfoliant de buze pentru a netezi suprafața acestora. Frecați ușor pielea cu mișcări circulare. Ulterior, folosiți-vă de o pânză umedă ca să îndepărtați excesul de produs. La final, aplicați balsam de buze pentru catifelare și întindeți pe toată suprafața buzelor pentru a contribui la persistența rujului. Luați un creion roșu și trasați doar marginile buzelor pentru a obține un contur precis. Apoi umpleți buzele cu același creion și tamponați ușor cu un șervețel. Aplicați rujul pe buzele colorate cu creion pentru a le conferi un aspect mai plin și o culoare roșie intensă.

Combinația dintre un fard de pleoape roz prăfuit, un luciu de buze roz discret și cantitatea suficientă de iluminator intens strălucitor reprezintă trucul perfect pentru a fi în centrul atenției la un festival de muzică pop

Pariaţi pe portocaliu!

841 3 5Fără doar și poate că machiajul portocaliu la un festival este un vis împlinit. Iar specialiștii spun că anul acesta orange is the new black! Desigur, puteți opta și pentru derivatele din portocaliu, de la corai la piersică sau alte nuanțe. Machiajul portocaliu se potrivește oricărei culori de ochi, dar îi va pune în valoare mai ales pe cei albaștri. Pentru început trebuie să aveți mare grijă cu pregătirea feței, în sensul că tenul trebuie curățat cât se poate de bine folosind apă și săpun. În continuare, alegeți un fond de ten potrivit. Dacă aveți fața puțin obosită, anticearcănul vă scoate din impas. Pentru ca fața să nu strălucească, folosiți o pudră cu efect mat. A venit momentul ca ochii să fie puși în evidență. Începeți prin aplicarea grund-ului în jurul capacului ochilor. Ulterior, dați umbra portocalie mult dorită folosind mișcări circulare. Vă este de mare ajutor să combinați o nuanță de maro cu portocaliu. Atenție! Culoarea maro va fi aplicată către capătul exterior al capacelor. De asemenea, se potrivesc foarte bine cu portocaliul nuanțe precum auriu, ruginiu sau alte tonuri calde din aceeași familie. Veți obține un machiaj perfect dacă veți apela la efectul de fum. Acesta se obține făcând o umbră neagră pe fardul maro. Dacă vreți ca ochii să pară mai mari, faceți o umbră chiar sub sprâncene. Și, bineînțeles, nu uitați de dermatograful negru și rimelul în aceeași nuanță. La un astfel de machiaj nu veți avea nevoie decât de un luciu de buze sau un ruj foarte pal. Se încadrează cu succes în peisajul festivalurilor și culorile puternice precum verde, fucsia sau galben. Puteți aplica fardurile ca atare sau să le combinați. Rezultatul va fi un machiaj hipnotizant.