Main menu

header

de Claudia Stan

Doru Pârv este al patrulea copil al unei familii obişnuite din Arad, care şi-ar fi dorit poate o altfel de adolescenţă. Tânărul de 34 de ani a visat la o viaţă normală, însă Cel de Sus a hotărât altfel! După vârsta de 10 ani a început să vadă anumite lucruri pe care nu le înţelegea şi nu a căutat să şi le explice, dar pe care a învăţat să le accepte în decursul timpului. Modest, bărbatul spune că toţi ne naştem cu asftel de capacităţi, dar că ar trebui să le autoeducăm pentru a obţine performanţe. Atunci când intră în transă, Doru poate vedea trecutul, prezentul şi sfârşitul unui om. Înspăimântător sau nu, prezicerile sale sunt cât se poate de reale, confirmate de zeci de cazuri rezolvate. Pentru Doru Pârv, oricine este ca o carte deschisă. Mai multe amănunte despre viaţa sa ne vorbeşte însuşi Doru Pârv.

 

 

„Am început să mişc obiecte pe la 13 ani”
- Cum v-aţi dat seama că aveţi harul clarviziunii? Care au fost primele semne?

- Pe la 13 ani am început să mişc obiecte, dar acest lucru se întâmpla doar când eram tensionat. Mă muşcase un câine şi trebuia să fac injecţii în burtă, iar de frica acestora mutam mobila din faţa mea doar uitându-mă la ea. În prezent, am mari probleme cu aparatele electrocasnice. Aerul condiţionat se opreşte sau porneşte singur, televizorul la fel, iar la telefon nici nu pot vorbi când sunt nervos, pentru că nu rămâne stabilă conexiunea.

- Care a fost reacţia celor apropiaţi când şi-au dat seama de capacităţile extrasenzoriale speciale cu care v-a înzestrat Dumnezeu?
- Nu le-a fost uşor nici atunci şi nici acum. Chiar şi astăzi am o problemă în această privinţă, pentru că tatăl meu acceptă cu greu lucrurile acestea, iar în viziunea lui sunt un fel de vrăjitor. Mulţi oameni nu fac distincţie între vrăjitorie şi clarviziune. Eu m-am obişnuit cu ceea ce sunt şi probabil că încet, încet şi ei se vor adapta.

„Pot vedea până în ziua morţii unui om”
- Cât timp vă trebuie să vedeţi trecutul şi viitorul unei persoane?

- Înainte îmi trebuiau 15 minute ca să scanez o persoană, dar acum în doar două minute ştiu totul despre viaţa sa. De aceea nu-mi place să stau în aglomeraţie, pentru că nu suport în preajma mea prea mulţi oameni. Nu captez energiile negative, dar încep să le văd vieţile cu trecut cu tot, fie că e bun sau rău, şi este copleşitor pentru oricine.

- Cum se face clarviziunea?
- Depinde de problema omului. Am un palmares impresionant de cazuri cu oameni dispăruţi şi regăsiţi. De patru ani colaborez cu DDTV, post de televiziune patronat de Dan Diaconescu, şi am o emisiune „Direct cu Doru Pârv”, în care primesc multe telefoane în direct, cu probleme grave, cu persoane dispărute, pe care le rezolv. Am regăsit oameni dispăruţi de multă vreme, consideraţi morţi de familie. Eu spun celor interesaţi fazele cele mai importante din viaţă, ce pot fi benefice sau pot distruge. Pot vedea până în ziua morţii unui om. După părerea mea, clarviziunea nu este benefică oricui! Cine vine la mine trebuie să fie echilibrat psihic, pentru că vin foarte multe persoane care au de fapt nevoie de un psiholog. La un moment dat pot spune episoade pe care doar persoana în cauză şi Dumnezeu le ştiu, însă, dacă văd că nu este pregătit pentru a afla viitorul, nu îl spun.

„Îmi ajunge un singur contact telefonic ca să ştiu totul”
- De ce anume aveţi nevoie pentru a face clarviziunea unui om?

- Eu sunt într-o fază în care este de ajuns să intru în contact telefonic cu persoana în cauză, să văd o simplă fotografie cu ea pentru a face predicţie. Din păcate, în anul 2009, oricine poate apărea la televizor şi să spună că este clarvăzător. Oamenii nu ştiu ce să mai creadă şi la cine să mai apeleze. Orice persoană care vine la mine trebuie să ştie că nu am nevoie să ştiu nimic despre viaţa sa. Eu îi voi spune tot. Când eram în Italia moderam o emisiune televizată şi făceam previziuni. La un moment dat, producătorii m-au provocat să fac o previziune mondenă la nivel naţional. Ei bine, eu am prezis că Papa Ioan Paul al II-lea va muri în aprilie 2005.

„Sunt autorizat să fac această meserie”

- Sunteţi autorizat să practicaţi această meserie în România?
- Sunt singurul clarvăzător din România autorizat să facă această meserie. De asemenea, plătesc taxe, impozite şi TVA, deci totul este legal. Nu vreau să păcălesc pe nimeni şi nu mi s-a întâmplat niciodată ca să nu fie mulţumit cineva de ceea ce i-am prezis. Am centre deschise în Arad, Bucureşti şi mă deplasez oriunde în ţară atunci când este vorba despre dispariţia cuiva, deoarece colaborez şi cu Poliţia. Eu i-am spus lui Dan Diaconescu din prima zi că nu o vor găsi niciodată pe Elodia!