Main menu

header

   Celulita este o problemă estetică ce afectează orice femeie, începând cu vârsta pubertăţii. Este greu de vindecat total, dar poate fi diminuată. Specialiştii spun că, pentru a scăpa de celulită, nu sunt de ajuns doar sportul şi şedinţele de masaj. E nevoie şi de o dietă de eliminare a toxinelor, pentru a obţine rezultate cu adevărat bune şi de durată. 

Consumaţi multe lichide
     Regimul unei femei care se „luptă” cu celulita trebuie să conţină în primul rând fructe şi legume proaspete, orez decorticat, seminţe şi fasole încolţită. Trebuie să consumaţi multe lichide: apă, sucuri de fructe, de legume şi ceaiuri de plante. În perioada în care ţineţi dieta pentru înlăturarea celulitei, excludeţi total din alimentaţie produsele de origine animală (carne, mezeluri, lactate). Legumele verzi şi proaspete sunt recomandate, pentru că se digeră uşor şi conţin multe fibre. 

Cimbrul elimină toxinele din organism
     Un ajutor mai puţin cunoscut pentru o digestie bună este cimbrul. Acest condiment, pe lângă proprietăţile sale culinare, echilibrează şi nivelul fierului din carne. Este recomandat la pregătirea mâncărurilor din legume, pentru un tranzit intestinal mai bun şi pentru eliminarea toxinelor din organism.  
Cristina Tache