Main menu

header

866 15 1de Ştefania Băcanu

Luna ianuarie este destinată vacanțelor, cel puțin, în cazul vedetelor noastre, care, după încă un an pandemic, nu au mai rezistat, şi-au făcut bagajele şi au zburat spre ţările calde, în locaţii de vis, de mii de euro. Pentru unele dintre ele, răsfăţul a început încă din decembrie, din preajma Crăciunului, pe care au preferat să îl petreacă departe de casă, la temperaturi cu plus, pe plaje cu nisip alb, fin şi apă colorată. Thailanda, Seychelles sau Maldive sunt doar câteva dintre destinaţiile preferate de vedetele noastre. Şi pentru că iarna este simbolizată şi de Moş Crăciun, unii au ales să îl cunoască chiar în ţara lui, în Laponia, la multe grade cu minus, bucurându-se de zăpădă în toată regula, de activităţi de iarnă, de şemineu, dar şi de întâlnirea cu renii. Vă vom prezenta cele mai frumoase locuri în care s-au răsfătat vedetele noastre autohtone, ce au ales să facă, cum s-au relaxat în vacanţa de început de an şi ce peisaje le-au captivat cel mai mult.

Laura Cosoi şi apusurile de soare din Thailanda

866 15 2Când spui soare, plajă, gazde primitoare şi insule exclusiviste, prima destinaţie de pe listă este Thailanda. O ţară care îţi oferă posibilitatea să descoperi o cultură și un mod de viață total diferite, iar zâmbetul însoțit de salutul cu capul aplecat și palmele unite în dreptul pieptului nu le mai întâlneşti, poate, niciunde. Laura Cosoi şi soţul ei, împreună cu cele două fetiţe, au ales să îşi petreacă începutul de an în paradisul din Thailanda, unde s-a bucurat de plajele pustii, de mâncarea tradiţională, dar şi de plimbările de-a lungul şi de-a latul insulei, admirând bărcile pescarilor localnici. Cel mai mult a vrăjit-o apusul, o imagine magică, un spectacol de culori, desprins, parcă, dintr-un film de Oscar. Vestea cea mare este că Laura se pregăteşte să devină mamă pentru a treia oară, bucurie pe care a împărtăşit-o şi cu prietenii ei virtuali.

Vladimir Drăghia s-a împrietenit cu elefanţii

866 15 3Thailanda a fost destinaţia perfectă şi pentru Vladimir Drăghia, care şi-a dus pentru prima dată fetiţa în Asia. I-a promis că îi va arăta elefanţii! Aşa a convins-o să fie răbdătoare şi cuminte cele 16 ore cât a durat drumul până în Thailanda. O eternitate care ar plictisi şi un adult, dar un copil. „Eu am mai văzut o dată elefanţi, acum 30 de ani, şi ţin minte că atunci mi s-a părut că au pielea extrem de aspră. Acum, am avut la dispoziţie două ore să-i observăm şi să îi admirăm. Vom rămâne cu amintirea unor fiinţe afective”, a spus Drăghia.

Dana Rogoz a sărbătorit Revelionul într-un resort de pe plaja din Koh Chang

866 15 4Dana Rogoz s-a întors în Thailanda, de data aceasta, în Koh Chang și Kog Mak, fiind una dintre destinaţiile preferate de unde cu greu se dă dusă înapoi. Aşa că, prima zi a anului 2022 a găsit-o pe plaja din Kai Bae, din Koh Chang, înconjurată de familie. „O zi foarte frumoasă care s-a închieat cu o listă lungă de dorinţe”, a povestit vedeta. O bucurie fără margini pentru cei doi copii, în special pentru Vlad, care s-a aflat la a doua vizită, prima fiind când abia împlinise 3 ani şi nu-şi mai amintea prea multe”. De această dată, au descoperit Thailanda în formula de patru. S-au plimbat, au făcut poze, au încercat meniurile tradiţionale, dar s-au şi relaxat, iar într-o zi, „Am mers ca fetele la SPA. Lia şi-a făcut somnul de frumuseţe, iar eu un masaj thailandez puţin dureros”, a spus entuziasmată vedeta.

