Main menu

header

859 27 1de Ștefania Băcanu şi Flori Pintea

Nu-i așa că, de câte ori vreți să oferiți un cadou, sunteți în pană de idei? V-ar plăcea să fie ceva unic, personalizat, care să surprindă și care să bucure multă vreme. Ei bine, Nadia Vișan, creatoarea brandului de bijuterii Anyoli, vine cu o variantă absolut genială și diferită, care va surprinde, cu siguranță: bijuterii realizate după conceptul cadoului viu, care vorbesc. Mai exact transmit mesaje înregistrate, fotografii și chiar documente. Cum se realizează aceste daruri pline de emoție și cum pot fi accesate ne-a explicat Nadia Vișan.

„Mi-am dorit foarte mult să găsesc o cale prin care pot oferi oamenilor bucurie”

- De când realizaţi aceste minunate bijuterii şi cum v-a venit ideea?

- Deși am urmat cursuri de medicină, nu am profesat. La început mi-am dorit acest lucru, însă, în final, mi-am dat seama că nu era un domeniu pentru mine, iar dacă l-aș fi urmat, ar fi însemnat să mă privez de multe alte lucruri de care sufletul meu avea nevoie.

- De unde pasiunea pentru bijuterii?

- Pasiunea pentru bijuterii am avut-o bine creionată din totdeauna, însă, deși am studiat și am căutat să învăț cât mai multe lucruri despre bijuterii, „Anyoli” a căpătat o formă acum doi ani, iar lansarea brandului a avut loc anul acesta, pe 20 octombrie. Nu știu exact de ce am fost atrasă tocmai de acest domeniu, însă pot spune sigur că destinul m-a adus aici, iar eu tot ce am făcut a fost să nu mă împotrivesc, ci, din contră, să îl urmez, dorindu-mi foarte mult să găsesc o cale prin care să pot oferi oamenilor bucurie.

„«Anyoli» a luat naștere dintr-un vis, la propriu”

859 27 2- Spuneați că „Anyoli” a căpătat formă în urmă cu doi ani. Ce reprezintă acum?

- „Anyoli” este un e-shop de bijuterii premium realizate după conceptul de cadou viu. A luat naștere dintr-un vis, la propriu. Am simțit mereu că am o relație foarte apropiată cu Divinitatea, iar într-o dimineață de martie, acest lucru mi-a fost dovedit. Ca într-un vis, am simțit că cineva îmi spune la ureche să notez un cuvânt, „Anyoli”. Imediat cum m-am trezit, am luat agenda și l-am notat, deși nu știam absolut nimic despre el. Aveam să aflu puțin mai târziu că „Anyoli” înseamnă „Mesagerul lui Dumnezeu”. Acesta a fost momentul în care am știut că Divinitatea îmi trimisese răspunsul la întrebarea „Cum pot să bucur oamenii și să împart fericire în jurul meu?”. Fiind pasionată de bijuterii și căutând mai multe despre „Anyoli”, am aflat că există o piatră, „Anyolite”, ce este tămăduitoare și extrem de frumoasă. Nu am mai stat pe gânduri și mi-am urmat destinul. „Anyoli” avea să fie un brand de bijuterii, căruia aveam să îi ofer acel „special”, „aparte”. Tot ce a trebuit să fac după a fost să urmez pașii pe care Divinitatea mi-i arăta. Am plecat de la ideea că darul perfect poate nu există, însă există metode prin care ceea ce dăruiești devine perfect. Toate darurile Anyoli mi-am dorit să aibă tehnologia „Data on Things” („date despre lucruri”). Acest lucru îți dă posibilitatea de a încărca mesajul pe care îl dorești în interiorul cadoului și apoi să îl oferi persoanei dragi. Prin această notă profund personală și care definește simbolul conexiunii, din punctul meu de vedere, darul devine perfect. Este o parte din sufletul tău și devine, astfel, cadou viu.

- Ce fel de bijuterii realizaţi şi din ce materiale?

