Main menu

header

795 21 1de Sorin Dumitrescu şi Florica Pintea

Faceți fapte bune, ajutați-vă semenii, dar atenție să nu mergeți până într-acolo să dați temporar anumite obiecte sau produse din casa dumneavoastră. Unele lucruri nu pot fi date sau împrumutate. După ce aflați despre ele, vă puteți apăra de probleme și de eșecuri. Dacă aţi făcut această greșeală, încercați să nu o mai repetaţi, deoarece problemele energetice lipsesc oamenii de noroc în toate domeniile vieții.

Sare

Sarea nu se împrumută niciodată. Dacă vecinii v-au cerut sare, dați-le numai dacă este un dar. Proprietățile sale energetice au efect asupra soartei. Sarea este una dintre cele mai importante componente magice, deci pur și simplu nu o puteți lua de la alte persoane. Mulți oameni au împrumutat sare, iar apoi, luând-o înapoi, și-au pierdut norocul.

Haine

Multe persoane consideră că este normal să schimbi lucrurile pentru un timp, dar este mai bine să nu faceți acest lucru. Dacă cumpărați un articol second-hand, nu este nimic în neregulă cu asta, deoarece plătiți pentru el, dar chiar și în acest caz ar trebui efectuată o curățare energetică. Îmbrăcămintea este personală, prin urmare, chiar dacă o luați de la rudele dumneavoastră, care cu siguranță nu vă vor dori răul, este mai bine să oferiți ceva în schimb. Nu împrumutați lucrurile - vă pot aduce ghinion! Cei mai răi sunt pantofii. Aceştia absorb cea mai mare cantitate de energie negativă.

Bijuterii

Nu împrumutați bijuterii! Acestea sunt încărcate cu energia persoanei căreia îi aparțin, deci vor fi afectate negativ de cel care le va folosi. Purtați un inel sau cercei care aparțineau unei alte persoane, puteți să-i absorbiți problemele. Experții din domeniul bioenergiei observă că bijuteriile de natură protectoare pot aduce nefericire altei persoane. Dintre metale este necesar să vă fie teamă de argint și de platină, în sensul în care aţi decis să împrumutaţi un obiect din acest metal, pentru că odată ce vi se restituie se întoarce încărcat cu energia persoanei la care s-a aflat temporar.

Vase

Vasele sunt încărcate cu energia din casă. Dacă cineva dorește să facă rău unei alte persoane, poate să-i dea un pahar, o cană, o lingură, o tigaie și așa mai departe. Nu dați nimănui vasele și rugaţi-vă să nu afecteze negativ viața unei alte persoane sau a destinului dumneavoastră.

Lucrurile împrumutate de multe ori iau energie și putere de la noi

Mătura

795 21 2Dacă o persoană dă sau ia o mătură de la un străin pentru un timp, atunci, în funcție de semne, se pot produce frustrări în domeniul finanțelor. Poate exista o linie neagră, care duce la pierderi monetare aleatorii, probleme la locul de muncă. Linia neagră, din punct de vedere energetic înseamnă intrarea într-o etapă cu probleme de orice fel, materiale, de sănătate, în plan sufletesc. Mătura nu ar trebui să vă părăsească casa. Acest lucru este valabil numai dacă nu mai aveți nevoie de ea. Dacă o împrumutați, atunci problemele pot, de asemenea, să vă depășească.