Main menu

header

773 18 1de Sorin Dumitrescu şi Daniel Alexandrescu

Coronavirusul este subiectul numărul 1 în lume la acest moment! Viteza cu care acest virus reușește să penetreze peste tot, acum începând și „expansiunea continentului negru”, ca o replică la Teoria că acolo unde e cald nu poate rezista, viteza spuneam este incredibilă și situația pare tot mai dificil de controlat de la o zi la alta, mai ales în centrul Europei. State de talia Italiei, Franței, Spaniei, Germaniei sau Elveției sunt copleșite de numărul de cazuri care continuă să crească și de numărul de decese, în special în Cizmă. Într-un moment în care există destule voci care susțin că virusul nu e nici venit din cosmos, nici de la animale, ci are o origine strict umană, fiind creat în laboratoare secrete ca o armă biologică, nu avem cum să nu privim stupefiați în urmă la declarațiile făcute de unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni ai planetei, miliardarul american Bill Gates, despre faptul că omenirea va fi lovită de un virus puternic în următorii ani.

Bolnavii contagioși vor putea merge cu avionul sau... la piață

Aşadar, în 2015, miliardarul Bill Gates vorbea la o conferinţă TED despre posibilitatea extrem de mare ca un virus foarte agresiv, cu care „bolnavii contagioși să se simtă destul de bine încât să poată merge cu avionul sau să se ducă la piață”, să poată omorî peste 30 de milioane de oameni în mai puțin de un an. Bun, slavă Domnului, până acum au murit peste 5.000 de oameni de Covid-19, însă rata sa de răspândire este tot mai mare.

Documentarul Netflix şi ideile creţe ale lui Bill

„Indiferent dacă apare dintr-un capriciu al naturii sau este produs de mâna unui terorist, epidemiologii spun că un agent patogen foarte contagios ar putea ucide peste 30 de milioane de oameni, în mai puțin de un an. Și mai spun că există o probabilitate rezonabilă ca lumea să se confrunte cu așa ceva în următorii 10-15 ani”, prezicea atunci Bill Gates.

Şi mai mult decât atât, aşa cum putem afla dintr-un articol de pe site-ul Daily Mail.co.uk, într-un documentar Netflix din 2019, Bill Gates vorbea despre posibilitatea ca un „virus ucigaş” să apară din China şi să se răspândească în întreaga lume! Cred că Bill Gates îl întrece şi pe Nostradamus la profeţii… Sau poate fi vorba despre altceva? Are vreo legătură Bill Gates cu apariţia acestui Covid-19, cel care a panicat toată lumea? Miliardarul Bill Gates, după ce nu se mai ocupă de compania sa, Microsoft, a început să se dedice „trup şi suflet” unor cauze globale. Astfel, el este acela care se implică atât de mult în chestiunea „încălzirii globale”, propunând nici mai mult, nici mai puţin decât răcirea planetei noastre, prin proceduri de bioinginerie (adică pulverizarea de milioane de tone de particule reflectorizante de dioxid de sulf la 30 de mile deasupra Pământului). Unii oameni de ştiinţă chiar atrag atenţia asupra unei asemenea nebunii, pentru că aceste particule, odată ajunse în atmosfera superioară, ar putea modifica în mod irevocabil precipitaţiile şi interferenţa lor cu clima Pământului.

OMS avertiza acum un an că va fi pandemie de gripă!

