Main menu

header

889 29 1de Roxana Istudor şi Daniel Alexandrescu

Noua platformă XCLUSIVERSE oferă utilizatorilor o experiență completă de business în mediul virtual. Lansat de o româncă, Florina Onețiu, proiectul își propune să devină cel mai mare metaverse din lume cu produse și servi- cii premium. La conferința BRAND MINDS, care a avut loc recent în București, Official World Record a certificat, prin reprezentant oficial, că XCLUSIVERSE a atins recordul mondial și a intrat în Cartea Recordurilor cu cele mai multe avataruri, 2041, create la un eveniment fizic.

Se adresează persoanelor fizice cu venituri medii şi mari

Specialist în antreprenoriat și marketing, Florina Onețiu a creat și a lansat platfoma XCLUSIVERSE, singurul metaverse care conectează furnizori din lumea reală, specialiști, agenți imobiliari, educatori sau oameni de afaceri, pe care îi ajută să își extindă afacerea la nivelul următor. Platforma este formată din trei componente: metaverse, noua lume digitală cu o zonă de interacțiune intensă în mediul virtual, e-commerce - un spațiu unde cei interesați pot să închirieze showroomuri, spații comerciale în care să își vândă produsele fie digitale, sub formă de NFT-uri, fie reale, și crypto investment, spațiu în care vor fi emise tokens de utilitate şi securitate, iar utilizatorii vor putea face investiții și ulterior le pot schimba pe platformele de exchange. XCLUSIVERSE se adresează persoanelor fizice cu venituri medii şi mari, investitorilor care îşi doresc să cumpere si să investească în piaţa globală imobiliară sau/şi în monede virtuale şi să beneficieze de avantaje de tranzacţionare. De asemenea, companiile care doresc să își extindă domeniile de activitate pot utiliza platforma.

Parte din viața cotidiană în zece ani

Potrivit fondatorului XCLUSIVERSE, realitatea de acest tip va deveni parte din viața de business și socială digitală cotidiană în nu mai puțin de zece ani. „Realitatea pe care o trăim acum ne-a dovedit că tot ce înseamnă comportament de consum și interacțiune în mediul virtual s-a schimbat și a accelerat în conjuncturile create de pandemie, ca să luăm un prim exemplu. De aceea, acest nou pas, care vine în mod firesc, ne permite să extindem aceste experiențe în mai multe domenii și să ne aflăm printre primii din lume care scriu istoria noilor business-uri în mediul virtual. XCLUSIVERSE face pasul către acest viitor apropiat printr-o platformă care integrează și schimbă mediul virtual într-o realitate cu mult mai multe opțiuni decât cea fizică”, punctează Onețiu.

XCLUSIVERSE  oferă utilizatorilor posibilitatea de a tranzacţiona produse virtuale, de a închiria birouri virtuale, adică o experienţă completă de business în mediu virtual

„În acest moment, spun cu mândrie, suntem primii români care creăm și lansăm un astfel de produs, cu o asemenea amploare și conținut. Mă bucur să dezvolt acest business alături o echipă de experți români și să așezăm România la startul pe care îl iau acum doar câteva țări, spre noua realitate virtuală“ (Florina Onețiu, CEO și co-fondator XCLUSIVERSE)

Shopping, investiţii, tranzacţii, întâlniri

Persoanele care vor intra în lumea XCLUSIVERSE pot cumpăra, în calitate de persoane fizice, produse virtuale, pot achiziționa tokeni de securitate, ce pot reprezenta fracții din proprietăți reale din Dubai sau din alte metropole, iar companiile pot închiria birouri virtuale, în care oamenii de afaceri se pot întâlni cu clienți din toată lumea. Prin dezvoltarea și lansarea primei etape a acestui mediul virtual, a cărui pregătire și implementare a durat mai bine de un an, antreprenoarea pune România pe harta tehnologiei globale, în metaverse și noul internet, platforma beneficiind de cea mai nouă tehnologie, în contextul dezvoltării sale în Dubai, unde Florina Onețiu a stabilit centrul noului business.