Main menu

header

831 28 1de Silviu Ghering şi Adrian Barna

BINGO MANIA continuă să-mbogățească România! A doua ediție a deja celebrului joc a ținut duminică, 9 mai, de la ora 15:00, pe ETNO TV, sute de mii de români din toate colțurile lumii, nu numai ale țării, în fața televizoarelor. Sunt cei care au cumpărat cartoane BINGO MANIA și au așteptat întâlnirea cu norocul.

Premii în valoare totală de peste 300.000 de lei

S-au dat din nou 200 de premii „pe loc”, s-a strigat din nou „LINIE!” și „BINGO!”, ceea ce a mai adus câștiguri și altor norocoși. Intră și tu în hora norocului cu BINGO MANIA! Nu mai sta, nu mai ezita, a-nceput jocul, forțează-ți norocul! Numai dacă joci, poți să câștigi! A doua ediție BINGO MANIA a dat premii în valoare totală de peste 300.000 de lei, între care și o mașină. În atmosfera trepidantă asigurată de Văru’ Săndel (citește Sandu Pop), asistat cu competență, elocvență, dacă nu chiar... elocință (citește „mult, mult, mult umor”) de Doamna Seif, „fata lu’ tata” (citește Lavinia Tîrzianu), invitații de marcă pe care i-a avut a doua ediție a singurului show TV și joc de acest gen din România - Luminița Anghel, Cornelia și Lupu Rednic, Petrică Mîțu Stoian și Ovidiu Niculescu, venit cu toată „mahalaua albă” (citește „White Mahala”) după el - au cântat, au încântat și au dat premii la ROATA BINGO MANIA.

100 de cartoane necâștigătoare din ediția trecută au adus bani posesorilor

831 28 2Au fost 9 urne în platoul BINGO MANIA, câte una pentru fiecare regiune din România și o urnă destinată jucătorilor online din țară și din străinătate. Din aceste urne au fost extrase taloanele/cartoanele cu marii norocoși câștigători ai celei de-a doua ediții BINGO MANIA. Au fost extrase, în primul rând, 9 taloane necâștigătoare din prima ediție BINGO MANIA. Din care Doamna Seif a ales 5, ai căror norocoși posesori au mers în finala telefonică pentru Roata BINGO MANIA. Ceilalți 4 au trebuit să se mulțumească „numai” cu un premiul de consolare de 500 de lei. Au mai fost apoi extrase încă 91 de cartoane dintre cele necâștigătoare de la prima ediție, care au adus posesorilor un premiu fix de 500 de lei.

ATENȚIE: pentru a le fi validat norocul din cartoane necâștigătoare, posesorii lor trebuie să aibă cumpărate cartoane la ediția în curs de desfășurare!

Cinci câștigători și-au încasat premiile în direct

Cinci câștigători din prima ediție, cea din 2 mai, au venit în platoul BINGO MANIA și Doamna Seif le-a înmânat premiile câștigate, cadourile de Paști pe care și le-au făcut cumpărând cartoane BINGO MANIA. Au plecat acasă cu buzunarele mai... grele. Sau la volanul unei mașini!

  • Alexandru Dinu (Obârșia, Olt) - Dacia Sandero
  • Marius Neacșu (Brebeni, Olt) - 15.000 de lei
  • Gigi Nicolae Vătafu (Beciu, Teleorman) - 10.000 de lei
  • Dumitru Orza (Șiria, Arad) - 10.000 de lei
  • Adelin Constantin Logofetescu (Runcu, Gorj) - 10.000 de lei

Norocoasa... ghinionistă

Primul concurent dintre cei extrași din cartoane necâștigătoare de la prima ediție a fost Daniela Cristina Voicu, de 33 de ani, din Dorobanți, județul Arad. După ce s-a „autovalidat” cu cartoane cumpărate pentru ediția în curs de desfășurare, Daniela a ales-o pe Doamna Seif să învârtă Roata BINGO MANIA. Care s-a oprit exact ÎN bolțul despărțitor dintre 15.000 de lei și... Dacia Logan! Și Daniela a rămas cu „doar” cei 15.000 de lei...

Ghinionistul... norocos

Sorin Tudor Ursianu a fost sunat în prima ediție BINGO MANIA (2 mai) pentru a intra în concursul telefonic cu premii de pe Roată, dar nu a răspuns. A primit un premiu de consolare de 500 de lei. A mai avut cartoane extrase și la premiile fixe de 500 de lei, două, așa că a „recoltat” 1.500 de lei în ediția de Paști. În a doua ediție, duminică, 9 mai, a fost din nou „extras” pentru concursul telefonic, de data aceasta dintre cartoanele necâștigătoare din prima ediție! Și a răspuns la telefon și a câștigat 30.000 de lei, cel mai mare câștig în bani de pe Roata BINGO MANIA! A jucat și a câștigat!

Au pierdut pe mâna lor...

Au fost, însă, și ghinioniști de... ghinioniști, pe mâna lor, cum se spune, care au pierdut șansa unor premii mari: Cristina Cojoc (Piatra Neamț) nu a răspuns la telefon, iar Ștefania Barbu (Cotești, Argeș) nu a avut cartoane cumpărate la ediția în desfășurare și degeaba au avut norocul să le fie extrase cartoane necâștigătoare la concursul telefonic. Au trebuit să se mulțumească doar cu premiul de consolare de 500 de lei...

Au câștigat și 100 de norocoși cu TALOANELE BONUS

Au fost extrase și 100 de taloane bonus pentru ediția din 9 mai, care au adus în concursul telefonic, pentru premiile de pe Roata BINGO MANIA 5 jucători norocoși. Ceilalți 95 au primit câte un premiu de consolare de 500 de lei. Premiul cel mare al ediției, o Dacia Logan, a plecat în Maramureș, la Rona de Sus, la Vasile Rusneac, de 38 de ani, pentru care a învârtit Roata BINGO MANIA... „o fătucă dansatoare”, Roxana! Iar Bogdan-Dumitru Gheorghe, de 41 de ani, din Sinaia, a câștigat, pe lângă cei 20.000 dați de Roata BINGO MANIA, încă 5.000 de lei pentru că a cumpărat tot TOPUL de cartoane.

Fii pe fază! Nu uita!

102.109 de lei a fost premiul BINGO CUMULAT la ediția a doua BINGO MANIA din 9 mai. Nu s-a realizat BINGO până la bila 37 și acest premiu a fost reportat pentru ediția următoare, de duminică, 16 mai. Când bila maximă va fi 38 și valoarea premiului BINGO CUMULAT va fi și mai mare!

Jucătorii care vor intra în direct, la concursul telefonic, în ediția următoare, duminică, 16 mai, și au cumpărat UN TOP de cartoane, primesc suplimentar 5.000 de lei

1 milion de lei au însumat premiile puse în joc la ediția BINGO MANIA din 9 mai