773 18 2La fel de ciudat este că exact cu un an în urmă, știrile PRO TV difuzau un amplu material în cadrul jurnalului de maximă audiență, de la ora 19:00, legat de avertismentul OMS asupra iminentei declanșări în scurt timp a unei pandemii de gripă, care va face ravagii la nivel mondial. Astfel de mesaje nu fac altceva decât să te pună serios pe gânduri în ceea ce privește caracterul întâmplător al COVID-19 și fără să vrei îți pui serios întrebarea dacă nu este vorba despre ceva mult mai grav, adică o tulpină creată cu bună știință și cu multă meticulozitate, răspândită la momentul stabilit de cei care ar fi putut pune la punct un plan atât de monstruos. Cu debutul în China, la fel ca la precedenta încercare cu SARS, și apoi răspândit în întreaga lume. Despre motivul sau scopul unei asemenea acțiuni nu putem face presupuneri, dar cât timp nu există o pistă cât de cât precisă lăsăm la latitudinea fiecăruia să își explice fiecare de ce ar fi trebuit să aibă loc această pandemie și la ce folosește de fapt.

A vorbit fără perdea despre reducerea populației planetei cu 10%-15%

Ne întoarcem însă la Bill Gates, cel care vrea să arate ce suflet ales este și de ceva ani buni se implică tot mai des în diferite chestiuni vitale pentru oameni, printre care și fabricarea și finanțarea descoperirii de vaccinuri care, chipurile, salvează vieți. Însă același controversat domn Gates a finanțat cu sume colosale ca femeile și fetele din Africa să fie vaccinate împotriva HPV, virusul papiloma, care poate produce cancer pe col uterin, sau a finanțat crearea unui vaccin antipoliomelită extrem de interesant și iată ce spunea domnia sa pe această temă tot la o conferință TED: „Dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sănătate reproductivă, am putea, cel mai probabil, să reducem numărul de persoane cu 10% sau 15%”. În mod evident, această afirmație implică faptul că vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel și „serviciile de îngrijire a sănătății”, despre care toţi cititorii NaturalNews deja ştiu că sunt, de fapt „servicii de perpetuare a bolilor” și aduc mai mult prejudicii decât ajută oamenii.

Invenţie: vaccinuri activate de sudoare

Poate că nu întâmplător, Fundaţia „Bill şi Melinda Gates” a canalizat sute de milioane de dolari în programe de vaccinare destinate oamenilor din întreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetării şi dezvoltării de „vaccinuri activate de sudoare”, care ar putea utiliza nanomateriale cu învelişuri speciale pentru a transmite vaccinurile în organismul uman fără a utiliza injecţiile clasice. Mai interesant, fundația sa a investit, de asemenea, milioane de dolari în tehnologii de sterilizare care au fost numite soluții de „castrare temporară”. Se pare că acțiunile Fundației Gates sunt în totală concordanță cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a menționat-o Bill Gates în discursul său de la conferința TED: CO2 = P x S x E x C. Prin reducerea natalității (prin tehnologiile de sterilizare) și creșterea penetrării vaccinurilor către întreaga populație a lumii, scopul său declarat de reducere a populaţiei globale cu 10% până la 15% ar putea fi atins în doar câțiva ani. Adevăr sau teoria conspiraţiei?

Miliardarul american era sigur încă din 2015 asupra faptului că omenirea va fi lovită de un virus teribil și estima un număr înfiorător de morţi: 30 de milioane!

Vrea vaccinare globală, dar nu şi-a vaccinat copiii niciodată!

Fostul medic personal al lui Bill Gates a spus că fondatorul companiei Microsoft, creator și susținător al vaccinării, „a refuzat vaccinarea copiilor săi...” „Eu nu știu cum este acum, dar vă pot spune cu responsabilitate că el a refuzat categoric vaccinarea copiilor săi”, a spus doctorul la un simpozion medical privat din Seattle, adăugând: „Ei erau copii minunați, foarte deștepți și veseli. El a spus că totul va fi în ordine și că ei nu au nevoie de niciun fel de vaccinuri”. Bill Gates și soția sa Melinda au trei copii, Jennifer, Rory și Phoebe, care niciodată nu au fost vaccinați și sunt foarte sănătoși. Și la fel ca şi el au procedat și alți miliardari americani care fac parte din elita mondială, nevaccinându-și niciodată urmaşii pentru vreo boală.