Main menu

header

747 18 1de Carmen Ciripoiu şi Eduard Popa

Situată în zodia Capricornului, în conjuncție cu Nodul Sud, planeta Saturn a intrat în retrogradare pe 30 aprilie 2019 și își va relua mersul direct pe 18 septembrie 2019. Ce înseamnă asta? Că din acel moment până acum, s-a declanșat în viețile tuturor o adevărată criză, mai mult sau mai puțin puternică, în funcție de maturitatea fiecăruia și ați fost obligați să vă duceți „crucea”. Cum va influența Saturn, „Stăpânul timpului”, viața fiecărui ascendent, în perioada 18 septembrie - 9 noiembrie 2019, aflați de la astrologul Cristina Dobre (medalion).

Încetați să vă plângeți!

Se pare că ce-a fost rău a trecut, iar perioada care urmează este o nouă șansă de transformare, de aceea nu aveți nicio scuză să vă plângeți. După 18 septembrie 2019, când Saturn își reia mersul direct, vor avea loc înțelegeri, iar lucrurile care au rămas nerezolvate își vor găsi soluția. Totodată, veți deveni mult mai conștienți și mai practici și veți conștientiza ce este prioritar acum pentru împlinirea menirii cu care ați venit în această viață. Trebuie să aveți însă multă răbdare, pentru că lucrurile cu adevărat trainice se realizează în timp.

Berbecii trebuie să respecte legea

Ascendentul de la 18 grade în Berbec până la 18 grade în Taur. Nativii din Berbec vor putea avea neînțelegeri cu persoane din străinătate sau în relație cu străinătatea, care se cer rezolvate. Atenție la nerespectarea legii, pentru că poate atrage repercusiuni. Tratați viața și oamenii după legea bunului-simț: „Ce ție nu-ți place altuia nu-i face!”. Evitați să dați curs acceselor de nedreptate și aveți deschidere lăuntrică, pentru a putea asimila și punctele de vedere ale celorlalți. Studiile mistice, religioase, psihologice sau filozofice vă vor ajuta să vă înțelegeți rostul și locul pe care-l ocupați în lume.

Taurii trebuie să evite împrumuturile la bancă

Ascendentul de la 18 grade Taur până la 18 grade în Gemeni. În această perioadă, Taurii vor avea stări de frică ce pot ieși la suprafață din subconștient. Dar, odată ce le vor conștientiza, le vor depăși. Pentru aceasta este nevoie însă de mult curaj. Singura care poate aduce transformare în viața dumneavoastră este iubirea. Este posibil să fie nevoie să returnați banii primiți sau împrumutați în trecut de la alte persoane sau de la bănci. Nu sunt recomandate în această perioadă împrumuturile de la bancă.

Lecția Gemenilor constă în eliminarea aroganței

Ascendentul de la 18 grade în Gemeni până la 18 grade în Rac. E posibil ca Gemenii să se simtă singuri, chiar dacă ființa iubită este alături de ei. Lecția acestor nativi constă în eliminarea pretențiilor, a aroganței, a indiferenței acumulate de ceva vreme în relație cu ființa iubită sau cu diverși asociați. Este o perioadă de revizuire a opticii și de implicare în problemele celorlalți, cu multă bunăvoință și dorință de colaborare.

Racii trebuie să evite starea de autocompătimire

Ascendentul de la 18 grade în Rac până la 18 grade în Leu. Nativii din Rac vor fi constrânși să ducă la bun sfârșit proiectele de la locul de muncă și să-i ajute pe ceilalți. Dacă treceți testul umilinței și al suferinței, relațiile cu ceilalți vor decurge lin. Evitați starea de autocompătimire! Acum puteți trata unele boli care trenau de ceva vreme. Plimbările în natură și îngrijirea animalelor de casă vă pot îmbunătăți starea de spirit.

Leilor, acordați timp și energie copiilor!

Ascendentul de la 18 grade în Leu până la 18 grade în Fecioară. Perioada le testează Leilor capacitatea de a dărui de la sine, fără a contabiliza prețul. Acordați mai mult timp și energie copiilor. Aduceți-vă aminte că și voi aveți un copil interior, ce se cere hrănit și fericit. Trebuie să înțelegeți că a-i ajuta pe cei din jur e mai presus de satisfacerea poftelor necontrolate, a orgoliului sau a dorinței de preamărire. Orice proiect creativ sau orice hobby la care aspirați de mai mult timp trebuie să fie adus la lumină.