Smiley şi Gina Pistol au dus-o pe Josephine în Maldive

866 15 5Pentru prima vacanţă în familie, Smiley a ales Maldive, o destinaţie exotică, cu peisaje de vis, linişte, soare, nisip alb şi apă turcoaz. Este vacanţa pe care o aşteaptă de o viaţă, aşa cum a recunoscut chiar el. „Nu suntem la «Survivor România», nici la «Asia Express», dar suntem o echipă redutabilă în vacanţă”, a mărturisit artistul. Cei trei s-au bucurat de minunatele peisaje la maximum, de timp împreună, iar din când în când Smiley a luat locul fotografului, fiind rugat de Gina să îi facă poze pentru Instagram. S-a chinuit ceva, dar până la urmă i-a ieşit!

Cătălin Botezatu, cazat într-o vilă pe apă

Cătălin Botezatu s-a alăturat şi el vedetelor care au ales Asia pentru vacanţa de iarnă, mai exact Maldive. După un an istovitor cu multe prezentări de modă, designerul vestimentar de talie internațională s-a relaxat într-o vacanță de vis, departe de țară şi s-a distrat de minune, pe una dintre cele mai exclusiviste insule, unde el și gașca de prieteni au avut mereu la dispoziție un chelner care i-a servit cu şampanie de calitate şi mâncare pe bază de peşte. A fost primit pe ritmuri orientale de dansatoare din buric, cu flori tradiționale, iar ca locaţie, a ales o căsuţă înconjurată de apă. „Mi-am dorit o experiență de neuitat într-un loc unde să simt din plin conexiunea cu natura. Am mai fost în Maldive până acum, însă este pentru prima dată când mă cazez într-un resort 100% eco”, a recunoscut designerul. Şi Lidia Buble a început anul pe plajele exotice din Maldive, unde se bucură de peisaje unice şi preparate tradiţionale.

Speak a ales Seychelles

Speak și Ștefania au plecat în prima săptămână din 2022 într-o vacanță de vis în Seychelles. „Parcă ne-am întors în timp”, a spus artistul. Cei doi îndrăgostiți sunt foarte fericiți împreună, mai ales Ştefania, care se bucură la maximum de soare şi plajă, ingredientele perfecte pentru un bronz reuşit. Când s-au văzut în paradis, parcă nici restriţiile, nici lipsa concertelor, nici boala în sine n-au mai contat, iar asta se poate observa în imaginile postate, care au strâns mii de aprecieri. „La ce s-o gândi jungla asta când ne vede?”, s-a întrebat artistul.

Surorile Bambi, Raluca şi Denisa Tănase, petrecere luxoasă în Dubai

Pentru Denisa Tănase, 2021 a fost un an excelent, care i-a adus o afacere prosperă, două apartamente de lux în Dubai, 44 de magazine cu parfumuri şi cosmetice de lux din linia proprie şi un profit de aproape 4 milioane de euro. E adevărat, se şi dedică 100%. De aceea, a sărbătorit sfârşitul de an în Dubai, alături de soţ, dar şi de Raluca, sora mai mare. „Cea mai pură şi sinceră dragoste necondiţionată!”, este declaraţia pe care Denisa i-a făcut-o Ralucăi în noaptea dintre ani. Cei trei au petrecut într-un restaurant de lux, iar vila în care locuieşte vedeta atunci când merge în Dubai este o construcţie ultramodernă cu piscină proprie, din zona lagunei.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut în… halat

În halat, da, dar nu oricum, ci în Dubai! Adela Popescu și Radu Vâlcan au ajuns într-un final în Dubai! După ce au întâmpinat numeroase probleme la aeroport și trebuiau să fie în această destinație exclusivistă încă de pe data de 25 decembrie, cei doi și copiii lor s-au bucurat, într-un final, cu adevărat de vacanța mult așteptată. Bucuroşi nevoie mare, Adela şi Radu s-au distrat şi au profitat la maximum de cele câteva zile de soare din Emiratele Arabe Unite.

