Main menu

header

873 4 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Una dintre cele mai apreciate proceduri de înfrumusețare este terapia cu vitamine administrate intravenos - vitamin drip - care se pretează noii abordări holistice a îngrijirii, dinspre interior spre exterior, și promite un impuls pentru frumusețe.

Valoarea nutritivă este introdusă direct în sânge

873 4 2Terapia cu picurare de vitamine intravenos este o modalitate eficientă de a furniza nutrienți, vitamine și compuși benefici direct în fluxul sangvin. Această tehnică ocolește sistemul digestiv, astfel încât toate suplimentele livrate sunt disponibile pentru utilizare imediată. Această metodă nu numai că accelerează eficacitatea suplimentelor, dar asigură, de asemenea, o absorbție de aproape 100%, pentru un efect maxim și o risipă minimă. Atunci când suplimentele sunt luate pe cale orală, sistemul digestiv le metabolizează și reduce semnificativ cantitatea care intră efectiv în fluxul sangvin. Livrarea de tip „vitamin drip” permite absorbția a 99,9% din vitamine. Prin picurare intravenoasă, valoarea nutritivă este introdusă direct în sânge.

Rezistență la boli, formă fizică bună, claritate mintală

873 4 3Deoarece vitaminele și medicamentele sunt livrate direct celulelor care au nevoie de ele, picăturile intravenoase au potențialul de a îmbunătăți funcția unei game largi de sisteme ale corpului. În primul rând, procedura se adresează stării generale de bine, care include o gamă variată de factori ce contribuie la bunăstarea generală și include totul, de la stilul de viață și emoții până la reacțiile la mediul înconjurător. Vitaminele administrate intravenos combat depresia sau anxietatea, oferind corpului instrumentele de care are nevoie pentru a rămâne în cea mai bună stare. Printre alte beneficii se numără rezistența la boli, îmbunătățirea formei fizice, o mai mare claritate mintală și o scădere a incidenței migrenelor.

Reducere ridurile, stimulează producerea de colagen

Cum tot ce se petrece în interiorul organismului este reflectat în aspectul exterior, procedura „vitamin drip” este recomandată pentru efectele legate de frumu- sețe. Picăturile sunt formulate cu un amestec special de vitamine, nutrienți și antioxidanți care dau un impuls sănătății și vitalității pielii, părului și unghiilor. De aseme- nea, cocteilul care ajunge direct în fluxul sangvin detoxifică și astfel îmbunătățește aspectul exterior în mod natural. Picăturile pentru terapie intravenoasă conțin antioxidanți care vizează direct și elimină radicalii liberi, acele molecule care contribuie la îmbătrânire și la deteriorarea țesuturilor. Procedura are ca efecte reducerea ridurilor, stimularea producției de colagen și repararea daunelor provocate de radiațiile UV. Practic, tratamentul regulat „vitamin drip” încetinește îmbătrânirea și menține sănătatea pielii și părului.

Rehidratează rapid după efort fizic

873 4 4În fiecare zi, corpul fiecăruia are nevoie de un anumit aport de vitamine și nutrienți pentru a-și menține funcționarea optimă. Persoanele care practică fitness în mod regulat știu că antrenamentul fizic intensiv este foarte solicitant pentru organism, necesitând mai mulți nutrienți și vitamine pentru a menține performanța. Exercițiile nu solicită doar musculatura, ci generează și acumularea treptată de radicali liberi. Aici intervine terapia cu vitamine administrate intravenos, în formulele stabilite precis pentru persoanele care practică sport, și care elimină radicalii liberi, accelerează vindecarea, oferă o rehidratare rapidă și completă pentru mușchi și țesuturi. Picăturile pentru terapie intravenoasă conțin, de asemenea, aminoacizi, elemente de bază ale proteinelor, care ajută organismul în timpul procesului de recuperare după efort susținut.

Susține scăderea în greutate

Terapia cu picurare de vitamine intravenos nu poate fi considerată o modalitate directă de scădere în greutate, dar cu siguranță poate susține procesul. Mai precis, beneficiile tratamentului includ un somn mai bun, certificat ca fiind o modalitate de pierdere a kilogramelor, accelerarea metabolismului și implicit arderea unui număr sporit de calorii, un plus de energie și echilibru psiho-emoțional, care ajută la controlul alimentației. Un regim echilibrat, practicarea sportului și terapia „vitamin drip” alcătuiesc o rețetă sigură de scădere sănătoasă în greutate și mai ales de menținere a rezultatului pe termen lung.

Nutrienți, antioxidanți, aminoacizi

873 4 6Majoritatea vitaminelor și nutrienților provin din surse externe, din ceea ce mănâncă și bea o persoană. Dar, oricât de eficient este procesul metabolic, organismul nu absoarbe toți nutrienții. În aceste condiții, aportul intravenos de vitamine asigură prezența în corp a unui set de substanțe-cheie pentru starea de sănătate, de wellness și pentru frumusețea exterioară. Astfel, în formulele de vitamine administrate intravenos există vitamina C, nutrient esențial implicat în repararea țesuturilor și producția enzimatică de neurotransmițători, glutation, unul dintre cei mai importanți și mai puternici antioxidanți, glutamine, care joacă un rol vital în reconstrucția musculară, vitaminele din complexul B, elemente de bază ale unui corp sănătos, cu impact direct asupra nivelului de energie și funcției creierului, precum și aminoacizi, implicați în construcția proteinelor. Acestora li se adaugă minerale cu rol important în sănătatea părului și a pielii și coenzime, ce contribuie la menținerea nivelurilor de energie și la sănătatea mitocondriilor.

Baza formulelor de vitamine pentru administrare intravenoasă este o soluție din clorură de sodiu și apă, care hidratează, diluează compușii și facilitează livrarea substanțelor în tot corpul

Celebrităţi de top recurg la procedură

Vedetele de la Hollywood cred în administrarea de vitamine intravenos și recurg la procedură regulat, fiecare având motive distincte și formule personalizate. Printre primele vedete care a apelat la „vitamin drip” este Brad Pitt, care primește picăturile pentru a-și menține vitalitatea la cotele cele mai înalte și pentru a arăta bine în fața camerei de filmat, scrie ivboost.uk. De asemenea, Madonna își accelerează metabolismul prin această tehnică, Regina muzicii pop fiind o împătimită a sălilor de sport de mulți ani, Rihanna primește direct în sânge un cocteil care o ajută să facă față foarte bine unui program infernal de turnee și înregistrări, Adele a recurs la terapie pentru a susține seria epuizantă, de opt nopți neîntrerupte, de concerte de la Los Angeles, iar Gwyneth Paltrow își susține imunitatea cu această procedură. Celor amintiţi mai sus li se alătură Jane Fonda, Sofia Vergara, Simon Cowell sau Chrissy Teigan.