Main menu

header

26-09-1de Alice Ştefan

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Catherine, ducesă de Cambridge, a devenit etalon de stil o dată cu celebra nuntă regală, la care a făcut furori într-o rochie albă maxi, mulată. De atunci, fotografii o urmează pretutindeni, iar criticii de modă îi laudă stilul vestimentar, catalogat drept simplu, dar şic. Aşadar, iată de ce piese şi accesorii aveţi nevoie pentru a fi la fel de elegantă ca Pippa.

Clasic şi elegant
Pentru a vă putea compune ţinute asemănătoare cu cele purtate de Pippa, trebuie să bifaţi în garderobă câteva articole vestimentare, accesorii şi încălţări-cheie, de la care să construiţi diverse look-uri.
Şi dacă vă gândiţi la preţ, aflaţi că Pippa, chiar dacă este sora ducesei de Cambrigde, se îmbracă de la branduri accesibile, pe care le putem găsi şi noi în România.
Aşadar, în şifonier trebuie să aveţi neapărat: rochii midi cu croi clasic, din stofă subţire, sacouri şi blazere elegante, topuri, bluze şi cămăşi fine, din mătase naturală, fuste cu croi A, pantaloni drepţi, dar şi blugi simpli, tricotaje delicate, puloveraşe cu nasturi şi cardiganuri feminine, în culori diafane, paltoane şi haine de iarnă cu nasturi supradimensionaţi, articole croşetate şi din dantelă, eşarfe, şaluri, genţi de piele, balerini, botine şi cizme până la genunchi.

Rochia, piesa de rezistenţă
Stilul Pippei este perfect atât pentru zi, cât şi pentru birou sau evenimente speciale. Frumoasa britanică are în garderobă foarte multe rochii elegante şi feminine, pe care le combină inspirat cu sacouri, dresuri mate şi încălţăminte cu toc.
Aşadar, mizaţi pe creaţii fluide, din mătăsuri sau materiale caline, cu imprimeuri florale sau motive romantice, cu un croi simplu şi tăieturi curate. Pippa condimentează ţinutele cu centuri şi curele din piele, genţi frumoase, în nuanţe superbe de camel, bej, maro, piersiciu, ba chiar corai, cu bijuterii din aur şi neapărat sacou, blazer sau cardigan mai lung. Urmaţi-i exemplul!
O rochie cu adevărat minunată este cea midi neagră, cu guler alb stil Peter Pan, pe care Pippa a mixat-o cu dresuri negre mate şi balerini retro. Dumneavoastră o puteţi purta cu succes la birou, combinată cu botine. Este o rochie superbă, pe care o adoră şi vedetele din România, Andreea Esca fiind fotografiată purtând un model identic săptămânile trecute, la un eveniment moden!

Denimul, mai frumos ca niciodată
Pippa Middleton reuşeşte într-un mod încântător să confere denimului eleganţă, să-l transforme din casual în şic!
Aşadar, inspiraţi-vă de la Pippa şi alegeţi blugi simpli, drepţi, albaştri, uşor prespălaţi, şi combinaţi-i cu un top de mătase roz intens, un sacou negru cu revere feminine, botine cu şiret şi o geantă din piele maro capuccino.
Aşadar, reţeta succesului o constituie alăturarea blugilor unor bluze delicate din mătase, fie uni, fie cu imprimeu, de la inimioare drăgălaşe la print leopard sau buline.
Pont. Tot ea vă poate inspira şi la vară, când o rochiţă albă croşetată, mixată cu o geacă din denim bleu şi sandale vor alcătui un ansamblu de senzaţie.

Eşarfele, definiţia feminităţii absolute
Pippa Middleton are un mic secret vestimentar: în sezonul rece, întotdeauna îndulceşte ţinutele cu şaluri sau eşarfe foarte frumoase, ce o transformă într-o adevărată lady.
Aşadar, cumpăraţi-vă şaluri ample şi călduroase, în culorile-vedetă ale iernii (cărămiziu, galben muştar, albastru cobalt, verde jad), eşarfe cu imprimeuri dinamice ori fulare tricotate, cu ciucuri, franjuri sau fir lame, strălucitor. Purtaţi aceste accesorii peste paltoane, geci, haine groase şi veţi observa pe dată cum întreaga ţinută capătă un aer elegant, rafinat şi sofisticat.
Nu uitaţi de mănuşi din piele, genţi încăpătoare, dar şic, cizme peste genunchi şi paltoane din lână groasă, cu două rânduri de nasturi.

- Nu evitaţi rochiile tricotate sau pe cele din bumbac, pe gât. Sunt foarte sexy.
- În materie de haine, Pippa se ghidează după motto-ul „Less is more“, adică „Cu cât mai simplu, cu atât mai bine!“.