Main menu

header

713 15 1 de Valeria Roman şi Adrian Barna

După un final de an 2018 încărcat în evenimente, vedetele noastre au lăsat scena pentru a-și acorda mai mult timp pentru ele. Au muncit pe rupte, căci se știe că obrazul subțire cu cheltuială se ține. Vacanţele în care mulți dintre artiștii noștri au plecat sunt cu adevărat de lux, iar pentru ele, soliștii și actorii de la noi au fost nevoiți să bage mâna adânc în buzunar. Vorbim de concedii destul de lungi, care pentru unii au început înainte de Crăciun și nu s-au încheiat nici acum. În topul destinațiilor exclusiviste se situează actrițele Alina Chivulescu și Anca Țurcașiu, care au cam umblat la puşculiţă pentru a-și rezerva locuri în Peru și Costa Rica. Nici pentru Delia Matache, Dana Rogoz sau Laura Cosoi efortul financiar nu a fost mic. Recapitulând, cele trei au ales ca destinații de vacanță Filipine, Sri Lanka și respectiv Maldive. Dacă un om de rând ar face cel mai probabil credit la bancă pentru o astfel de vacanță, iată că vedetele noastre câștigă destul de bine din spectacole și concerte, iar economiile strânse de-a lungul timpului le permit ca la final, când trag linie, să cheltuiască sume exorbitante pentru o săptămână sau două de răsfăț în paradisuri exotice. Revista Taifasuri a strâns imagini din concediile de vis ale vedetelor și vă arătăm cum s-au distrat acestea în destinații pe care unii le văd toată viața doar în poze.

Anca Ţurcaşiu a îndurat multe zile cu ploi în Costa Rica

O vacanță foarte scumpă este cea în care Anca Țurcașiu și soțul său Cristian Georgescu, medic stomatoog, au plecat de câteva zile. Cei doi se află în Costa Rica, unde îndură o ploaie care parcă nu se mai oprește. Dotați cu pelerine și cu multă voie bună, soții nu s-au lăsat intimidați de capriciile vremii și au pornit în aventură prin pădurile tropicale. Filmulețe și fotografii în care artista se distrează în tiroliană sau la echitație au făcut delciul fanilor săi. Mulțumită de ce a găsit în Costa Rica, Anca Țurcașiu s-a rezumat să catalogheze vacanța ca fiind una cu care probabil nu se va mai întâlni întreaga viață și pe bună dreptate căci pozele dovedesc de ce Anca Țurcașiu are zâmbetul pe chip.

Alina Chivulescu, Sărbători calde în Peru

713 15 2Actriţa Alina Chivulescu, pe care o puteți urmări în serialul „Fructul oprit” de la Antena 1 în rolul lui Helene, a petrecut Sărbătorile în îndepărtatul Peru. A fost într-o continuă mișcare și s-a bucurat de un verde intens în locul bradului de Crăciun. Această țară a fost dorința actriței pentru un concediu prelungit și a avut norocul să i se și îndeplinească. Ea a fost nevoită să umble la economii pentru a-și permite acest răsfăț. Să nu uităm că, potrivit consultanților în turism, un astfel de concediu depășește 3.000 de euro, dacă alegem un circuit de 16 zile în America de Sud, așa cum cel mai probabil a făcut actrița noastră, care nu s-a întors încă din vacanță. Înainte să plece, Alina Chivulescu vorbea cu emoție despre vacanța în care urma să ajungă. „Material, nu vreau absolut nimic, Mi-ar plăcea să dau eu mai departe. În momentul ăsta să spun că mi-aș dori ceva material... nu. Nu am ce. Uite, o vacanță, dar se va împlini, voi pleca în Peru, la cald”, povestea ea înainte de Crăciun și iată că a avut parte de aventura vieții și încă mai colindă.

Diana Enache, relaxare în Eilat

713 15 3Departe de casă, în Israel, s-a relaxat şi Diana Enache (22 de ani). Fiica lui Adrian Enache a îmbinat distracția cu munca. A și cântat alături de tatăl său în staţiunea Eilat, în cadrul unui festival cu tradiţie pentru românii din Israel, dar și-a alocat câteva ore și pentru ea. Eilat este o staţiune de la Marea Roşie, la graniţa Israelului cu Egipt. Pentru cei interesați să-i calce pe urme, o vacanţă de acest gen costă peste 500 de euro, iar dacă adăugăm și vizitarea locurilor sfinte, atunci ajungem la un preț total de cel puţin 1.000 de euro.

