Main menu

header

  Ziua Îndrăgostiţilor „bate” la uşă. Inimioare, floricele, felicitări şi promisiuni de dragoste veşnică - aşa arată pentru mulţi, tineri sau mai puţin tineri, ziua Sfântului Valentin. Cupluri din lumea întreagă vor sărbători, la 14 februarie, momentul în care s-au întâlnit şi au descoperit bucuria iubirii împărtăşite. VIP-urile, chiar dacă nu toate, nu fac excepţie de la regulă şi celebrează iubirea alături de jumătatea lor. Despre ce reprezintă această zi pentru vedetele noastre şi cum îşi arată sentimentele, în rândurile ce urmează.

Laura Cosoi şi Smiley: Suflete-pereche

  „Suflete-pereche”, Laura Cosoi şi Smiley nu s-au hotărât încă ce vor face în cea mai frumoasă zi a anului, dar cel mai important este că vor fi împreună. „Ne-am cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea. La o filmare mi s-a făcut rău, iar Andrei (n.n. - Smiley) m-a luat în braţe şi m-a dus la spital. Mi-am dat seama că cei din jur observau ceea ce noi nu realizam că se petrece, că era mai mult decât o simplă prietenie. Cu timpul ne-am dat seama că suntem «suflete-pereche»“, spune Laura.

Bogdan Albulescu: Cu trenul, la Budapesta

  Colegi pe platourile de filmare din Buftea, soţi în viaţa reală, Bogdan Albulescu, Cosmin din telenovela „Regina”, şi Alina Grigore, Gigi din comedia romantică „Îngeraşii”, vor avea anul acesta o „experienţă de vis”. „Budapesta ni s-a părut un oraş extrem de romantic şi am ales să petrecem acolo Ziua Îndrăgostiţilor. Şi ca totul să fie cât mai romantic ne-am gândit să mergem cu trenul, la cuşetă. O să fie o experienţă de vis”, spune Alina. Cum Bogdan este un romantic incurabil, Alina se aşteaptă şi în acest an la multe cadouri. „În urmă cu doi ani am primit de Ziua Îndrăgostiţilor un pian, iar anul trecut, Bogdan m-a aşteptat cu o cină romantică, pentru că este specialist în a crea atmosferă. Sunt tare curioasă ce mi-a mai pregătit în acest an, mai ales că şi eu am o surpriză pentru el...”, spune misterioasă actriţa.

Sanda Ladoşi: „Să nasc de Valentine’s Day, cel mai frumos dar de la Dumnezeu”

  Chiar dacă n-a făcut nicio pregătire pentru 14 februarie, „gen cină romantică sau excursii”, Sanda Ladoşi e posibil să aibă parte parte de cel mai frumos cadou. „Eu aştept să nasc şi este foarte probabil să se întâmple de Valentine’s Day. Va fi cel mai frumos dar de la Dumnezeu!“, afirmă artista.
Şi pentru Dan Bittman copiii sunt cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care a primit-o în viaţă. „Copiii noştri sunt pecetea dragostei ce ne-o purtăm. Este cea mai frumoasă dovadă de iubire”, afirmă cântăreţul.

Constantin Cotimanis: „O lacrimă cristalină pe obrazul femeii iubite”

  O lacrimă cristalină pe obrazul femeii iubite. Asta înseamnă pentru Constantin Cotimanis cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care a primit-o vreodată şi care i-a rămas întipărită în suflet. „În urmă cu câţiva ani am primit cea mai frumoasă declaraţie de dragoste. A fost una mută… O lacrimă cristalină pe obrazul femeii iubite în momentul în care era să ne despărţim. M-a impresionat foarte mult şi nu am mai avut nevoie de altă dovadă sau declaraţie de dragoste”, afirmă actorul.

Horia Brenciu: Amor în paşi de dans

  „De Valentine’s Day voi susţine concerte dedicate îndrăgostiţilor. Va fi o plăcere să văd cuplurile care sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor în paşi de dans. Ce să mai, dragostea pentru muzică învinge!“, spune râzând simpaticul artist. „Declaraţiile de dragoste au un rol important într-o relaţie şi nu cred că este un anumit standard după care să te ghidezi”, spune, la rândul său, Gabriel Cotabiţă. „De Valentine’s Day voi fi la Londra, într-o comunitate de români şi voi susţine un concert al dragostei”.

