Main menu

header

743 27 1Din 14 august, TVR 2 şi TVR HD vor difuza serialul romantic „Iubire dincolo de timp” („Alem Do Tempo”, 2015), o producţie braziliană. Separaţi de diferenţe sociale şi intrigi, doi tineri vor străbate timpul pentru a se regăsi şi a trăi marea iubire. Serialul va fi difuzat și online exclusiv pe TVR+.

Povestea iubirii interzise începe în anul 1865, în oraşul Campobelo din Brazilia, unde o tânără modestă - Livia (Alinne Moraes), săracă, părăsită de mamă şi crescută la mănăstire - îl întâlneşte pe Felipe (Rafael Cardoso), moştenitorul unei familii importante, nepotul puternicei contese Vitoria (Irene Ravache). Cei doi trăiesc o iubire imposibilă, despărţiţi de diferenţe sociale şi de intrigi familiale. Povestea lor nu poate avea decât un sfârşit tragic, dar destinele lor sunt legate.

Greşelile trecutului pot fi îndreptate după 150 de ani

Din 14 august, de luni până vineri, de la ora 16:00, telespectatorii TVR 2 şi TVR HD vor putea urmări producţia braziliană „Iubire dincolo de timp” („Alem Do Tempo”, 2015). Drama romantică ţese, cu o inegalabilă măiestrie, firele unei iubiri în calea căreia nici măcar timpul nu se poate pune. Serialul a avut audienţe mari în ţara de origine şi a primit mai multe nominalizări la Extra Television Awards, Brazil 2015.

150 de ani mai târziu, Livia şi Felipe primesc o nouă şansă de a îndrepta greşelile trecutului, când soarta îi reuneşte într-o staţie de metrou aglomerată din Rio de Janeiro. În versiunea „modernă”, ea e o tânără bogată şi cultivată, moştenitoarea unei afaceri importante, el este un modest viticultor. Amândoi au vieţi complicate şi vor avea, din nou, de luptat cu prejudecăţi şi intrigi familiale care încearcă să-i despartă. Oare va exista un final fericit la această frumoasă şi tristă poveste de dragoste?