Delia, sejur de 6.000 de euro în Filipine

713 15 4Împătimită a destinaţiilor exotice, Delia Matache (36 de ani) adoră vacanţele de lux. Cântăreaţa şi soţul său, Răzvan Munteanu, şi-au făcut obiceiul să evadeze peste hotare și o fac de câțiva ani încoace fix în prima zi a lunii ianuarie. De data aceasta, solista a preferat o escapadă în Filipine și nici măcar avertizările de tsunami și de vreme rea nu au speriat-o. Concediul Deliei este unul pe măsura notorietății solistei. Revista Taifasuri a consultat-o pe Raluca Anghel, specialist în turism, care ne-a dezvăluit la cât se ridică costurile unor astfel de escapade. Așadar, Delia şi Răzvan, ahtiaţi după sejururile pe continentul asiatic, au scos de data asta din buzunar în jur de 6.000 de euro ca să se bucure de soare, o apă de un albastru incredibil și o vegetaţie luxuriantă, care îți taie răsuflarea. Dacă cei doi ar fi optat pentru un circuit în Filipine, atunci prețul ar fi ajuns undeva la 7.700 de euro de persoană.

Laura Cosoi, cu fetița de 8 luni în Maldive

713 15 5Dacă anul trecut, Laura Cosoi îşi bronza burtica de gravidă în Seychelles, acum face baie de soare cu micuța Rita, în vârstă de doar 8 luni, în Maldive. Și mai îndrăz­neață decât Dana Rogoz, Laura Cosoi a zburat mult cu bebelușul, dar ajunsă la destinație, cele două și tăticul Cosmin Curticăpean s-au bucurat împreună de un peisaj de vis. Actrița a mai avut un motiv să se bucure de vacanța exotică. La 2 ia­nuarie, Laura Cosoi a împlinit 37 de ani, ocazie cu care a scris pe blogul său câteva gânduri despre anul care tocmai a trecut, dar și despre 2019. „Uitându-mă acum în urmă la 2018 nu pot să nu mă gândesc - unii ani nu ai cum să-i uiți toată viața. Ră­mân acolo, ca o piatră de hotar, ca o bornă care îți indică un moment de la care viața ta a căpătat un nou sens. 2018 ăsta a fost în primul rând pentru mine: anul în care s-a născut Rita”.

Andreea Bănică și Andreea Raicu au ales tot Maldive

713 15 6Andreea Bănică, în vârstă de 40 de ani, a dat frigul din țară pe peisajele de poveste din Maldive, unde a făcut o adevărată șe­dință foto pe plaja cu nisip alb. A schim­bat numeroase costume de baie, dar nu a uitat să-și protejeze părul de razele soa­relui, așa că de cele mai multe ori la plajă și-a improvizat un turban care să o fereas­că de arșiță. La fel de dornică de a sur­prin­de totul în imagini a fost și Andreea Raicu. Fosta vedetă Prima TV s-a răsfățat și ea tot în paradisul tropical din Maldive, unde, pe lângă plajă, a făcut yoga și a în­cercat să renunțe la rețelele de socializare și la telefon. Nu i-a ieșit în totalitate, căci ne-a trimis și nouă poze, ca să o admirăm în costum de baie. „Şase lucruri pe care le-am învățat când am început să practic yoga: să respir (profund), să îmi respect corpul, să fiu recunoscătoare, să renunț la lucrurile care nu îmi mai folosesc, să fiu prezentă în fiecare moment”, a notat An­dreea Raicu. Fosta prezentatoare tv și-a limitat accesul la rețelele de socializare și a mărturisit că s-a simțit mult mai bine fără mobil. „În prima zi a acestei vacanțe am fost nevoită să-mi las telefonul în ca­meră, pentru că nu mai avea baterie. Măr­turisesc că a fost ciudat, pentru că ori de câte ori vedeam ceva ce mi se părea su­perpotrivit de fotografiat, căutam telefo­nul. Prima dată m-am simțit ciudat, a doua oară la fel, până când am uitat de el și pot să spun că m-am simțit extraordinar. Acum stau cu mine mai mult, cu oamenii din jur, mă bucur din plin de ceea ce văd, de tot ce trăiesc, de arome, de sunete, de peisaje, fără reflexul constant de a le poza. Te invit să încerci să faci același lucru. La început, e posibil să te panichezi, să nu-ți găsești locul, dar după te vei simți minu­nat, fericită și liberă”, a explicat Andreea.

Tudor Ionescu, de la FlyProject, și Raluca Tănase, de la Bambi, explorează Cuba

713 15 7Tudor Ionescu și soția sa Ana, prezen­tatoare tv la Antena 1, şi-au dorit enorm să calce pe meleagurile lui Fidel Castro, iar imediat cum au ajuns la destinaţie a început adevărata aventură. Au luat la pas străzile, au încercat bunătățile locale şi s-au distrat ca doi porumbei, fără fetița lor, pe care au lăsat-o în grija bunici­lor. Ra­luca Tănase, componentă a forma­ției Bambi, se află și ea în vacanță în Cuba. Cântăreața nu doar că se relaxează, dar are parte și de experiențe noi. Într-una dintre zile, Raluca Tănase a ieșit în larg cu o ambarcațiune. Aflată pe punte, vedeta a pozat ținând în mână doi homari imenși. Fanii au remarcat și crustaceele, dar și cos­tumul de baie al cântăreței, care i-a pus în valoare corpul fără cusur. O vacanță în Cuba costă 1.600 de euro de persoană.