Diana Dumitrescu: La concertul Tinei Turner

  Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei „Regina”, a sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor cu o săptămână înainte, când a petrecut un week-end romantic în Austria, alături de logodnicul său. „Ne-am plimbat prin Viena, am făcut multe fotografii, pe care le vom adăuga la albumul nostru de călătorii, am vizitat Domul Sfântul Ştefan, ne-am plimbat cu trăsura, am vizitat palatul Prinţesei Sissi şi am fost la un concert al Tinei Turner, pe care doream foarte mult să-l văd. Şi cum era de aşteptat, am avut parte de mese romantice într-un restaurant din centrul Vienei, situat la înălţime”, povesteşte Diana Dumitrescu.

Ionuţ Dolănescu: „Un buchet imens de flori pentru regina mea”

  Deschis, cald şi romantic, Ionuţ Dolănescu respiră dragoste prin toţi porii. „Voi merge împreună cu soţia mea într-un local unde vom cânta pe 14 februarie. Deoarece trandafirul roşu este floarea tradiţională de Valentine’s Day, voi cumpăra un buchet imens de flori regale pentru regina mea“.
Pentru Nicoleta Matei (Nico), „dragostea nu are vârstă”
  „Ziua Îndrăgostiţilor ne va prinde pe pârtie şi la concert. Cred că ziua aceasta este simţită şi sărbătorită mai mult de adolescenţi. Cea mai frumoasă declaraţie de iubire este, din punctul meu de vedere, modul în care îţi arăţi dragostea. Faptele prin care îţi surprinzi partenerul de viaţă în mod plăcut. Dragostea nu are vârstă şi cred că poţi iubi şi la 80 de ani“, declară îndrăgita cântăreaţă.
De când şi-a cunoscut soţul, regina R&B, Cristina Spătar, pluteşte de fericire. „E minunat atunci când un bărbat se hotărăşte să-şi petreacă restul vieţii împreună cu femeia iubită. Fiecare zi alături de soţul meu este o declaraţie de dragoste. Ziua Îndrăgostiţilor ne va găsi la Oneşti, unde vrem să facem o petrecere”, spune Cristina.
Claudia Stan
Maria Petrache
Carmen Ciripoiu
Cătălin Crişan, mai îndrăgostit pe an ce trece

  Chiar dacă aparent Valentine’s Day e pentru Cătălin Crişan o zi obişnuită în care îşi vede de programul artistic „pe post de tătic” şi „nu fac copii, dar mai ales nu mă duc la amante”, apreciatul interpret, un romantic incurabil, nu uită niciodată să-i cumpere soţiei sale un buchet imens de trandafiri roşii, simbolul dragostei eterne ce i-o poartă. „Pentru noi în fiecare zi e o zi a îndrăgostiţilor şi vă rog să mă credeţi că acum mă simt parcă mai îndrăgostit ca atunci când am cerut-o de nevastă. Motivul? Pentru că zi de zi creşte în ochii mei”.

Marcel Pavel: Cină romantică în doi

  Cu doi copii frumoşi şi o nevastă frumoasă, viaţa sa pluteşte în magie. „În casa noastră e linişte şi respect şi asta e foarte important într-o căsnicie. La 14 februarie probabil vom lăsa copiii acasă şi vom ieşi în oraş la o cină romantică în doi, într-un un restaurant cochet”, se destăinuie îndrăgitul cântăreţ.
„Dragostea e ceva minunat, iar atunci când iubeşti toate declaraţiile de iubire sunt frumoase. Mă înfior de fiecare dată când îmi spune chiar şi un simplu «Te iubesc!». Vom petrece Valentine’s Day la munte, pe pârtia de schi. Seara o vom continua într-un restaurant, probabil, unde vom lua o cină romantică“, mărturiseşte Giulia.

