Main menu

header

931 5 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Industria înfrumusețării nu putea pierde din vedere un segment important al viitorilor clienți fideli: copiii. Marile branduri oferă seturi de îngrijire, de regulă manichiură, pedichiură și alte elemente de tip spa, pentru această categorie de vârstă.

Colaborări cu mărci renumite

Răsfățul este o parte esențială a îngrijirii de sine și este apreciat mai ales când poate avea efectele scontate în confortul propriei case. Acest aspect este valabil deopotrivă pentru adulți și pentru copii. În special fetițele sunt vizate de produse create de marile branduri de cosmetice cu dedicație pentru micuțele preadolescente. MS Beauty and Spa oferă un set de îngrijire la domiciliu, cu o experiență de lux și o notă creativă distinctă, gândită pentru copii. Centrul spa colaborează cu unele dintre cele mai cunoscute mărci, cum ar fi L’Occitane și Jo Malone. Până în 2028, piața cosmeticelor pentru copii este estimată să atingă aproximativ 2 miliarde de dolari, notează marketresearchfuture.com.

Manichiura și pedichiura copilelor de 4 ani

Cunoscut pentru felul în care abordează îngrijirea corpului și pentru produsele de păr cu ingrediente ca untul de shea și uleiul de migdale dulci, brandul L’Occitane oferă o varietate de pachete pentru tinere. Princess Spa este un pachet creat pentru fete cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, care include manichiură și pedichiură folosind colecția L’Occitane Baby Skin, cu ingrediente hidratante, blânde cu pielea și sigure în utilizare. Princess Spa vine și cu cadouri: un balon, două minimacaroons (de la un alt brand celebru, Laduree), o coroană de prințesă, o perie de păr și o oglindă. În ceea ce privește adulții, companiile care creează pachete de spa la domiciliu oferă vouchere cadou, disponibile pentru oricine dorește să ofere darul perfect de îngrijire personală pentru o persoană dragă. În plus, MS Beauty and Spa are un pachet „Nail Bar”, în care manichiuristele își aduc la client acasă instrumentele profesionale, pentru a amenaja locul astfel încât să semene cu un salon.

Clienții care doresc spa acasă pot alege diferite tipuri de pachete pentru manichiură și pedichiură, însoțite de o varietate de masaje: cu pietre, obișnuit, thailandez și cu lumânare caldă. Serviciile spa la domiciliu pentru bărbați vor fi disponibile cu profesioniști în manichiură și masaj

Reglementări stricte

O rezoluție privind criteriile de siguranță pentru produsele cosmetice destinate copiilor a fost adoptată de Comitetul de Miniștri al Consiliului Europei. Produsele cosmetice trebuie să fie sigure pentru sănătatea celor mici și trebuie să conțină numai ingrediente care nu sunt toxice - alergenii sau substanțele cu activitate de perturbare endocrină se utilizează la cele mai scăzute concentrații. Recomandările detaliate pentru cremele și loțiunile pentru copii au fost agreate de experții în domeniu pentru a oferi îndrumări producă-torilor și evaluatorilor de siguranță, iar brandurile care creează acest tip de produse trebuie să respecte un set extins de reglementări.