Mihai Jurca a fost în America

713 15 8Un mare amator de călătorii, Mihai Jurca, cel care le și dă ponturi de travel celor care îi citesc blogul, s-a relaxat la început de an în Los Angeles și nu regretă niciun minut drumul obositor și schimbarea de fus orar. „Dacă ar fi să aleg un element care să ca­rac­terizeze California, aș alege vreo trei. Palmieri, Hollywood și posturile de salvamar. Eram elev când rula serialul Baywatch. David Hasselhoff cu pătrățele regulamen­tare, Pameluța Anderson aler­gând până îi ieșea «sufletul» pe plajă... ce mai vremuri! Pe plajele de la Pacific gă­sești aceste posturi de salvamar și ma­șina de rigoare. Și deși am mers de multe ori în California, niciodată nu am văzut femei-salvamar. Trebuie să mai merg în­seamnă. Băieții drăgălași salută grupul fotomodelelor care beau numai apă plata cu lămâie”, a notat Mihai Jurca. Pentru vacanța lui, Mihai Jurca a plătit în jur de 2.700 de dolari.

Corina Caragea, zi de naștere și Revelion la New York

713 15 9Îndrăgostită de oraşul care nu doarme niciodată, Corina Caragea a petrecut Re­velionul şi şi-a aniversat ziua de naştere la New York, tot în America, escapadă pen­tru care a scos bani frumoși din buzunar. Aproape 3.000 de dolari costă câteva zile în America, iar Corina nu s-a uitat la bani. Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV declara, într-o postare de pe blogul personal, scrisă într-o altă vacanţă în SUA: „Mă întorc la New York ca şi cum ar fi prima dată”. În New York, după cum arată chiar contul său de Instagram, Co­rina a ales să patineze, să reviziteze locu­rile preferate, despre care a vorbit în trecut şi pe blog, să mănânce sănătos sau să se bucure de delicatese. Vedeta a simţit vi­bra­ţia specială a oraşului şi chiar a cata­logat aceste zile ca fiind „magice”.

Florin Ristei a revenit din Las Vegas şi Los Angeles

713 15 10După ce-a văzut „mare parte din Euro­pa, puțin din SUA și puțin din Asia”, Florin Ristei, prezentatorul emisiunii „Prietenii de la 11” de la Antena 1 a ales tot America. S-a plimbat la Las Vegas și a promis că de luni (n.r. - 14 ianuarie) revine pe sticlă. „Peste tot merg cu inima deschisă, pentru că îmi place să călătoresc, să văd locuri noi, oameni noi, tradiții, să descopăr lucruri despre care doar am citit sau pe care le-am văzut la tv. Țin minte însă că senzația pe care am trăit-o când am ajuns în New York, în Times Square, e destul de greu de egalat. Eram ca un copil de 5 ani, mă uitam în jur, nu-mi venea să cred, era exact ca în filme”, a notat prezentatorul tv. Acum, Ristei s-a fotografiat la Las Vegas și Los Angeles.

Randi și Cristina Ciobănașu, îndrăgostiți de Thailanda

713 15 11Atât de bine se simte Randi în vacanţe din Thailanda, încât „a uitat” că a mai fost în această țară de câteva ori. În 2014, ar­tistul declara că este îndrăgostit iremedia­bil de această destinație în care acum și-a luat și gașca de prieteni și a petrecut din nou. Vacanţele de început de an sunt cele mai savurate de vedete. Asta pentru că după un an plin de concerte şi de eveni­mente, în ianuarie e linişte peste tot, iar ele se pot răsfăţa pe tot mapamondul, după pofta inimii. Solistul Andrei Ropcea, alias Randi (33 de ani), se află cu gaşca în Thailanda, însă nu a lenevit nonstop, ci şi-a respectat programul de sport, a tras de fiare şi a făcut plimbări lungi pe plajă. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au mun­cit tot anul, iar acum și-au luat o vacanță pe care o merită din plin. Cei doi actori au vrut să facă cât mai multe lucruri în această perioadă, astfel că după ce au petrecut Revelionul în România, acum au ajuns și ei tocmai în Thailanda. Imaginile publicate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman pe rețelele sociale îți taie răsufla­rea. Soare, mare, peisaj sublim și liniște, acestea ar fi cuvintele care descriu atât de bine vacanța de care au parte cei doi.