„Vom ieşi la restaurant, în familie”

  Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, actorii din telenovela „Regina”, îşi vor petrece Ziua Îndrăgostiţilor alături de micuţa Ruxandra. „Dacă este frumos afară vrem să ne plimbăm în parc împreună cu Ruxandra, pentru că asta este una dintre marile noastre bucurii. Iar pe seară vom merge probabil la Restaurantul «La Papi» împreună cu fratele meu, soţia lui şi cu nepoţelul nostru, David, care este mai mare decât Ruxandra cu doi ani. Şi vom petrece seara în varianta lărgită a familiei. Sigur, nu vor lipsi cadourile pentru Ioana, dar şi pentru Ruxandra. Vreau să fie surprize pe care le vor descoperi în ziua respectivă”, mărturiseşte Alexandru.

Evadare la Timişoara

  Îndrăgitul prezentator Dan Negru spune că n-ar rata pentru nimic în lume o evadare din nebunia Capitalei via Timişoara, „cel mai frumos loc din lume”: „Eu o iau pe nevastă-mea şi fugim acasă, la Timişoara. Aşa ne facem unul altuia cel mai frumos cadou, câteva zile liniştite alături de familie, fără lumânări roz, dar cu bucate adevărate. Pentru că sunt un veşnic îndrăgostit de Codruţa prefer să-i arăt în fiecare zi ce simt pentru ea. Şi deşi se spune despre mine că sunt strâns la pungă să ştiţi că nu mă dau în lături să-i fac surprize soţiei mele”.

Un covor de trandafiri

  Mihai Trăistariu s-a gândit ca de Valentine’s Day să îmbine utilul cu plăcutul. „Anul acesta am un concert la Brăila şi i-am pregătit Ioanei o surpriză care cred că îi va face mare plăcere, mai ales că noi împlinim doi ani de când suntem împreună. Aşa că toată camera de hotel unde vom locui va fi înveşmântată în petale de trandafiri albi, florile ei preferate, iar într-o vază sub formă de inimă vor trona alţi 29 de trandafiri, vârsta pe care o are acum Ioana. Ne va aştepta aşadar o noapte caldă şi romantică şi sperăm ca aceasta să se încheie cu un copil frumos”, mărturiseşte solistul.

O zi ca toate celelalte

  „Când ai o relaţie frumoasă ca a noastră, cred că nu-ţi trebuie o zi anume ca să sărbătoreşti dragostea”, e de părere Oana Zăvoranu. „La noi e Valentine’s Day în fiecare zi şi nu aşteptăm un moment pentru a ne face cadouri sau pentru a ne spune cât de mult ne iubim. La noi încă n-a trecut luna de miere şi nu cred că va trece vreodată, pentru că ne iubim din ce în ce mai mult şi suntem aproape de nedespărţit. Nu ştiu ce vom face anul acesta, probabil vom ieşi la un restaurant. Orice s-ar întâmpla, va fi o zi specială, ca toate zilele pe care le petrec alături de Pepe”.

Iubire ca la început

  Matilda Pascal Cojocăriţa rămâne o veşnic îndrăgostită. „Deşi sunt ani buni de când suntem împreună, ne iubim ca-n prima zi. Ne facem cadouri des şi ne răsfăţăm unul pe altul. Ce poate fi mai frumos atunci când mă trezesc dimineaţa decât să aud cum soţul meu îmi spune că mă iubeşte şi că sunt cea mai frumoasă femeie? Valentine’s Day l-am serbat întotdeauna, ca şi Dragobetele românesc. Nu ştiu ce surpriză îmi pregăteşte soţul meu, dar eu deja am hotărât ce îi cumpăr de Ziua Îndrăgostiţilor, dar nu vă spun, că află de la dumneavoastră!”.

„Gesturile fac mai mult decât o mie de cuvinte”

  Frumoasa brunetă Irina Nicolae, fostă componentă a trupei A.S.I.A. şi iubita lui Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, ne-a mărturisit că: „Valentine’s Day este prilej de sărbătoare, deoarece în fiecare an, la 14 februarie, mama mea adaugă în buchetul vieţii câte un trandafir. Consider că orice cuvânt sau mângâiere venită din partea persoanei iubite este o declaraţie de dragoste. Gesturile fac mai mult decât o mie de cuvinte, iar pentru mine au o însemnătate mare. Le urez tuturor îndrăgostiţilor un Valentine’s Day plin de dragoste!”