Main menu

header

761 18 1de Carmen Ciripoiu şi Adrian Barna

În tumultul din perioada Sărbătorilor de iarnă, a cumpăra un cadou unei persoane dragi pare de multe ori o corvoadă. Oare care să fie darul ideal, pe care să-l puneți sub brad, iar acesta să meargă direct la sufletul celui care îl primește? Dacă vreți să nu dați greș, trebuie să știți că ajutoarele de încredere vă sunt în această perioadă planetele Marte și Venus. Cum să vă lăsați inspirați de astre, aflați de la astrologul Cristina Dobre (medalion; număr de telefon: 0732.600.302).

Aveți nevoie să cunoașteți data nașterii

Esențial pentru a beneficia de ajutorul lui Venus și Marte este să cunoașteți poziția acestor două planete în astrograma celor dragi. Pentru a reuși acest lucru aveți nevoie de data nașterii (ora nu este obligatorie) și, bineînțeles, să apelați la ajutorul unor programe de astrologie sau, cel mai bine, la cel al unui specialist. Mai mult, trebuie să cunoașteți faptul că planeta Venus simbolizează rafinamentul, luxul, moda, dar și simțul estetic. Pe de altă parte, zodia în care se află Venus la momentul nașterii arată ce și cum iubiți, ce tip de frumusețe admirați și doriți să aveți în preajmă, ce tip de cadouri vă place să primiți. La rândul său, planeta Marte este asociată cu energia, masculinitatea, voinţa, ardoarea. Zodia în care se află acesta vă arată tipul de ființă, scop, lucru, idee care vă motivează, vă entuziasmează suficient de mult încât să aveți forță și energie ca să duceți la bun sfârșit ceea ce doriți.

Invitați-l pe Berbec la munte și-l veți câștiga!

761 18 2Dacă doriți să faceți cadou unui Berbec, trebuie să știți că acesta trebuie să îi trezească senzații tari. Așa că puteți opta pentru un abonament la sală, un echipament sportiv, neapărat de culoare roșie, de ce nu, o bicicletă. Iar dacă îl veți invita câteva zile la munte, unde să practice un sport activ, îl veți câștiga. Pe de altă parte, încercați să aflați ce-l pasionează și susțineți-l în ideile sale. Cadourile personalizate sunt o altă variantă potrivită.

Calitatea este importantă pentru Taur

Indiferent ce v-ați hotărî să luați unui Taur, trebuie să știți că acesta pune preț pe calitate, nu pe cantitate. Drept urmare, puteți alege un cadou util, elegant, scump, comod și durabil, fie că e vorba despre un portofel de piele, o borsetă, un parfum de calitate, bijuterii, o mâncare gustoasă, un ceas, o felicitare frumoasă în care să strecurați niște bani. Ambalajul trebuie să arate scump și elegant și să nu fie mai prejos decât interiorul.

Un telefon nou poate fi jucăria preferată a Gemenilor

761 18 3Puteți stimula inteligența Gemenilor cu cărți de cultură generală, reviste de studii științifice sau cărți audio. Obiectele vestimentare potrivite lor sunt cele comode, jucăușe, colorate, originale. Un telefon nou, componente pentru laptop sau diverse gadget-uri sunt jucăriile lor preferate.

Serile romantice sunt destinate Racilor

Orice i-ați lua Racului trebuie să fie din suflet, pentru suflet. Puteți alege o seară romantică în intimitatea căminului, un masaj, o vizită de Crăciun la familia lui, un abonament la SPA sau la înot, decorațiuni pentru casă, o piesă de mobilier. Nu uitați însă să luați și flori sau bomboane pentru mama sau alt membru al familiei acestuia.

Luxul și eleganța i se potrivesc Leului

Leul simte nevoia de a trezi admiraţie în orice situaţie. De aceea, cadourile pentru el trebuie să fie strălucitoare, luxoase și pline de eleganță. Fie că alegeți să-i faceți cadou o haină scumpă, o bijuterie, un tratament complet la SPA, un parfum de ca- litate, bilete la teatru sau o petrecere- surpriză, este important ca toate acestea să-l pună pe strălucitorul Leu în valoare.

Fecioarele nu suportă kitsch-urile!

Fire pretențioasă, Fecioara nu va accepta niciodată kitsch-urile, așa că va trebui să vă orientați către lucruri naturale, practice, autentice și atent ambalate. Puteți alege ceva obiecte de mobilier din lemn natural, tratamente corporale pe bază de extracte naturale, ceaiuri exotice, flori, un animal de companie, un storcător de fructe, un scaun de birou, o servietă, accesorii practice pentru birou.

Faceți Balanțelor declarații de dragoste!

Un cadou deosebit pentru o Balanță este să vă rezervați întreaga zi doar pentru ea. Puteți începe cu un mic-dejun frumos aranjat, urmat de cadouri drăgălașe și elegante, precum un ruj sau un breloc pentru chei, o pereche de adidași sau o geantă de firmă, o bijuterie sau un parfum. Ideal ar fi ca seara să se încheie cu o cină romantică la un restaurant select. Nu uitați de-a lungul zilei să-i spuneți cât de mult o iubiți.

Lenjerie sexy pentru Scorpion

Scorpionul are o pasiune pentru ocultism și misticism. Un set de cărți de tarot, un curs de IChing sau alte manifestări spirituale, un roman polițist, o statuetă adusă direct din India sunt doar câteva exemple de cadouri care i s-ar potrivi, dar nu ar strica nicio lenjerie sexy. Toate acestea împachetați-le cât mai misterios, în cât mai multe cutii.

Săgetătorii adoră aventurile

Nativul Săgetător este o fire liberă, care are mereu bagajele pregătite pentru a pleca într-o nouă aventură. În consecință, l-ar face fericit o excursie exotică în străinătate sau la munte. Se va bucura și de o geantă de voiaj, o borsetă, un hanorac impermeabil, un echipament de cățărat, o pereche de bocanci de munte, un curs de echitație, cărți despre civilizații îndepărtate, filozofie, politică, religie, geografie.

Clasic și valoros pentru Capricorn

Cadoul pentru Capricorn trebuie să fie practic, stilat și eficient. Ceva șic, clasic și valoros. Adoră antichitățile, albumele de artă, cărțile scumpe, ceasurile de mână, agendele electronice. După o zi de muncă i-ar prinde bine o baie fierbinte cu uleiuri aromatice, un masaj profesionist, o pătură călduroasă, un pulover de lână, mănuși îmblănite.

Vărsătorii iubesc petrecerile-surpriză

761 18 4Întrucât pentru Vărsător prietenii sunt foarte importanți, aveți grijă ca de ziua lui să fie și ei prin preajmă. O petrecere-surpriză într-un club cu muzică de ultimă generație este binevenită, iar cadourile trebuie să fie originale, fie că e vorba despre un roman SF, un curs de astrologie, cărți de astronomie sau antropologie, studii paranormale, accesorii pentru calculator, ultimul tip de telefon. Toate ambalate în mod inedit.

Un pelerinaj la Locurile Sfinte, darul perfect pentru Pești

Pentru că sunt sensibili şi romantici, Peștilor li se potrivesc cadourile care se adresează sufletului, respectiv o carte sau un film spiritual, un pelerinaj la Locurile Sfinte, lecții de yoga, cărți de psihologie, paranormal, vise, religie sau mister, bilete la un concert de muzică simfonică. Ar fi fericiți dacă ar avea parte de o seară romantică în care să și dansați.