În Sri Lanka, Dana Rogoz şi fiul său numărau elefanţii care se legănau pe o pânză de păianjen

713 15 13O mămică extrem de curajoasă este Dana Rogoz, care deja a bifat în ultimii ani multe destinații considerate de unii inaccesibile pentru copii. Ea a plecat însă cu Vlad (4 ani). A fost în Dubai și în Vietnam, iar acum a ajuns în Sri Lanka. Destinația este una de top dacă ne gândim că prețul pentru o persoană este de aproximativ 2.000 de euro. „În prima zi din 2019 am avut prima lecţie de surf din viaţa mea. A fost senzaţie! Cred că 9 din 10 persoane şi-au trecut în lista de rezoluţii mai mult sport, aşa că pot spune că am început bine anul. În Udawalawe Naţional Park, de fiecare dată când zăream un nou elefant, cântam toţi trei în cor: «Un elefant, doi... şapte, opt... se legănau pe o pânză de păianjen». Vlad a dat tonul, iar noi, părinţii, evident că am acceptat propunerea”, le-a împărtăşit Dana Rogoz, pe Facebook, fanilor. Ulte­rior, actrița a revenit pe rețelele de socializare fiind uimită de cât de rezistent este băiețelul său în această lungă călătorie, deși are doar 4 ani.

„Nu credeam că vom reuși cu copilul, dar am urcat și am coborât 533 de trepte la templul de la Mulkirigala, fiecare pe picioarele lui, și a fost cel mai frumos moment al zilei. Recompensa - o înghe­țată la urcare și una la coborâre”, a completat vedeta.

Jojo şi Paul Ipate, în Thailanda cu copiii

O altă mămică-vedetă curajoasă este Cătălina Grama, alias Jojo. Dacă până acum, ea ajunsese cu cei mici doar până în Grecia, de data aceasta a zburat în Thailanda. A avut emoții mari, dar copiii s-au simțit în largul lor: „Unul dintre cele mai frumoase momente pe care le poate avea un părinte este să împartă lucrurile pe care le adoră cu copiii. Am împărțit acest apus cu Achi­mossu meu”. (n.r. - Achim, 7 ani, băie­țelul din mariajul cu Ionuț Grama). Și pentru micuța Zora, fetița pe care actri­ța o are cu Paul Ipate, actualul său par­tener, călătoria a fost minunată. „Oricât aș încerca, nu pot găsi o pasiune mai mare decât aceea de a călători și de a descoperi locuri noi, oameni noi. Mă bucur că universul ne-a adus şi aici. E un loc în care m-aș muta, pe cuvânt”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, unde și-a ținut fanii la curent cu ex­cursiile pe care le-a făcut în Thailanda. O vacanță în Thailanda ajunge la 1.400 de euro de persoană, dar agențiile de turism au oferte în această perioadă, așadar pachetele pot fi achiziționate și la jumătate de preț.

Fiica lui Ion Besoiu, cu familia în Sri Lanka

713 15 14Ioana Besoiu, singura fiică pe care a avut-o regretatul actor Ion Besoiu, care a încetat din viață în urmă cu doi ani (n.r. - 18 ianuarie 2017), la vârsta de 85 de ani, și-a dus familia tot în pa­ra­disul exotic din Sri Lanka. Alături de iubi­tul său, Marius Cio­codan, un potent om de afaceri din Bra­șov, și de cei doi copii, și ei destul de mi­cuți pentru o asemenea escapadă, Ioana s-a distrat de minune pe plajele însorite, unde a uitat de frigul care a pus stăpâ­nire pe România.

Ana Barbu s-a măritat în Mauritius

713 15 12Ana Barbu (36 de ani), una dintre cele mai seducătoare prezenţe de pe micul ecran de la rubrica Meteo de la Digi 24, a petrecut în Mauritius. Și nu vorbim despre o simplă vacanță, ci despre un moment special pe care nu îl va uita toată viață. După câteva luni de iubire cu Alexandru Gheorghiu (36 de ani), Ana Barbu, care face parte din echipa Digi 24 din 2012, a îmbrăcat rochia de mireasă. Un eveniment care s-a petrecut la fel de neaşteptat ca şi logodna, după cum însăşi mărturiseşte într-o postare pe Instagram: „This is a Cinderella story: să fii cerută de ne­vastă de omul pe care-l iubeşti, după doar două luni de dating. 2018, ai început ca naiba, dar sfârşeşti ca-n po­veşti! Mai pe repede că-i mai drăguţ!”, a notat Ana Barbu. Prezentatoarea a fost o mireasă boemă. Ea a purtat o rochie albă cu iz etno din colecţia lui Adrian Oianu, la care a asortat un superb buchet cu flori albe şi roz. O vacanță în Mauritius costă 2.300 de euro de persoană.