Main menu

header

A apărut revista Taifasuri + cartea de succes „Anul Astrologic 2021”, horoscopul românilor zodie cu zodie. Aflați cele mai neașteptate predicții doar din faimoasa carte „Anul Astrologic 2021”!

Pachet... „astral”, doar cu revista Taifasuri! 128 de pagini „stelare” într-o carte-surpriză! Află când va fi „pachetul magic” la toate chioșcurile!

Ce poate fi mai tentant decât să descifrezi tainele astrelor cerești? Un univers de necunoscute care te atrag cu enigmele lor. Revista TAIFASURI îți vine în ajutor. Cu un supliment-surpriză de 128 de pagini! 128 de pagini!!! O carte cu adevărat… stelară! Pachet „astral”: TAIFASURI + cartea de succes „Anul Astrologic 2021”, horoscopul românilor zodie cu zodie!

 

Atenție! Asta pe lângă cele 32 de pagini cu care te-a obișnuit săptămână de săptămână revista TAIFASURI. Săptămâna aceasta revista TAIFASURI îți „supralicitează” interesul. În plus față de subiectele cuprinse în cele 32 de pagini, în care te-ai obișnuit să primești tot ce te interesează.

Interviuri emoționante, cu sufletul… pe masă, leacuri naturiste care revoluționează… medicina, explicate pe larg de medici renumiți, rețete rare de mâncăruri neobișnuite, sfaturi despre și la modă, horoscop, anunțuri matrimoniale, „culisele” show-rilor TV de succes, recomandări culturale și cu câte și mai câte…


A apărut revista Taifasuri + cartea de succes „Anul Astrologic 2021”, horoscopul românilor zodie cu zodie. Aflați cele mai neașteptate predicții doar din faimoasa carte „Anul Astrologic 2021”! Pachet „astral” numai cu revista TAIFASURI!

Așadar ATENȚIE mare! Din 11 FEBRUARIE, revista TAIFASURI îți propune un PACHET ASTRAL! Doar împreună cu revista TAIFASURI vei primi FAIMOASA CARTE „ANUL ASTROLOGIC 2021”. Horoscopul românilor – zodie cu zodie.

„ANUL ASTROLOGIC 2021” are 128 DE PAGINI și este scrisă de cunoscutul specialist VALERIU PĂNOIU. Începând cu 11 februarie, românii vor afla care sunt PREDICȚIILE NEAȘTEPTATE ale anului 2021. Și tu poți fi printre ei! Află din „ANUL ASTROLOGIC 2021” ce ne așteaptă în complicatul an în care am intrat.

Cadou, editorialul de suflet al îndrăgitului PAUL SURUGIU-FUEGO. Revista TAIFASURI + mult-așteptata carte „ANUL ASTROLOGIC 2021”, un pachet magic, va fi la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de JOI, 11 FEBRUARIE! Numai cu revista TAIFASURI!


Ce mai poți citi în numărul 818 al revistei TAIFASURI

  • Super-interviu cu remarcabila „voce” care este Monica Anghel. Află din revista TAIFASURI ce fel de femeie stă în spatele îndrăgitei artiste din lumina reflectoarelor, cine formează familia sa, cum vede această perioadă potopită de pandemia de COVID-19, ce soluții a găsit ca să o depășească. Totul, în exclusivitate, în revista TAIFASURI 818!
  • S-au redeschis sălile de teatru! Află din revista TAIFASURI 818 care apare joi, 11 februarie ce spectacole dramatice, de muzică, dans sau poezie poți viziona „live” în luna îndrăgostiților. Atenție: nu numai în București, ci în toată țara!
  • Pentru vegetarieni, revista TAIFASURI 818 aduce rețete bazate pe gustul cremos și dulce al unei legume-minune. Combinații delicioase cu avocado, conopidă, quinoa, ghimbir, linte sau… banane, numai în revista TAIFASURI 818! Cum? Despre ce legumă este vorba? Află din revista TAIFASURI care apare joi, 11 februarie!

coperta Taifasuru 818

Știi ce este terapia cu Imunoinstant pe bază de anticorpi IgY și ce vindecă ea? Știi cum se face masajul Fohow și dacă nu cumva ți-ar prinde bine și ție? Știi cum te ajută vitaminele în lupta cu kilogramele? Știi ce fruct aflat la îndemâna tuturor „buzunarelor” crește rezistența organismului în fața infecțiilor, deci și a temutului coronavirus SARS-CoV-2? Află toate acestea din revista FANATIK 818 care va fi de joi, 11 februarie, la toate punctele de difuzare a presei!
  • Unde îți recomandă revista TAIFASURI 818 să călătorești în „România frumoasă”, dar prea puțin cunoscută chiar de noi, românii, la cît se ridică moștenirea uriașă lăsată de regretatul actor Cristopher Plummer, ce gen de extensii se poartă anul acesta, cum poți face „detoxifierea” locuinței și cum poți diminua chiar tu efectele poluării asupra ta și a celor apropiați – sunt, de asemenea, subiecte pe care le poți lămuri numai din revista TAIFASURI 818 de joi, 11 februarie.

Atenție, sunt doar câteva dintre subiectele pe care ți le oferă revista TAIFASURI 818 pe care o vei găsi începând de joi, 11 februarie, la orice chioșc și punct de difuzare a presei din gări, autogări și aeroporturi. Nimic mai plăcut de citit pe drum decât revista TAIFASURI! Iar dacă n-o mai găsești, abonează-te și o vei primi săptămânal acasă! Cu multe surprize doar pentru abonați! Revista TAIFASURI!