Cristina Ciobănaşu, plajă în Curacao

866 15 8Actriţa Cristina Ciobănaşu a plecat în vacanţă cu părinţii adoptivi, Ruxandra Ion şi soţul acesteia, în Curacao, o insulă exclusivistă situată în partea sudică a Mării Caraibilor, care adăpostește una dintre culturile cu cele mai multe fațete din Caraibe, datorită istoriei sale lungi și variate, dar și a apropierii sale de America de Sud. Este o insulă cu 35 de plaje, fiecare cu propriile personalități individuale, însă, de departe, cea mai faimoasă este Playa Lagun, ce oferă ape cristaline, locuri mai puţin exploatate de turişti şi nisip de aur. Cristina a profitat la maximum de vacanţa de peste Ocean, şi-a încărcat bateriile pentru filmările serialul „Adela” şi şi-a setat noi proiecte pentru 2022.

Andreea Antonescu, alături de noul iubit şi familia, în Statele Unite

Andreea Antonescu a avut Sărbători de poveste în sânul familiei. Iubitul, fratele, micuţa Siena, mama artistei şi iubitul acesteia, dar şi Traian, tatăl fetiţei, au stat la aceeaşi masă de Sărbători. Pe lângă aceştia au fost şi câţiva invitaţi, prieteni apropiaţi, care au întregit tabloul. Au petrecut în Las Vegas, dar şi în Santa Monica, şi-au pus dorinţe pentru noul an. Andreea, care pare că şi-a regăsit liniştea şi iubeşte din nou, vrea ca 2022 să îi mai aducă un copil

Adelina Pestriţu a ajuns în Laponia şi l-a întâlnit pe Moş Crăciun

866 15 6Adelina Pestriţu a ales un alt fel de vacanţă, anul acesta. A dat soarele, plaja şi resorturile exclusiviste pe zăpada din Laponia. Astfel, vedeta a plecat împreună cu soțul ei, Virgil Șteblea, și cu fiica lor, într-o vacanță de vis, pentru ca micuța Zenaida să îl întâlnească pe Moş Crăciun, şi l-a întâlnit. „Dacă noi am fost extrem de entuziasmați, Zeny era în extaz. S-a oprit și s-a uitat lung la el și parcă nu-i venea să creadă că e real ceea ce vede”. La rândul ei, Adelina a fost absolut fascinată de locurile pe care le-a descoperit în Laponia. Chiar dacă a fost extrem de frig, temperatura ajungând până la -30 de grade, asta nu a împiedicat-o să se bucure de fiecare moment petrecut în „țara lui Moș Crăciun”. „Sunt fascinată de locul în care răsăritul și apusul se întâmplă într-un interval de cinci ore”. Pe lângă piesajele de poveste, vedeta s-a bucurat şi de condiţii de cinci stele în apartamentul în care s-a cazat cu familia ei. Acesta era dotat cu o saună, așa cum sunt majoritatea locuinţelor din Laponia.

Anca Ţurcaşiu s-a întors în Punta Cana

866 15 7Anca Ţurcaşiu a petrecut o vacanţă de vis în Punta Cana sau, cum spune ea, „am aterizat pe altă planetă”. A fost şi anul trecut în acelaşi loc exotic şi începutul noului an a găsit-o tot acolo, la fel de fericită. A avut un an plin cu de toate, proiecte noi, provocări fel de fel, încercări şi alte experienţe, de aceea, vacanţa din Republica Dominicană a venit când trebuia, ca o răsplată pentru munca depusă în timpul anului. Anca a lăsat la vedere doar peisajele minunate, exclusiviste cu care s-a înconjurat în acele zile. „Culoarea este reală, iar temperatura apei... nu vă mai spun”, a descris artista una dintre pozele postate pe reţelele de socializare. Punta Cana pare să îi priască Ancăi, pentru că, de la an la an, pare tot mai luminoasă, mai senină şi mai încrezătoare. Şi viaţa de noapte a captivat-o, motiv pentru care nu a lipsit de la show-rile locale, organizate pentru turişti.

Delia, îndrăgostită de Oceanul Indian

866 15 9Delia a ales Insula Seychelles, iar începutul de an a găsit-o, la căldură, alături de soţul Răzvan, într-un resort de lux, în care s-a simţit răsfăţată precum o regină. Se pare că artista a făcut o adevărată pasiune pentru Oceanul Indian şi Asia, pentru că nu se află la prima vizită. Tot în plimbare a fost şi pe final de an 2021. Înainte de Crăciun a zburat în Elveţia, la schi, apoi a dat o fugă în Italia, la Florenţa.