Main menu

header

Şuncuiuş, plaja „thailandeză“ din... Munţii Pădurea Craiului!

887 2 1de Silviu Ghering și Adrian Barna

Șuncuiuș este o comună din județul Bihor, la poalele Munților Pădurea Craiului, pe cursul mijlociu al râului Crișul Repede, în Parcul Național Apuseni. Pe scurt și... concret, 64 km de Oradea, 103 km de Cluj, 230 km de Timișoara și 544 km de București. Acolo, la Șuncuiuș, veți găsi o plajă care amintește de... Thailanda! Cei care ați fost în Asia, veți putea face comparația „documentați” la fața locului. Cert este că plaja de la Șuncuiuș pare desprinsă dintr-o superreclamă pentru locuri exotice musai de vizitat în paradisuri tropicale.

Read more: Şuncuiuş, plaja „thailandeză“ din... Munţii Pădurea Craiului!

Războiul din Ucraina, din perspectiva astrologiei japoneze Numerolog Nelu Vicleanu: „August devine cea mai periculoasă lună din an“

887 18 1de Ștefania Băcanu şi Adrian Barna

Istoria se repetă pentru că totul în acest Univers este ciclic, spun specialiștii. Sunt sute, mii de serii de evenimente care se întorc în mod regulat în aceeași ordine în lumea noastră și în Univers. De aceea, nici războiul din Ucraina nu este cu nimic nou. Acest gen de conflicte datează încă din Antichitate. Numerologul Nelu Vicleanu ne-a vorbit despre ciclicitate, despre lupta interminabilă de la graniță, din perspetiva astrologiei japoneze, dar mai ales despre karmă.

Read more: Războiul din Ucraina, din perspectiva astrologiei japoneze Numerolog Nelu Vicleanu: „August devine...

Pilulele pentru „îndrăgostire“ vor fi disponibile în câţiva ani

887 20 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Ca impuls legendar al romantismului, poțiunile și pilulele pentru „îndrăgostire” au existat în literatură de când lumea, de la „Inelul nibelungilor” și „Visul unei nopți de vară” la „Harry Potter”. Prezentul, cu avansul său tehnologic extraordinar, va pune la dispoziția doritorilor pastile care vor reproduce efectul înamorării asupra creierului.

Read more: Pilulele pentru „îndrăgostire“ vor fi disponibile în câţiva ani

Fobii ale celebrităţilor faţă de animale

887 25 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

În spatele strălucirii pe care o afișează în fiecare zi, celebritățile sunt oameni supuși celorlalte reguli după care trăiesc semenii lor, de la foame la teamă. Din această a doua perspectivă, fobia față de unele necuvântătoare este prezentă frecvent printre staruri.

Read more: Fobii ale celebrităţilor faţă de animale

Efectele consumului fără limite Marile „cimitire“ ale erei industriale

887 28 1de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Dezvoltarea industrială stă la baza modului de viață pe care majoritatea oamenilor îl iau astăzi ca de la sine înțeles. Doar că la finalul oricărui ciclu de producție se acumulează deșeurile, uneori în munți de resturi. În timp, anumite acumulări de resturi au devenit endemice, iar astăzi unele zone nici nu mai pot fi percepute decât ca niște „cimitire” ale consumului fără limite.

Read more: Efectele consumului fără limite Marile „cimitire“ ale erei industriale

Alegeţi ţesături care vă pun în evidenţă frumuseţea şi senzualitatea Silvia Balan Viţelaru: „Topurile scurte de tip bustieră, sutien sau cele decupate sunt în tendinţe în 2022“

887 27 1de Ştefania Băcanu şi Claudia Mîţoi

Tendinţele în materie de ţinute se schimbă de la an la an, de la sezon la sezon, iar cine vrea să ţină pasul cu ele trebuie să fie în permanenţă informat: ce e la modă, care sunt culorile anului şi ce ţesături vă pun în evidenţă. Silvia Balan Viţelaru (foto) şi STISIA vă propun ţinute unicat, în cele mai excentrice culori, pentru anotimpurile calde şi pentru o vacanţă timpurie.

Read more: Alegeţi ţesături care vă pun în evidenţă frumuseţea şi senzualitatea Silvia Balan Viţelaru:...

Intrare strălucitoare în lumea streamingului din România Disney+ vine cu cele mai frumoase poveşti cinematografice

887 29 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

La 14 iunie 2022 s-a lansat în România una dintre cele mai așteptate platforme de vizionare de producții cinematografice, Disney+. Sunt anunțate mii de ore de filme, seriale și conținut original exclusiv, care nu pot fi vizionate altundeva, disponibile oriunde, oricând.

Read more: Intrare strălucitoare în lumea streamingului din România Disney+ vine cu cele mai frumoase poveşti...

Întâlniri de neratat: mari artişti şi reprezentaţii-eveniment, în programul săptămânii

887 30 1de Irina Ţolea şi Flori Pintea

Momente unice de umor, nostalgie, dramatism și emoție sunt surprinse în noile producții programate pe scenele românești. Actori renumiți vă invită să descoperiți povești intense, inspirate din realitatea de ieri și de azi, reflectate în spectacole-eveniment. În continuare vă prezentăm câteva dintre producțiile care se disting în agenda culturală a săptămânii. 

Read more: Întâlniri de neratat: mari artişti şi reprezentaţii-eveniment, în programul săptămânii

Insula Ostrov, caii sălbatici şi... Atilla „Biciul lui Dumnezeu“!

886 2 1de Silviu Ghering și Adrian Barna

Insula Ostrov de pe Dunăre este una dintre cele mai pitorești oaze naturale din Banat. 1.600 de hectare de pământ misterios, situate pe partea românească a celui de-al doilea fluviu ca lungime din Europa (2.860 km, după Volga, 3.530 km), în dreptul localităţii Moldova Veche.

Read more: Insula Ostrov, caii sălbatici şi... Atilla „Biciul lui Dumnezeu“!

Dorinţele devin realitate mai uşor, prin intermediul unor afirmaţii repetitive Astrolog Nicoleta Ghiriş: „Succesul la examene poate fi atras cu ajutorul mantrelor“

886 18 1de Simona Soare Ghișea şi Flori Pintea

Indiferent dacă ne referim la copii sau la adulți, mantrele pot crește șansele de a obține nota mult visată la orice examen. Pentru a atrage energiile pozitive, aceste afirmații vor fi folosite înaintea și în ziua examenului. Care sunt cele mai puternice mantre care sporesc concentrarea și succesul la învățătură pentru a putea promova examenele cu brio, aflați de la Nicoleta Ghiriș (foto), specialist în astrologie chineză și Feng Shui.

Read more: Dorinţele devin realitate mai uşor, prin intermediul unor afirmaţii repetitive Astrolog Nicoleta...

Cele mai ciudate restaurante din lume pe care nu trebuie să le rataţi dacă vă place adrenalina

886 27 1de Carmen Ciripoiu şi Silviu Ghering

Dacă faceți parte din categoria persoanelor fascinate de lucruri bizare, nu ar trebui să pierdeți câteva restaurante de-a dreptul unice. În cazul în care portofelul e plin, dați o fugă prin lume și luați masa la un local cu tematica aviației, într-o grădiniță japoneză și, de ce nu, într-o... toaletă!

Read more: Cele mai ciudate restaurante din lume pe care nu trebuie să le rataţi dacă vă place adrenalina