Fecioarele trebuie să se elibereze de vechile obiceiuri

747 18 2Ascendentul de la 18 grade în Fecioară până la 18 grade în Balanță. Această perioadă le determină pe Fecioare să se elibereze de legături sau de obiceiuri învechite pentru a-și așeza viața pe noi tipare, transformatoare. Petreceți timp de calitate acasă, în intimitate, pentru a vă putea regenera. Învățați să stați pe propriile picioare! Acum poate avea loc o modificare a perspectivei asupra vieții. Este necesar să vă înțelegeți propriile emoții și să vă dezvoltați corect stările sufletești.

Balanțele nu vor mai avea dificultăți dacă vor comunica sincer

Ascendentul de la 18 grade în Balanță până la 18 grade în Scorpion. Această perioadă le obligă pe Balanțe să comunice, să se adapteze și să gândească. Dacă veți spune clar ceea ce gândiți și dacă veți comunica prioritar lucrurile esențiale, veți elimina dificultățile ce apar în relație cu cei din jur. Nu mai aveți voie să vă ascundeți în spatele unor vorbe frumoase, ci să spuneți tot ce vă doare cu multă claritate și sinceritate.

Scorpionii trebuie să-și pună în valoare abilitățile

Ascendentul de la 18 grade în Scorpion până la 18 grade în Săgetător. Scorpionii vor trebui să administreze și să aprecieze corect resursele pe care le dețin (corpul fizic și instinctele acestuia, sentimentele și impulsurile emoționale, banii și obiectele materiale etc.). Puteți deveni conștienți de ceea ce sunteți numai dacă vă folosiți în întregime puterile și capacitățile de care dispuneți. E momentul să vă puneți în valoare abilitățile sau talentele nefructificate încă.

Săgetătorii au puterea de a o lua de la capăt

Ascendentul de la 18 grade în Săgetător până la 18 grade în Capricorn. Este un moment de mari transformări individuale pentru Săgetători, care va aduce și o modificare a atitudinii față de ceilalți. Acum aveți puterea de a o lua de la capăt. Acordați timp și energie pentru armonizarea corpului fizic prin sport, yoga, fitness etc. Dacă aveți boli care trenează de mai mult timp, este o perioadă bună de vindecare. Evitați să fiți egoiști și să bravați.

Capricornilor le va fi pusă la încercare credința

747 18 3Ascendentul de la 18 grade în Capricorn până la 18 grade în Vărsător. Este o perioadă de culegere a roadelor însămânțate în trecut. Apar situații care vă vor pune încrederea și, implicit, credința la încercare. În această perioadă se pot amplifica depresiile, temerile, îndoielile, dacă evitați să vă asumați greșelile făcute în trecut. Doar prin înțelegerea lor vă puteți elibera de ele. Acest demers este necesar pentru a putea trece pe un nou nivel de conștiință.

Vărsătorii pot avea parte de tensiuni în relația cu prietenii falși

Ascendentul de la 18 grade în Vărsător până la 18 grade în Pești. Nativii din Vărsător ar putea avea parte de tensiuni în relație cu falșii prieteni. Este o perioadă de cernere, în urma căreia vă vor rămâne alături doar ființele potrivite pentru împlinirea menirii dumneavoastră. Treziți-vă conștient altruismul, prietenia, libertatea interioară și originalitatea! Faceți acte de caritate!

Peștii vor culege roadele muncii profesionale și sociale

Ascendentul de la 18 grade în Pești până la 18 grade în Berbec. În această perioadă, Peștii vor culege roadele muncii profesionale și sociale. Dacă în trecut ați profitat de oportunitățile oferite de viață și dacă ați depus un efort cinstit și susținut pentru a vă atinge țelurile, vi se vor recunoaște prestigiul și autoritatea în domeniu. Dacă nu, puteți experimenta căderea, eșecul profesional și social. Responsabilitatea, disciplina și buna organizare a timpului vă vor fi ajutoare de nădejde în rezolvarea presiunilor din partea șefilor.