- Realizăm bijuterii ce pot fi însuflețite de oameni printr-un mesaj text, poză, video, link sau chiar document tip Biblia. Odată ce aceasta este însuflețită, bijuteria este mai mult decât un obiect, devenind un cadou viu, un cadou ce oferă o parte din sufletul persoanei ce îl dăruiește.

„Toate produsele sunt realizate din metale prețioase”

859 27 3- Sunt deja create sau se pot face şi la comandă?

- Toate produsele Anyoli sunt realizate din metale prețioase, clasice, precum aurul galben, alb sau inovative, precum aurul ne- gru, roz, la care adăugăm pietre naturale prețioase sau semiprețioase. Deoarece suntem atenți la dorințele celorlalți, putem realiza și bijuterii pe comandă, aplicând conceptul cadoului viu, însă avem o comandă mi- nimă de 10 bucăți. Oricine dorește, ne poate scrie la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

- Cum se diferenţiază bijuteriile Anyoli de celelalte de pe piaţă?

- „Anyoli” înseamnă mult mai mult decât un brand de bijuterii, deoarece noi dăm posibilitatea fiecăruia să fie mesagerul bucuriei prin încărcarea unui mesaj ales de voi pentru destinatar. Astfel, bijuteria se transformă într-un cadou viu, unic. Cel mai important diferențiator este conceptul inovativ pe care l-am gândit: îmbinăm tehnologia cu arta dintr-o bijuterie pentru a da viață unei amintiri, unei emoții.

„Arătaţi-vă aprecierea printr-o poză în care apare un eveniment drag”

- Explicați-ne procesul de realizare...

- Procesul este unul foarte simplu, dar extrem de profund. Trebuie doar să intri pe www.anyoli.ro, alegi bijuteria ce se potrivește cu emoția care vrei să o transmiți, apoi încarci mesajul special ce are menirea să dea viață cadoului tău. Odată ce bijuteria ajunge la persoana căreia trebuie să-i ofere bucățica ta de suflet, un singur pas mai este de îndeplinit. Pentru a te bucura de cadoul viu, trebuie să instalezi aplicația Anyoli, apoi să apropii bijuteria de telefon. În momentul acela, mesajul tău va apărea pe ecranul telefonului.

- De exemplu, pentru o brăţară pe care să o dăruim mamei, ce fel de emoţie putem alege?

- Oferi orice emoție doreşti, asta e frumusețea bijuteriilor cu stocare inteligentă. Poți începe să îți arăți aprecierea printr-un mesaj, apoi să schimbi cu o poză în care apare o amintire dragă sau poți încărca un video cu mai multe poze care au surprins evenimente frumoase din viața voastră. Mai mult decât atât, pentru că ne dorim să îi protejăm pe cei dragi nouă, poți încărca bijuteria cu Biblia, aceasta fiind una dintre opțiunile pe care le ai atunci când alegi tipul mesajului (text, poză, video, link, document, Biblia). Mesajul poate fi schimbat oricând de cel care dăruiește cadoul, iar destinatarul va fi mereu notificat asupra acestui lucru. Odată ce mesajul este citit, tu o să știi, deoarece aplicația te va anunța.

„Mesajele pot fi ascultate de câte ori vreți să îl simțiți aproape pe cel care v-a dăruit acest cadou viu. Trebuie doar să atingeți bijuteria de telefon și apoi să vă bucurați de emoția transmisă“

„Crucea reinterpretată are ca însemnătate recunoştinţa faţă de Divinitate“

859 27 4- Care sunt modelele sau bijuteriile preferate?

- Bijuteria mea prefertă este crucea reinterpretată, ce are ca însemnătate recunoștința față de Divinitate pentru cadoul minunat pe care l-am primit. Acestei cruci, care poate fi interpretată și drept un trifoi cu patru foi, i-am dat viață punând în ea Biblia. Îmi doresc ca aceasta să fie alături în orice moment celor care o poartă, astfel încât să simtă că nu sunt singuri și că minunile sunt doar la o rugăciune distanță.