Main menu

header

  Actriţa cu superbi ochi albaştri, Yasmine Bleeth, a devenit celebră încă de la vârsta de 10 luni!, când făcea reclamă la un şampon pentru copii. De atunci şi până acum, când a împlinit 41 de ani, frumoasa cu origini amestecate (tatăl - evreu cu rădăcini ruseşti şi germane, iar mama - franco-algeriană) nu a ieşit din lumina reflectoarelor.

Mai uşoare într-o săptămână

  Reprezentanţii sexului tare şi-o amintesc mai ales datorită rolului pe care Yasmine l-a avut în serialul de mare succes „Baywatch”. Nu de alta, dar costumul de baie, „uniforma de serviciu” a personajului jucat de frumoasa actriţă, lăsa să se vadă un trup ca de sirenă. Yasmine afirmă că, deşi face sport frecvent, uneori urmează şi o dietă de o săptămână, pe care v-o prezentăm mai jos:

Luni
Mic dejun: o cafea, o felie de pâine neagră, o felie de şuncă slabă;
Prânz: o pulpă de pui la grătar, salată verde cu ulei de măsline şi lămâie;
Cina: un iaurt degresat, doi biscuiţi graham.

Marţi
Mic dejun: o ceaşcă de ceai neîndulcit, o felie de pâine prăjită unsă cu unt;
Prânz: 200 g cartofi fierţi, 250 g carne de vită sau piept de pasăre fiert;
Cina: un iaurt degresat şi un măr.

Miercuri
Mic dejun: o cafea fără zahăr sau o ceaşcă de ceai, o felie de pâine prăjită şi o felie de şuncă slabă;
Prânz: 250 g peşte fript, o salată verde fără sare, oţet ori ulei;
Cina: un iaurt degresat şi doi morcovi fierţi.

Joi
Mic dejun: o cafea neîndulcită, o felie de pâine prăjită cu un cub de cremă de brânză de soia;
Prânz: un ou fiert tare, o bucată de circa 100 g carne de pui la grătar şi 20 g brânză de vaci;
Cina: un iaurt degresat, plus un măr.

Vineri
Mic dejun: o ceaşcă de ceai cu miere, o felie de pâine prăjită cu cremă de brânză degresată;
Prânz: un piept de pui fiert cu o salată de castraveţi şi doi cartofi fierţi în coajă;
Cina: un iaurt degresat, doi biscuiţi graham.

Sâmbătă
Mic dejun: o cafea fără zahăr, o felie de pâine prăjită cu o felie de şuncă slabă;
Prânz: o farfurie cu supă de legume (fără sare sau alte condimente);
Cina: un iaurt degresat, doi biscuiţi graham.

Duminică
Mic dejun: o cafea sau o ceaşcă de ceai, o felie de pâine prăjită cu margarină;
Prânz: 200 g şuncă, 150 g orez fiert (necondimentat);
Cina: iaurt degresat, o felie de pepene roşu.
Elena Şerban