Main menu

header

891 5 1de Roxana Istudor şi Tatiana Solomon

Samphira Oil Bioactive este un adevărat retinol vegetal, cu un ingredient activ natural și organic certificat, cu beneficii pentru piele și adaptat noilor cerințe ale publicului, de îmbinare a înfrumusețării cu sănătatea și cu tendința majoră spre produse ecologice.

Reduce ridurile și închide porii

Codif Technologie Naturelle a produs Samphira Oil Bioactive, retinolul vegetal obținut din crintum, reprezentant al unei specii de licheni, transformat în ingredient activ de înfrumusețare prin procesul de extracție cu CO2 supercritic. În aceste condiții, cea mai importantă proprietate a noului produs este aceea că nu provoacă inflamație. Cultivat și recoltat manual și într-un mod tradițional pe Coasta Atlanticului, din nordul Bretaniei până în Ile-de-Ré (Franța), crintum este transformat cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și include în produsul finit toate efectele lichenului. Are acțiune redensificatoare si crește fermitatea pielii. Ingredientul activ din crintum acționează asupra sintezei colagenului și reînnoirii epidermice, netezește textura pielii, reducând atât ridurile, cât și porii prea deschiși. De asemenea, după testele clinice, s-a observat la voluntari un ten mai luminos, mai omogen și o sporire a supleții pielii.

Cicatrizare rapidă și fără urme

Crintum este un lichen binecunoscut pentru efectele sale terapeutice, fiind disponibil și sub formă de tablete sau sirop. Acțiunea sa este direcționată spre infecțiile bacteriene ale urechii, nasului, gâtului, plămânilor, țesuturilor moi, oaselor, articulațiilor și tractului urinar al copiilor. Preparatele pe bază de crintum sunt, de aseme- nea, administrate pentru a preveni infecția în cazuri de mușcături ale animalelor și pot fi recomandate înainte de proceduri chirurgicale, ca terapie preventivă. Grație acțiunii sale, crintum a intrat și în lumea înfrumusețării, întrucât are proprietăți dezinfectante, antiinflamatoare, de cicatrizare rapidă și fără urme, precum și de combatere a unui mare număr de patogeni diverși.

Samphira Oil Bioactive este o alternativă naturală la retinol, potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă